(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Zakynthoson
Fórum bejegyzései

Eszter Dátum: 2013-08-30 11:40:52
Sziasztok leendő Utasok ! Augusztus 25-én érkeztünk haza Zakynthosról . A sziget nagyon szép,vad tájak jellemzik. A nyugalom és barátság szigete . Autóval érdemes egyénileg felfedezni a szigetet. Agios Sostis egy csendes üdülőfalú, csak az válassza úti célnak ,aki pihenni szeretne ill. szereti felfedezni az idegen tájat egyénileg. Bulizósoknak Laganasba kell bemenni , de nem távolság,Vivien mindenről tájékoztat. A Jenny apartmanban laktunk, mely szép tágas és tiszta . Közel van mindenhez. Köszönetet mondunk a Grand 3-as busz vezetőinek,akikkel mentünk és a Grand 2 -es autóbusz vezetőinek,akik haza hoztak, hogy gyorsan,zökkenőmentesen érkeztünk meg. Legközelebb is a Grand Tours által szervezet utat választjuk! Eszter
Horváth Miklós Dátum: 2013-08-29 23:04:58
Sziasztok! A hétvégén jöttünk haza Agios Sostisbol. Fogadjatok meg egy tanacsot. Az Anna appartmant ne válasszátok. Nagyon koszos konyhát, fürdöt kaptunk és vastag pókhálok. lógtak a kknyhaszekrény mellett. Kértük Vivient tegyen vaalamit állitolag szólt is de semmi nem változott. A háziasszony egy sárkány egy idegesitö banya. Minden kis aproságért szólt. Minden appartmann lakója kivolt rá teljesen.
Horváth Miklós Dátum: 2013-08-29 23:04:58
Sziasztok! A hétvégén jöttünk haza Agios Sostisbol. Fogadjatok meg egy tanacsot. Az Anna appartmant ne válasszátok. Nagyon koszos konyhát, fürdöt kaptunk és vastag pókhálok. lógtak a kknyhaszekrény mellett. Kértük Vivient tegyen vaalamit állitolag szólt is de semmi nem változott. A háziasszony egy sárkány egy idegesitö banya. Minden kis aproságért szólt. Minden appartmann lakója kivolt rá teljesen.
Lajos Ilona Dátum: 2013-08-29 07:44:06
Tar Csaba írta ekkor: 2013-08-28 21:40:23
Köszi a biztatást az idővel kapcsolatban, közben találtam egy web oldalt ahol minden városban meg lehet találni az elmúlt évek időjárási adatait: http://www.wunderground.com/history/airport/LGZA/2013/8/20/MonthlyHistory.html#calendar Már én is várom az indulást, pedig még van egy hónap addig. Úgy alakult, hogy egyedül megyek és Szegeden szállok át a másik buszra. Még nem voltam Zakynthoson , de az biztos hogy gyönyörű hely. Remélem sikerül sok helyre eljutnom. :-) Egyébként a George & Sofia apartmanban leszek. A képeken jól néz ki! Üdv, Csabi.
Szia Csabi! Mi a Villa Mariaban leszünk, biztosan fogunk találkozni, addig is gyűjtsd az infót, mi is azt tesszük és majd osztozunk, a legjobb lehetőségek között. :) Üdv.
Tar Csaba Dátum: 2013-08-28 21:40:23
Lajos Ilona írta ekkor: 2013-08-28 07:27:08
Szia! Szerintem, az időjárással nem lesz semmi gond. :) Igaz, nem Zantén, Sartin voltunk, ugyan ebben az időpontban és gyönyörű idő volt, rá egy évre egy héttel hamarabb mentünk és esős hetet fogtunk ki, de akkor sem gátolt meg minket semmiben :). Az idő akkor is kellemes, de remélem ebben nem lesz részünk :). Egyénileg mentek, vagy busszal?Ha busszal, hol csatlakoztok a csapathoz?Mi a párommal, minden lehetséges dolgot megpróbáltunk összegyűjteni Zantéról, nagyon várjuk már :) Üdv.:Babi
Köszi a biztatást az idővel kapcsolatban, közben találtam egy web oldalt ahol minden városban meg lehet találni az elmúlt évek időjárási adatait: http://www.wunderground.com/history/airport/LGZA/2013/8/20/MonthlyHistory.html#calendar Már én is várom az indulást, pedig még van egy hónap addig. Úgy alakult, hogy egyedül megyek és Szegeden szállok át a másik buszra. Még nem voltam Zakynthoson , de az biztos hogy gyönyörű hely. Remélem sikerül sok helyre eljutnom. :-) Egyébként a George & Sofia apartmanban leszek. A képeken jól néz ki! Üdv, Csabi.