(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Gyurán András Dátum: 2009-05-02 14:57:33
Üdv mindenkinek. Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy Tolo-ból hogyan lehet eljutni Spártába,megy e buszjárat, vagy csak autóval lehet átmenni,na meg ,hogy milyen messze van Tolo tól?
Bihari Agi Dátum: 2009-05-02 10:13:49
Kedves Laci! Az Eleana apratmanhaznak minden terasza a tengerre nez. Ott van mellette a Stella aminek vannak utcara es udvarra nezo szobai is, ez a haz is nagyon kozel van a parthoz. A ketfos szobak az also szinten az udvarra neznek, a negy es ot szemelyes apartmanok a felso szinten vannak, es ezek kozul van ami az utcara nez (az egy picit talan zajosabb) es van ami az udvar illetve a tenger fele nez. Udv, Agi
Miskolci László Dátum: 2009-05-02 01:02:19
Kedves Ági! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Eleana apartmanház mennyire hangos, zajos környéken van. A nem a tengerre néző oldala hova nyílik? Üdv, Laci
Tóth Judit Dátum: 2009-04-27 20:00:35
Kedves Zsuzsa! Kissé meglepett, amit Korfuról írtál! Nekem Korfu volt az első találkozásom Görögországgal 9 évvel ezelőtt és ott szerettem bele ebbe az országba, ahová azóta sokszor visszamentem....Igaz, mi nem Sidarin nyaraltunk, hanem Paleokastritcán, ami tiszta, nyugodt üdülőhely és a táj egyszerűen gyönyörű. De nekem általában az egész sziget tetszett.Bár azt én is hallottam, hogy Sidarin sok az angol turista és hogy elég hangos.Azért a Canal d'Amour hangulatos, nem? Zakyntoson én még nem voltam, épp az idén hezitáltunk Zakyntos és Toló között, és a komp miatt döntöttünk úgy, hogy inkább ne növeljük vele az utazás idejét, szigetre jobb repülővel menni. Tolóról eddig csupa jót hallottam, remélem nekünk sem fog csalódást okozni. A GT profizmusát én is csak megerősíteni tudom, mi is voltunk már velük kétszer, Neos Marmarasban, illetve Olaszországban. Üdv, Judit
Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2009-04-27 14:28:16
Zante egy sziget,de a fővárost is így hívják. Agios Sostis egy ,,kisváros" Laganas egy nyüzsis. A GT.-nak Sostisban van szállása az jó nyugis és sétával a tengerparton 15 perc Laganas, de a városon keresztül is el lehet jutni, mert szinte összeér. Jól lehet esténként shopyngolni meg bulizni. Ahol mi szálltunk meg az nincs az idei katalógusban, de a vele szemben levő Bozokis az igen. Jó volt mi is tengerrenéző ap.ban voltunk. Korfun a tengerparti ap-ba voltunk, de az idei katalógusban is benne van. Jó keresgélést és sikeres választást.