(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2009-04-27 08:03:30
Szia Ági! Köszi a választ, várom akkor az infót. Még azt szeretném kérdezni, hogy térképet adnak a kocsihoz? Köszi. Enikő! Mi tavaly Zantén voltunk csodálatos hely. Már végigjártuk a GT-al Go.-ot (Tolot kivéve ahova az idén megyünk), nekünk az jött be a legjobban. Korfu egyáltalán nem tetszett, de ez egyéni vélemény. Ha Parália tetszett akkor a többi csak jobb. Ha nyugis helyet akartok inkább Zantéra vagy Marmarasra menjetek. Természetesen ez csak az én véleményem, de a családom szerint elég kritikus vagyok smile . Ha esetleg van kérdésed szívesen válaszolok. Üdv: Zsuzsa
Juhos Enikő Dátum: 2009-04-26 11:07:57
Sziasztok! Párommal,szeretnénk idén nyáron Görögországba utazni. De sajnos nem tudjuk eldönteni,hogy Korfut, Zakynthost vagy Tolo-t válasszuk. Tavaly voltam a barátnőimmel Paralián, ami fantasztikus volt. Most inkább egy kicsit nyugisabb helyre mennék, ahol egy kicsit jobban érződik,hogy Görögországban vagyok :). Ha valaki esetleg volt már valahol, és nagyon jól érezte magát, vagy nagyon rosszul (ezt kétlem),akkor szívesen olvasnám a véleményeket. Köszönöm Melyik szállást ajánljátok?
Bihari Agi Dátum: 2009-04-24 10:04:42
Szatmáriné Zsuzsa írta ekkor: 2009-04-22 07:53:15
Szia Ági! Lassan kezdődik a szezon, ezért még most zavarnálak egy kérdéssel. Kocsit szeretnénk bérelni, erre Tolon van-e lehetőség és egy középkategóriás 3 napra mennyibe kerül kb.? Köszi.
Szia. Meg nem kaptuk meg az idei arakat. Egy par nap turelmet kerek. Agi
Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2009-04-22 07:53:15
Szia Ági! Lassan kezdődik a szezon, ezért még most zavarnálak egy kérdéssel. Kocsit szeretnénk bérelni, erre Tolon van-e lehetőség és egy középkategóriás 3 napra mennyibe kerül kb.? Köszi.
Bihari Agi Dátum: 2009-04-13 10:04:00
Kellemes Husvetot kivanok mindenkinek! Udv. Agi, Tolo