(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Juhos Enikő Dátum: 2009-04-27 13:27:27
Ha eddig jól olvastam, Zante 2 részből áll. Agios Sosti és Laganas. Melyik részén laktatok? Nem szeretnénk nagyon messze lenni a központtól, de azért az éjszakai tivornyázó fiatalokat sem hallgatnám. nem mintha öreg lennék :)
Juhos Enikő Dátum: 2009-04-27 13:19:14
Köszönöm! Melyik apartmanban szálltatok meg Zanten és Korfun? Egyre jobban hajlok Zakynthos felé. Szeretnénk tengerre néző szobát! Esetleg,ha tudnál segíteni, hogy melyik olyan.
Szatmáriné Zsuzsa Dátum: 2009-04-27 13:08:42
Szia Enikő! Zante nekem az összes görög nyaralás közül az ász smile ! Mi béreltünk 3 napra kocsit és bejártuk az egész szigetet ami nem nehéz a legtávolabbi pont egymástól kb:40km. Motorral és quaddal is száguldoztunk végig a tenger mellett vezet az út. Nagyon szép partszakaszok vannak. Van agy zante honlap nézd meg ott és nem akarod majd kihagyni. Korfu hát smile : kicsit nekem koszos, zajos, az angol fiatalokról és a drágaságról már nem is beszélek. Persze ez nem valami jó szöveg egy utazási honlapra de ez csak az én véleményem. Akikkel megismerkedtünk utitársaink elvoltak tőle ragadtatva ezért is mondom, hogy ez az én egyéni véleményem. Amúgy az utazási iroda tuti, amit igérnek azt kapod ezért is mindíg velük utazunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Az idegenvezetők is mindíg segítőkészek a sofőrökről nem is beszélve. Egyszóval profi csapat smile Üdv: Zsuzsa
Juhos Enikő Dátum: 2009-04-27 12:01:49
Kedves Zsuzsa! Köszönöm a válaszod! Mi volt az ami nem tetszett Korfun? Paráliában csak az tetszett,hogy rengeteg buli és disco volt, csak azért mentünk. De most olyan helyre szeretnénk menni,ahol gyönyörű a táj,kicsit nyugisabb, akad még érintetlen része. Zakynthos és Korfu között vacilálunk. Nagyon kiváncsi lennék a véleményedre.Köszönöm :)
Bihari Agi Dátum: 2009-04-27 11:53:02
Szatmáriné Zsuzsa írta ekkor: 2009-04-27 08:03:30
Szia Ági! Köszi a választ, várom akkor az infót. Még azt szeretném kérdezni, hogy térképet adnak a kocsihoz? Köszi. Enikő! Mi tavaly Zantén voltunk csodálatos hely. Már végigjártuk a GT-al Go.-ot (Tolot kivéve ahova az idén megyünk), nekünk az jött be a legjobban. Korfu egyáltalán nem tetszett, de ez egyéni vélemény. Ha Parália tetszett akkor a többi csak jobb. Ha nyugis helyet akartok inkább Zantéra vagy Marmarasra menjetek. Természetesen ez csak az én véleményem, de a családom szerint elég kritikus vagyok smile . Ha esetleg van kérdésed szívesen válaszolok. Üdv: Zsuzsa
Szia. Terkepet szivesen adok en is...