Tavaly nyáron jártam harmadik alkalommal Toloban. Az a típusú ember vagyok, aki ha valahol jól érzi magát, akkor oda szívesen visszamegy többször is.
Tolo az első pillanatban megfogott - nem tudom, hogy a hangulatos főutca, a lassan mélyülő, azúrkék tenger vagy a mindig szuper idő teszi, de nekem nagyon bejott.
Ezen kívul itt lehet kapni Görögország legjobb gyrosát - Tassos éttermében! :)
A Culture Travel helyi idegenvezetoi, Ági és Melinda, eddig a legfelkészültebbek, akikkel valaha talalkoztam. Kedvesek, segítőkészek és legyen szó a környékről, vagy Athénról, bármilyen kérdésre tudnak válaszolni :) Több fakultatív programon is részt vettünk és mindegyiket nagyon élveztük. Jól szervezettek voltak. Az athéni kirándulásra Ági jött velünk, aki nem csak a város és a helyi nevezetességek történetéről mesélt, hanem a görög történelemről, mitológiáról is hosszasan tud beszélni :) A szabadidős programra pedig ellátott minket hasznos információkkal, pl. mit érdemes megnézni, hol vásároljunk, és hogyan találjunk könnyen oda a találkozási ponthoz.
Ha valaki szeret hajókázni, akkor szerintem kihagyhatatlan a Naphlion by night kirándulás. Tényleg érdemes megnézni ezt a kis ékszerdobozt, ami nem csak éjszaka, de nappal is szép látnivalókat tartalmaz.
Legutóbb a Demos apartmanban voltunk, ami a főutcától nincs messze, egy csendes, kissé emelkedős mellékutcában található. Az apartmanról is csak azt tudom mondani, hogy tiszta, kulturált. A teraszról pedig szép kilátás volt!
Bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani Tolot, akár baráti társasággal megy, akár a párjával kettesben vagy a családjával. Szerintem itt mindenki talál magának kikapcsolódási, szórakozási, kirándulási lehetőséget.
Idén nyáron ismét visszamegyek a barataimmal! :))