Szia! Szerintem, az időjárással nem lesz semmi gond. :) Igaz, nem Zantén, Sartin voltunk, ugyan ebben az időpontban és gyönyörű idő volt, rá egy évre egy héttel hamarabb mentünk és esős hetet fogtunk ki, de akkor sem gátolt meg minket semmiben :). Az idő akkor is kellemes, de remélem ebben nem lesz részünk :). Egyénileg mentek, vagy busszal?Ha busszal, hol csatlakoztok a csapathoz?Mi a párommal, minden lehetséges dolgot megpróbáltunk összegyűjteni Zantéról, nagyon várjuk már :) Üdv.:Babi
Köszi a biztatást az idővel kapcsolatban, közben találtam egy web oldalt ahol minden városban meg lehet találni az elmúlt évek időjárási adatait: http://www.wunderground.com/history/airport/LGZA/2013/8/20/MonthlyHistory.html#calendar
Már én is várom az indulást, pedig még van egy hónap addig. Úgy alakult, hogy egyedül megyek és Szegeden szállok át a másik buszra. Még nem voltam Zakynthoson , de az biztos hogy gyönyörű hely. Remélem sikerül sok helyre eljutnom. :-) Egyébként a George & Sofia apartmanban leszek. A képeken jól néz ki! Üdv, Csabi.