(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2010-01-10 13:42:10
Joó-Horváth Ibolya írta ekkor: 2010-01-09 22:11:37
Kedves. Ági! BÚÉK!!! Szeretném tőled kérdezni, hogy a Stella apartmanházról mi a véleményed, ketten mennék, úgy láttam a földszinten udvarra néző apartmanok vannak, melyiket ajánlod? Tavaly az Eleanában voltunk, de már le vannak foglalva, két hétre szeretnénk menni aug. 21-től, s szeretnénk a tengerhez közel lenni. Várjuk a válaszod: Horváth Ibolya és Joó Sándor Makóról
Sziasztok. A Stella 2 fos szobai valoban afoldszinten vannak, mindegyik a Stella sajat udvarara nez. A 16-os apartman van legtavolabb az utcatol a sarokban, a 13-as pedig az utcahoz kozelebb. A Stella az Eleana mellett van, tehat a parthoz nagyon kozel. Mivel ezek foldszinti apartmanok, igy huvosebbek is, itt csak akkor kell a klimat hasznalni, ha nagyon-nagyon meleg van. Udv Ági
Dátum: 2010-01-10 12:45:48
Sziasztok!Van olyan hely Tolon,ahol teljesen homokos a part?Köszi!
Drigán György Dátum: 2010-01-10 11:02:05
Kedves Ági Junius-26.-án megyünk az Eleana apartmanba. A fórumon olvastam, hogy az apartman egyik oldalán egy út van a főutcára. Az lenne a kérdésem, be lehet-e hajtani kocsival. Szabad-e ott parkolni, vagy legalább a ki és bepakolás idejére várakozni
Joó-Horváth Ibolya Dátum: 2010-01-09 22:11:37
Kedves. Ági! BÚÉK!!! Szeretném tőled kérdezni, hogy a Stella apartmanházról mi a véleményed, ketten mennék, úgy láttam a földszinten udvarra néző apartmanok vannak, melyiket ajánlod? Tavaly az Eleanában voltunk, de már le vannak foglalva, két hétre szeretnénk menni aug. 21-től, s szeretnénk a tengerhez közel lenni. Várjuk a válaszod: Horváth Ibolya és Joó Sándor Makóról
Bihari Agi Dátum: 2010-01-07 15:12:07
Milner Angéla írta ekkor: 2010-01-05 12:31:03
Kedves Ági! Idén Tolot választottuk uticélnak, Neos Marmaras és Sperlonga után ismét a Grandtourssal Megnéztem a szállásokat, elsőre persze az Eleana tetszett, de itt azt olvastam, hogy nem egy túl nyugis hely.... A Demos is nagyon tetszik, ahogy a fotókat néztem láttam, hogy vannak olyan szobák, ahonnan az erkélyről látszik a tenger. Kérdésem, hogy melyik kétszemélyes szobák ezek? Esetleg Te melyik apartmant ajánlod? Két hétre lenne rá szükségünk.
Kedves Angela. A Demos apartman valoban nyugodt kornyezetben fekszik, es meg igy sincs messze a tengertol. A legjobb kilatas a 401-402 -es szobakbol van, a 401-ben ket szimpla agy van a 402-ben pedig franciaagy. Udv Agi