(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Sipi Dátum: 2009-12-15 08:31:02
Drigán György írta ekkor: 2009-12-10 16:28:11
2010-re tervezzük a Tolói nyaralást, Az Elena apartmanban. Kocsival megyünk, információt kérnénk azoktól akik már voltak kocsival. Mi a magyar határtól 300 km-re lakunk. Egyfolytában nem kényelmes egy személynek levezetni Tóló-ig. Mit tanácsol az aki már levezette ezt az utat? 2008 ban és 2009-ben Olimic Beachen voltunk, ahol nagyon jól éreztük magunkat, de Toló jóval távolabb van. Előre is köszi az információkat. Gyuri,Nusi.
Kedves Gyuri! Küldj egy mail-t [email protected] Utazási tapasztalaimat szívesen megosztom.Sipi
Drigán György Dátum: 2009-12-10 16:28:11
2010-re tervezzük a Tolói nyaralást, Az Elena apartmanban. Kocsival megyünk, információt kérnénk azoktól akik már voltak kocsival. Mi a magyar határtól 300 km-re lakunk. Egyfolytában nem kényelmes egy személynek levezetni Tóló-ig. Mit tanácsol az aki már levezette ezt az utat? 2008 ban és 2009-ben Olimic Beachen voltunk, ahol nagyon jól éreztük magunkat, de Toló jóval távolabb van. Előre is köszi az információkat. Gyuri,Nusi.
Kun Zoltánné Dátum: 2009-10-22 21:56:52
Kedves Éva és Szilvi! Mi augusztusban voltunk Toloban az Eleana apartmanban.Mi sem vagyunk finnyás nyaralók de nálunk is hagyott kívánni valót a szállás.Melegvízért versenyfutás volt,ha 7óráig nem fürödtél meg nem volt melegvíz.Tehát ha elmentünk Athénba,Olimpiába,Monnemvasiába ami egy egésznapos program akkor hidegvíz. Igaz hogy az erkély a tengerre néz de a melletünk lévő bárban hajnal 2-3 óráig szólt a zene, ami nem zavaró ha kllímázunk és zárva minden.Mi nem klímáztunk sajnos, mert így hajnal 4-kor sem aludtunk még.A másik ami nem tetszett hogy a szállásról csak a bokáig érő homokban tudtunk kimenni az utcára a strandolók közt.A kilátás egyébként gönyörű .De aki ilyen messzire eljön az próbáljon minnél többet látni a félszigetből.Rengeteg csodálatos látnivaló van itt. Az igazi Görögország:Olimpia,Mükene,Mistrasz,Monemvaszia(amit meg kell nézni mert gyönyörű) Athén(Akropolis,örségváltás...stb. Én augusztusz óta nem akartam írni hogy ne vegyem el senki kedvét. A Grandos lányok aranyosak(Ági)Üdv:Erzsi
Szilvi Dátum: 2009-10-22 15:42:22
Kedves Éva! Hozzászólásainkból is látszik, hogy mennyire mások vagyunk emberek. Való igaz, hogy nem tudtam Toló környékét körbejárni, ezt sajnálom is nagyon. Sajnos a Demos apartmanban rajtam kívül mások jobban is panaszkodtak a szállás minőségére, és igen, lehet, kicsit finyás vagyok, de én úgy szeretek elmenni nyaralni, hogy legalább olyan minőséget kapok, mint itthon, a saját otthonomban. Amit viszont észrevettem, hogy a házon belül jobb és rosszabb minőségű apartmanok vannak, és az emelet is számít, hogy mit látsz az ablakodból. Nem szeretnék vitatkozni senkivel, távol álljon tőlem, vállalom a finnyásságot, ha úgy tetszik, és kívánom mindenkinek, aki Tolóban fog nyaralni, hogy érezze magát nagyon jól, nem a szálláson kell ennek múlnia. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, és ez a lényeg !!!!! smile
Jáborcsikné Pataki Éva Dátum: 2009-10-21 13:46:38
Szilvi! Aki ilyen finnyás, az ne menjen nyaralni! Mi is a Demos apartmanba voltunk, szuper jó, tengerre nézett a szobánk és nagyon jól éreztük magunkat. Minden megvolt, ami egy egyszerűen berendezett apartmanba szükséges. Egyáltalán nincs lepusztult helyen!!!!!!!!!!!! Én viszont mindenkinek ajálnlom! A Romvi étterembe kajáltunk és csak jót mondhatok el róluk. A macska pedig külön látványosság. És amit Te még nem tudsz, hogy a görögök a leveseket savanyúan, citrommal eszik. Tolót és környékét bejárni kb. 3-4 nap, valószínűlg Te csak az utcán sétáltál, se a kék templomhoz /Tolo felett,/ se az Asini várhoz nem mentél el. TOLÓT NEM LEHET MEGUNNI!!! Ez nem csak az én véleményem, hanem rengeteg ott nyaralónak. Ha visszanézed a beszámolókat magad is meggyőződhetsz róla. Éva