(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Szilvi Dátum: 2009-10-21 11:14:25
Sziasztok! Lassan már egy hete, hogy hazaértünk a "nagy görög körútról", ami egyszerűen csodálatos és egyben fárasztó is volt a maga közel 5000 km-ével 10 nap alatt. Tolóban volt a második szállásunk 4 éjszakára. Mi kértünk a Hotel Romvi éttermébe reggelit és vacsorát is. A Demos apartmanházban voltunk elszállásolva, ami egy lepusztult helyen van, és az apartmanunk is hagyott némi kívánnivalót maga után, hogy finoman fogalmazzak. És mi még nem is panaszkodhatunk, mert szintén a Demoszban sokkal rosszabb apartmanok is voltak, mint a mienk. Senkinek nem ajánlom. Szerintem az utazási iroda profi szervezése mellett ez a szállás kiugróan rossz, nem méltó, hogy a Grandtours szerződéses partnere legyen, persze ez az én véleményem. A Romvi étterme szép helyen van, közvetlen a tengerparton, ahová egy szűk, koszos sikátoron keresztül lehet csak eljutni, vagy a tengerpart felől közelítve. Az ételeket nem részletezném. Vagy a mi csoportunk nem volt a szakácsnak szimpatikus, vagy a szezon végére kikészülhetett szegény, de néhány ételtől egyszerűen kiakadtunk. Milyen dolog egy asztalnál ülő embereknek különböző töltelékkel adni a töltött paradicsomot (egyikbe csak sima rizs volt, a többi normálisan meg volt töltve darálthusos rizzsel), vagy desszertnek őszibarack konzervet adni? Nem kekeckedésnek mondom, de nem kevés pénzt fizettünk a félpanzióért, és a paraliai vacsorák sokkal finomabbak voltak ugyanazért a pénzért. A macskák kinézték a szánkból is az ételt, a pincér ráejtette a zsíros kést a barátnőm ruhájára, a leves olyan citromos volt, hogy a legkeményebbek sem tudták megenni. Sajnálom, remélem, csak velünk történtek ilyen szerencsétlen esetek, de nem ajánlanám ezt az éttermet sem senkinek. Tolót is végigsétáltam, szerintem hamar meg lehet unni, nekem néhány óra elég is volt belőle. Persze rengeteg élményről tudnék beszámolni, olyanokról, amik a kellemetlenségek ellenére csodássá tették a nyaralást, de gondoltam, a tolói tapasztalataimat leírom, hogy másoknak segíthessek az uticél és szállás, étterem kiválasztásában. Aki a Hydra-Spetses hajóútra szeretne elmenni, ne habozzon, vétek kihagyni. Mi Spetses helyett Poros szigetén kötöttünk ki a rossz szelek miatt, hát Poros az valami hihetetlenül szép sziget, ha tehetitek, nézzétek meg. Hydrán sajnos zuhogott az eső, de még így is tetszett, bár a szamaragolást ki kellett hagynunk. Szeretném hangsúlyozni, hogy az iroda munkatársai mind egytől egyig profik, legyen az sofőr (Jani és Misi, nektek külön köszönet, mert nagyon ott voltatok!), vagy Ági. Minden kellemetlenséget félretéve köszönjük az irodának a szervezést, felejthetetlen élmény volt Görögország, és már tudjuk is, hova megyünk legközelebb (sajnos nem Tolóba).
Bihari Agi Dátum: 2009-10-19 09:57:39
Sziasztok. En is remelem, hogy talalkozunk meg itt Toloban... minden jot kivanok nektek! Agi
Völgyi Klári Dátum: 2009-10-18 17:34:16
Szia Ági! A hellaszon már írtam Neked, de itt is jó pihenést kívánok a jövő szezonig.... Remélem nem utoljára jártam Toloban, már most visszamennék. Köszi minden segítséget és kedvességet. Üdv.: Klári
Horváth János Dátum: 2009-10-18 00:25:33
Kedves Ági! Ha jól sejtem, vége a szezonnak. Hadd kívánjak kellemes pihenést, feltöltődést a melós hónapok után. Magam és (gondolom) a többi nyaraló nevében is még egyszer HÁLÁS KÖSZÖNET!!! Viszlát mihamarabb! Jani és családja.
Bán Jánosné Dátum: 2009-10-01 08:29:20
Szia Ági! Köszönöm a gyors választ.:) Bízom benne, már semmi akadálya nem lehet annak, hogy holnap ilyenkor a buszon üljünk és haladjunk Tolo felé. Most még dolgozunk, de holnaptól V--A-K-Á-C-I-Ó-Ó! üdv: Eszter