Kedves Ági!
Egy körút keretében Toloban vagy a Hotel Minoában, vagy a Hotel Knossosban szállnánk meg. Melyik a jobb választás ? Ez az út két időpontban indulna június végén, vagy augusztus végén, én inkább mivel az út első fele egyik görög szigetről a másikra való hajózással telne és sok kirándulás van benne, talán juniust preferálnám, mivel akkor még talán nincs akkora hőség, igaz fürödni sem lehet. Az út vége viszont 6 nap szárazföld, az elején említett szállodák valamelyikében. A Minoáról azt irják a kikötőnél. Ez gondolom kizárja a fürdést, még megfelelő hőfok esetén is, ugye ? Viszont talán Tolo központja, ha van sétánya, közel lenne. Jól gondolom ? Vagy inkább a másik szálloda ? Ha ismered őket kérlek irj pár sort róluk.
Köszi Bella
Kedves Bella. A ket hotel egymastol kb. 50 meterre,van a tengerparton, a kulonbseg az, hogy a Minoanak van etterme is, de amugy azonos szinvonaluak. Nem vagyok benne biztos, hogy lehet valasztani szallodat, de errol igazan nem tudok nyilatkozni, mert nem en vagyok az Ibusz toli kepviseloje. Furdeni Tolo tengerparjan barhol lehet, a szallodak elott kozvetlenul is, es mar juniusban is jo a viz. Udv.: Agi, Tolo