(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Nagyné Szőts Anna Dátum: 2008-07-16 16:32:40
Bocs: Splitig!
Nagyné Szőts Anna Dátum: 2008-07-16 16:30:33
Bíró-Szabó Karolina írta ekkor: 2008-07-16 11:56:11
Szia Anna! Örülök, hogy szerencsésen megjöttetek, és hogy tetszett. Igazából Tolo-val nem lő bakot az ember! :) Tenger, napfény, csobbanás, plusz a sok látnivaló... A hőfok nektek jó brutális volt! Nekünk napközben 30-32 fok volt csak. Dehát mediterrán vidék! Jövőre hova mentek? Nekem ugyan nagy szerelmem Görögország, de szerintem jövő nyáron 'megkóstoljuk' Horvátországot. Egyrészt közelebb van, másrészt gyönyörű vidékek vannak arrafelé is.. Már sok jót hallottam róla! Ti esetleg voltatok? Üdv: Karola
Kedves Karolina! Voltunk már Horvátországban, többször is. Nagyon szép a tengerpartja, és mivel sziklás-kavicsos, gyönyörű tiszta a víz. Legutóbb körüljártuk az Isztriai-félszigetet: Rovinj,Opatija és Pula nagyon tetszett. Állítólag szép a déli részen Zadar és Trogír környéke, oda még nem jutottunk el. Ami szerintem feltétlen megér egy kirándulást:a Plitvicei tavak! Amit nem szeretek : elég barátságtalan nép, nem olyan kedvesek mint a görögök vagy az olaszok.De ez csak az én véleményem, lehet, hogy másnak jobb tapasztalatai voltak. A határtól nagyon jó az autópálya, kb. 4-5 óra alatt el lehet érni Rijekát, illetve Spiltig volt kész 3 éve, mikor arra jártunk, lehet hogy azóta tovább épült. Mi még nem tudjuk a jövő nyári programot, elsősorban attól függ, hogy mennyi pénzt tudunk rászánni. Üdv:Anna
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2008-07-16 11:56:11
Nagyné Szőts Anna írta ekkor: 2008-07-14 22:58:13
Szia Karolina! Hát megjöttünk Tolo-ból. Nagyon szuper volt, a gyerekek haza sem akartak jönni. A Stella szerintem átlagon felül jó apartman, mindenkinek csak ajánlani tudom. nemcsak jó helyen van, de tiszta és az udvarra néző szobák csendesek is. Mi kértünk klímát, mert napközben 42-43 fok is volt, és éjszaka sem hűlt le túlságosan. Három fakultatív kirándulásra mentünk el, de még lett volna sok látnivaló, csak kellett 1-1 pihenőnap is, amikor csak fürödtünk. A tenger kristálytiszta és meleg, délutánra mindig feltámad a szél, és akkor vannak jó kis hullámok is. Mi nem találkoztunk tengeri sünnel, sőt szúnyogot sem láttunk pedig van aki azt írta, hogy sok a szúnyog. Ezek szerint minket elkerültek-szerencsére. Szóval nagyon jól éreztük magunkat, csak egy kicsit lett volna hűvösebb napközben, ez főleg a kirándulásokon okozott némi szenvedést. Mindenkinek jó nyaralást kívánok, aki ezután megy! Anna
Szia Anna! Örülök, hogy szerencsésen megjöttetek, és hogy tetszett. Igazából Tolo-val nem lő bakot az ember! :) Tenger, napfény, csobbanás, plusz a sok látnivaló... A hőfok nektek jó brutális volt! Nekünk napközben 30-32 fok volt csak. Dehát mediterrán vidék! Jövőre hova mentek? Nekem ugyan nagy szerelmem Görögország, de szerintem jövő nyáron 'megkóstoljuk' Horvátországot. Egyrészt közelebb van, másrészt gyönyörű vidékek vannak arrafelé is.. Már sok jót hallottam róla! Ti esetleg voltatok? Üdv: Karola
Tóth László Dátum: 2008-07-15 20:41:07
Aszalós Zsuzsa írta ekkor: 2008-07-14 20:01:04
Kedves László!Mi most jöttünk haza, a hely nagyon szép volt, az egyedüli gond az volt, hogy az apartmantól 50 méterre 2 disco üzemelt, ahol a zene még 3 órakkor is szólt. Ha téged zavar akkor érdemes megvenni a klímát, ami egy hétre kb.35 euro. Az ablakok hangszigeteltek, de éjszakánként nagyon meleg van ezért javaslom a klíma megvételét. A fakultatív programokat érdemes igénybe venni. Ha gyereked van és van diákigazolványa érdemes vinni, mert így minden belépő ingyenes. Mi a kilences szobában voltunk. Tisztaság van, mivel minden nap takarítanak, és az ágyneműt is áthúzzák, törölközőt is adnak. A takarítőnők csak angolul és görögül tudnak. Jó nyaralást!
Köszönöm szépen az információkat! smile
Nagyné Szőts Anna Dátum: 2008-07-14 22:58:13
Bíró-Szabó Karolina írta ekkor: 2008-07-03 20:12:38
Szia Anna! Nagyon szívesen, nincs mit. Mi a 8-asban voltunk, a 9-cel szemben. Nekünk a 9-est hagyták pont nyitva nap végéig öltözködni, tisztálkodni. Nem rossz az elosztása :) Ja, amit még kihagytam, napernyőt én mindenképpen vinnék újra, a homokos parton simán le lehet szúrni, és szerintem nagyon jól jön, főleg, ha a déli órákban is napfürdőzni szeretnétek. Itthon alapozzatok a színre, nekem első nap megpirtyant a vállam ujjatlan felsőben. Vagy kenjétek be magatokat a városi sétákhoz is. Ez a Nap nem ugyanaz a Nap, mint a tengernél! (Plusz ha még írhatok valamit: mosogatószer, szivacs is kell, mert az sincs.) Bocs, ha lebombáztalak a sok infóval! Várom a beszámolót! Jó utat! Karola
Szia Karolina! Hát megjöttünk Tolo-ból. Nagyon szuper volt, a gyerekek haza sem akartak jönni. A Stella szerintem átlagon felül jó apartman, mindenkinek csak ajánlani tudom. nemcsak jó helyen van, de tiszta és az udvarra néző szobák csendesek is. Mi kértünk klímát, mert napközben 42-43 fok is volt, és éjszaka sem hűlt le túlságosan. Három fakultatív kirándulásra mentünk el, de még lett volna sok látnivaló, csak kellett 1-1 pihenőnap is, amikor csak fürödtünk. A tenger kristálytiszta és meleg, délutánra mindig feltámad a szél, és akkor vannak jó kis hullámok is. Mi nem találkoztunk tengeri sünnel, sőt szúnyogot sem láttunk pedig van aki azt írta, hogy sok a szúnyog. Ezek szerint minket elkerültek-szerencsére. Szóval nagyon jól éreztük magunkat, csak egy kicsit lett volna hűvösebb napközben, ez főleg a kirándulásokon okozott némi szenvedést. Mindenkinek jó nyaralást kívánok, aki ezután megy! Anna