(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Szántai Tamás Dátum: 2015-07-13 21:25:46
Kedves Zoltán!Csak azért írok(Ági előtt,de nem helyett!),mert tudom,hogy minden megnyugtató szó számít ilyenkor.A Facebookon láttam egy videót:Sartiról küldte az egyik telepitett id.vez.,hogy megnyugtassa az utasokat.A boltot videózta végig,bemutatva az árukat,és megnyugodva láttuk,hogy minden,amit venni szoktunk bőséggel van.Dobozos gyümölcslé,tejtermékek,sajt,főként,fűszerek,olajok,gyümölcs rogyásig,előresütött pékáru-ugye szupermarketben csak ez van...szerintem ha Sartin ez a helyzet,Toloban sincs másként...Jó utat!
Belső Zoltán Dátum: 2015-07-13 20:02:10
Kedves Ági! Pénteken indulunk Tólóra a Grand Tourssal. Érdeklődni szeretnék, hogy minden rendben van-e odakint?Gondolok itt arra, hogy a boltokban nincs-e árúhiány, igaz-e, hogy érdemes inkább aprópénzt vinni, mert a nagyobb címletekből nem mindig tudnak visszaadni,illetve a fakultatív programok rendben indulnak-e? Esetleg azt lehet tudni, hogy milyen busszal megyünk? Várom megnyugtató válaszát! Köszönettel:Belső Zoltán.
Szántai Tamás Dátum: 2015-07-12 21:26:27
Kedves Ági! A Nikos apartmanról irna pár szót nekünk?Végigolvastam a fórumot,de nem találtam senkitől reagálást(ez jó jel is lehet...).Mivel tavaly még nem volt ez a ház,nem tudtam véleményeket találni róla...köszönöm!
Osemeke Szilvia Dátum: 2015-07-10 18:44:59
Kedves Grand Tours, Bihari Ági és Nagy Sándor Úr! Azért írok, mert egy csodálatos hetet tölthettünk Önökkel jún. 27-től júl. 4-ig TOLO-n, a Stella Apartmannban.Mi vagyunk azok,akinek elkeveredett a hűtőtáskájuk (a mi hibánkból, mert Szegeden nem raktuk át a Zakhyntos-os buszról a mienkre- de valamelyik kollegája nagyon rendes volt,mert vissza vitte Magyarországra és berakta hűtőbe,mert gyakorlatilag semmi nem romlott meg -a haza utazásunkkor elhozták a táskát-ezért hálás köszönet Önöknek, a sofőrnek és Áginak is!!! smile A Stella Apartmann 13-as és 14-es szobájában voltunk és azt a kényelmet,amit itt kaptuk- kitűnő volt!!!Mindennel meg voltunk elégedve-a kis takarító nő minden nap jött takarított, nagy a tisztaság és az udvaron elhelyezett pálmafák csodásak, a kilátás a tengerre-festői volt smile A fakultatív programok, Athén és Hydra-Spetzes, nagyon tartlamasak voltak, Ágikának az idegenvezetése kitűnő volt, nagyon kedves és figyelmes smile -köszönünk neki is mindent!!!!!! Beszéltem több utastársunkkal is, akik már több éve visszatérő vendégek itt és mondták, hogy ide már december közepén úgy kell "vadászni" a szobákért, mert mindenki befoglalja,aki visszatérő vendég.Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy e-mailben lehet foglalni szobát,mikor még nincs is fennt a jövő évi ajánlat tehát december elején, és akkor fizetni, vagy hogyan érdemes?Illetve a Stella 14-es szobájában tudnánk lenni 3-an-tehát pótágyazható? Még egyszer mindent nagyon köszönünk és reméljük minél előbb eljön a 2016-os nyár-és találkozunk!!!! smile Akik ezután indulnak nagyon jó nyaralást kívánunk,érezzék nagyon jól magukat ezen a festői helyen smile
Tóth Henrietta Dátum: 2015-07-08 11:07:59
Kedves Mindenki! Idén szabadságolási okok miatt szeptember végére, október elejére kell tennünk a nyaralást. Ezért gondolkozunk déli régióban. Toloval szemezgetünk. Az érdekelne bennünket, hogy ebben az időszakban milyen időjárás a jellemző Tolóban? Kisgyermek számára fürödhető-e még a tenger? 5 éves gyermekünkkel utaznák, nem lenne jó, ha több napra beszorulnánk az apartmanba a rossz időjárás miatt. Tudom, senki nem lát a jövőbe, de mégis erre az időszakra mi a jellemző Tolo időjárására? Mire számíthatunk? Válaszokat előre is köszönöm.