(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2009-04-09 10:28:08
Páhi Péter Andrásné írta ekkor: 2009-04-08 19:07:41
Kedves Ági! Szeretném tudni, ha egy rokon 14 éves kislányt szertnénk külföldre vinni magunkkal, van-e valamilyen "szabályozás"rá? Üdv: Teri
Kedves Teri! Lehet, hogy kell a szuloktol egy tanuk elott alairt engedely, bar nem vagyok benne biztos. Szerintem az onkormanyzatnal ezt meg tudjak mondani. Agi
Páhi Péter Andrásné Dátum: 2009-04-08 19:07:41
Kedves Ági! Szeretném tudni, ha egy rokon 14 éves kislányt szertnénk külföldre vinni magunkkal, van-e valamilyen "szabályozás"rá? Üdv: Teri
Bihari Agi Dátum: 2009-04-02 11:02:40
Kosztovics Józsefné írta ekkor: 2009-03-31 13:54:22
Kedves Ági! Egy körút keretében Toloban vagy a Hotel Minoában, vagy a Hotel Knossosban szállnánk meg. Melyik a jobb választás ? Ez az út két időpontban indulna június végén, vagy augusztus végén, én inkább mivel az út első fele egyik görög szigetről a másikra való hajózással telne és sok kirándulás van benne, talán juniust preferálnám, mivel akkor még talán nincs akkora hőség, igaz fürödni sem lehet. Az út vége viszont 6 nap szárazföld, az elején említett szállodák valamelyikében. A Minoáról azt irják a kikötőnél. Ez gondolom kizárja a fürdést, még megfelelő hőfok esetén is, ugye ? Viszont talán Tolo központja, ha van sétánya, közel lenne. Jól gondolom ? Vagy inkább a másik szálloda ? Ha ismered őket kérlek irj pár sort róluk. Köszi Bella
Kedves Bella. A ket hotel egymastol kb. 50 meterre,van a tengerparton, a kulonbseg az, hogy a Minoanak van etterme is, de amugy azonos szinvonaluak. Nem vagyok benne biztos, hogy lehet valasztani szallodat, de errol igazan nem tudok nyilatkozni, mert nem en vagyok az Ibusz toli kepviseloje. Furdeni Tolo tengerparjan barhol lehet, a szallodak elott kozvetlenul is, es mar juniusban is jo a viz. Udv.: Agi, Tolo
Kosztovics Józsefné Dátum: 2009-03-31 13:54:22
Kedves Ági! Egy körút keretében Toloban vagy a Hotel Minoában, vagy a Hotel Knossosban szállnánk meg. Melyik a jobb választás ? Ez az út két időpontban indulna június végén, vagy augusztus végén, én inkább mivel az út első fele egyik görög szigetről a másikra való hajózással telne és sok kirándulás van benne, talán juniust preferálnám, mivel akkor még talán nincs akkora hőség, igaz fürödni sem lehet. Az út vége viszont 6 nap szárazföld, az elején említett szállodák valamelyikében. A Minoáról azt irják a kikötőnél. Ez gondolom kizárja a fürdést, még megfelelő hőfok esetén is, ugye ? Viszont talán Tolo központja, ha van sétánya, közel lenne. Jól gondolom ? Vagy inkább a másik szálloda ? Ha ismered őket kérlek irj pár sort róluk. Köszi Bella
Bihari Agi Dátum: 2009-03-31 11:58:55
Lovas Bertalan írta ekkor: 2009-03-30 21:46:51
Köszi a felvilágosítást.Mi legutóbb június elején voltunk,de akkor is nagyon kellemes volt az idő,nagyokat lehetett kirándulni.Ugyanis a tenger hőfokát (akármikor!) nem szeretem.Mi leginkább a látnivalókért megyünk bármerre is a világban.Ti is Toloba mentek Május végén?
Judit jol tippelt, majus vegen mar valoban 25-30 fok szokott lenni itt Toloban, es igy ez a legjobb ido a kirandulasokhoz. Udv.: Agi, Tolo