(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2009-09-29 09:17:44
Bán Jánosné írta ekkor: 2009-09-28 09:12:41
Szia Ági! Már nagyon várjuk az okt. 2.-át. Akkor indulunk Tolóba hozzád. Majd csak eltelik ez a pár nap :)) valami nehezen. Figyelem a fórumot folyamatosan, de nem tudtam meg, hogy van-e internet hozzáférés az Eleana apartmanban. Nekünk fontos lenne. Mindenképpen viszünk laptopot. Válaszod előre is köszönjük. Eszter /Bán Jánosné/
Kedves Eszter. Az Eleana apartmanban nincs internet, de itt az utazasi irodaban van, ha bejottok ide, megadom a jelszot es tudjatok hasznalni. Agi
Bán Jánosné Dátum: 2009-09-28 09:22:15
Kedves Jávor Boglárka! Okt. 2-án indulunk Toloba busszal Debrecenből. Láttam a fórumon, hogy Te is jártál ott az idén. Ugyan oda az Eleana apartmanba megyünk mi is. Ha van egy kis időd jó lenne írnál egy pár praktikát ami nektek is bejött. Akár kirándulás akár csak úgy az ottani élettel kapcsolatban. Vagy hol érdemes kajálni. Vagy bár miről amit tapasztaltál.Azt már hallottam, olvastam hogy Ági az idegenvezető SZUPER. Segítséged előre is köszi! Eszter
Bán Jánosné Dátum: 2009-09-28 09:12:41
Szia Ági! Már nagyon várjuk az okt. 2.-át. Akkor indulunk Tolóba hozzád. Majd csak eltelik ez a pár nap :)) valami nehezen. Figyelem a fórumot folyamatosan, de nem tudtam meg, hogy van-e internet hozzáférés az Eleana apartmanban. Nekünk fontos lenne. Mindenképpen viszünk laptopot. Válaszod előre is köszönjük. Eszter /Bán Jánosné/
Bihari Agi Dátum: 2009-09-27 08:18:38
Csizmadia Lívia írta ekkor: 2009-09-24 19:05:49
Szia Ági!Vasárnap érkeztünk meg Tolóról.Köszönjük szépen a szeretteljes,kitartó munkádat.Köszönetet szeretnék mondani a soföröknek is akik lejutattak oda/Józsinak,Olivérnek/ és vissza/Lajosnak,Olivérnek/.Görögország a csodák világa,sokszor jártam ott,de mindig ad újat!Minden jót kívánok Nektek!Livi
Szia Livi. En is a legjobbakat kivanom nektek! Legyen meg sok szep gororg nyaralasotok! Agi
Csizmadia Lívia Dátum: 2009-09-24 19:05:49
Szia Ági!Vasárnap érkeztünk meg Tolóról.Köszönjük szépen a szeretteljes,kitartó munkádat.Köszönetet szeretnék mondani a soföröknek is akik lejutattak oda/Józsinak,Olivérnek/ és vissza/Lajosnak,Olivérnek/.Görögország a csodák világa,sokszor jártam ott,de mindig ad újat!Minden jót kívánok Nektek!Livi