(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2010-01-07 15:12:06
Milner Angéla írta ekkor: 2010-01-05 12:31:03
Kedves Ági! Idén Tolot választottuk uticélnak, Neos Marmaras és Sperlonga után ismét a Grandtourssal Megnéztem a szállásokat, elsőre persze az Eleana tetszett, de itt azt olvastam, hogy nem egy túl nyugis hely.... A Demos is nagyon tetszik, ahogy a fotókat néztem láttam, hogy vannak olyan szobák, ahonnan az erkélyről látszik a tenger. Kérdésem, hogy melyik kétszemélyes szobák ezek? Esetleg Te melyik apartmant ajánlod? Két hétre lenne rá szükségünk.
Kedves Angela. A Demos apartman valoban nyugodt kornyezetben fekszik, es meg igy sincs messze a tengertol. A legjobb kilatas a 401-402 -es szobakbol van, a 401-ben ket szimpla agy van a 402-ben pedig franciaagy. Udv Agi
Milner Angéla Dátum: 2010-01-05 12:31:03
Bihari Agi írta ekkor: 2009-12-18 13:11:48
Békés, boldog Karácsonyt, és utazásban gazdag 2010-es évet kívánok! Jövőre is szeretettel várunk mindenkit Tolóban. Ági
Kedves Ági! Idén Tolot választottuk uticélnak, Neos Marmaras és Sperlonga után ismét a Grandtourssal Megnéztem a szállásokat, elsőre persze az Eleana tetszett, de itt azt olvastam, hogy nem egy túl nyugis hely.... A Demos is nagyon tetszik, ahogy a fotókat néztem láttam, hogy vannak olyan szobák, ahonnan az erkélyről látszik a tenger. Kérdésem, hogy melyik kétszemélyes szobák ezek? Esetleg Te melyik apartmant ajánlod? Két hétre lenne rá szükségünk.
Bihari Agi Dátum: 2009-12-31 17:17:34
László Albert írta ekkor: 2009-12-31 13:51:11
Sziasztok! Mi 2010 augusztusában Tolóban szeretnénk nyaralni. Az Elena apartman-házat néztük ki,de az egyik fórumozó panaszkodott a hajnalig tartó zenére a szomszéd tavernából. Ha valaki tud infót vagy már nyaralt az Elena apartmanban szívesen venném ha tapasztalatát megosztaná velem.Esetleg melyik apartmant tudjátok ajánlani egy nyugodtabb nyaraláshoz. Előre is köszönöm: Albert.
Kedves Albert! Az Eleana apartmanhazon belul is vannak kulonbsegek a "zajszintet " illetoen, ahol a legjobban lehet hallani a szomszedok zenejet az afoldszinti 1-es es az emeleti 15-os szoba.Remelhetoleg jovore ez mar kevesbe , vagy egyaltalan nem is fogja zavarni az ejszakai nyugalmat, mert iden eleg sokat csataroztunk a hely uzemeltetoivel, es mar ebben az evben is elertuk vegul, hogy vegyenek vissza a hangerobol. A mellette levo Stella apartmanhaz is kozel van tengerhez (bar itt Toloban minden kozel van)... Amennyiben autoval erkeztek akkor a Demos apartmanhaz a legidealisabb, mert annak sajat parkoloja is van, ami augusztusban nem utolso szempont. Udv. Agi
László Albert Dátum: 2009-12-31 13:51:11
Sziasztok! Mi 2010 augusztusában Tolóban szeretnénk nyaralni. Az Elena apartman-házat néztük ki,de az egyik fórumozó panaszkodott a hajnalig tartó zenére a szomszéd tavernából. Ha valaki tud infót vagy már nyaralt az Elena apartmanban szívesen venném ha tapasztalatát megosztaná velem.Esetleg melyik apartmant tudjátok ajánlani egy nyugodtabb nyaraláshoz. Előre is köszönöm: Albert.
Bihari Agi Dátum: 2009-12-18 13:11:48
Békés, boldog Karácsonyt, és utazásban gazdag 2010-es évet kívánok! Jövőre is szeretettel várunk mindenkit Tolóban. Ági