Szia Anna!
Nagyon szívesen, nincs mit. Mi a 8-asban voltunk, a 9-cel szemben. Nekünk a 9-est hagyták pont nyitva nap végéig öltözködni, tisztálkodni. Nem rossz az elosztása :) Ja, amit még kihagytam, napernyőt én mindenképpen vinnék újra, a homokos parton simán le lehet szúrni, és szerintem nagyon jól jön, főleg, ha a déli órákban is napfürdőzni szeretnétek. Itthon alapozzatok a színre, nekem első nap megpirtyant a vállam ujjatlan felsőben. Vagy kenjétek be magatokat a városi sétákhoz is. Ez a Nap nem ugyanaz a Nap, mint a tengernél! (Plusz ha még írhatok valamit: mosogatószer, szivacs is kell, mert az sincs.) Bocs, ha lebombáztalak a sok infóval! Várom a beszámolót! Jó utat!
Karola
Szia Karolina!
Hát megjöttünk Tolo-ból. Nagyon szuper volt, a gyerekek haza sem akartak jönni. A Stella szerintem átlagon felül jó apartman, mindenkinek csak ajánlani tudom. nemcsak jó helyen van, de tiszta és az udvarra néző szobák csendesek is. Mi kértünk klímát, mert napközben 42-43 fok is volt, és éjszaka sem hűlt le túlságosan. Három fakultatív kirándulásra mentünk el, de még lett volna sok látnivaló, csak kellett 1-1 pihenőnap is, amikor csak fürödtünk. A tenger kristálytiszta és meleg, délutánra mindig feltámad a szél, és akkor vannak jó kis hullámok is. Mi nem találkoztunk tengeri sünnel, sőt szúnyogot sem láttunk pedig van aki azt írta, hogy sok a szúnyog. Ezek szerint minket elkerültek-szerencsére. Szóval nagyon jól éreztük magunkat, csak egy kicsit lett volna hűvösebb napközben, ez főleg a kirándulásokon okozott némi szenvedést. Mindenkinek jó nyaralást kívánok, aki ezután megy! Anna