(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Szántai Tamás Dátum: 2015-07-14 18:52:08
kedves Ágnes! Köszönöm a választ...Őszintén szólva a tavalyi Korfu-Sidaris Lena apartman után kicsit félve foglaltunk be olyan házat,ami még nem volt a kínálatban,így utasok még nem tudnak infóval szolgálni róla...bár nem hinném,hogy széles egy Göröghonban van még egy olyan tulaj...és az is jó jel,hogy nem emliti meg senki a házat-vagyis,nem lesz gond vele
Bihari Agi Dátum: 2015-07-14 16:32:54
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2015-07-10 18:44:59
Kedves Grand Tours, Bihari Ági és Nagy Sándor Úr! Azért írok, mert egy csodálatos hetet tölthettünk Önökkel jún. 27-től júl. 4-ig TOLO-n, a Stella Apartmannban.Mi vagyunk azok,akinek elkeveredett a hűtőtáskájuk (a mi hibánkból, mert Szegeden nem raktuk át a Zakhyntos-os buszról a mienkre- de valamelyik kollegája nagyon rendes volt,mert vissza vitte Magyarországra és berakta hűtőbe,mert gyakorlatilag semmi nem romlott meg -a haza utazásunkkor elhozták a táskát-ezért hálás köszönet Önöknek, a sofőrnek és Áginak is!!! smile A Stella Apartmann 13-as és 14-es szobájában voltunk és azt a kényelmet,amit itt kaptuk- kitűnő volt!!!Mindennel meg voltunk elégedve-a kis takarító nő minden nap jött takarított, nagy a tisztaság és az udvaron elhelyezett pálmafák csodásak, a kilátás a tengerre-festői volt smile A fakultatív programok, Athén és Hydra-Spetzes, nagyon tartlamasak voltak, Ágikának az idegenvezetése kitűnő volt, nagyon kedves és figyelmes smile -köszönünk neki is mindent!!!!!! Beszéltem több utastársunkkal is, akik már több éve visszatérő vendégek itt és mondták, hogy ide már december közepén úgy kell "vadászni" a szobákért, mert mindenki befoglalja,aki visszatérő vendég.Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy e-mailben lehet foglalni szobát,mikor még nincs is fennt a jövő évi ajánlat tehát december elején, és akkor fizetni, vagy hogyan érdemes?Illetve a Stella 14-es szobájában tudnánk lenni 3-an-tehát pótágyazható? Még egyszer mindent nagyon köszönünk és reméljük minél előbb eljön a 2016-os nyár-és találkozunk!!!! smile Akik ezután indulnak nagyon jó nyaralást kívánunk,érezzék nagyon jól magukat ezen a festői helyen smile
Kedves Szilvia! Nagyon koszonjuk a kedves szavakat! Orulunk, hogy jol ereztetek magatokat nalunk! A foglalassal kapcsolatban azt javaslom, hogy erdeklodd meg e-mailben, vagy a Grand Tours kozponti telefonszaman a lehetosegeket. Varunk titeket szeretettel 2016-ban is! Addig is a legjobbakat kivanjuk nektek! Agi
Bihari Agi Dátum: 2015-07-14 16:29:59
Szántai Tamás írta ekkor: 2015-07-12 21:26:27
Kedves Ági! A Nikos apartmanról irna pár szót nekünk?Végigolvastam a fórumot,de nem találtam senkitől reagálást(ez jó jel is lehet...).Mivel tavaly még nem volt ez a ház,nem tudtam véleményeket találni róla...köszönöm!
Kedves Tamas! A Nikos apartmanhaz Tolo foutcajanak kozepen talalhato, a tengerparttol nehany meteres seta valasztja el. Az apartman kedvezo fekvesu, a kozelben minden megtalalhato, szupermarketek, pekseg, hentes, zoldseges, gyogyszertar. Az apartmanjaink nem a foutca fele neznek igy kevesbe zajosak. Az apartmanhaz alatt a tulajdonosok altal uzemeltetett (nem zajos) kavezo mukodik. Az alapfelszereltsegu apartmanok konyhai itt is szereny fozocskehez vannak berendezve, celszeru hozni magunkkal szunyogriasztot, elosztot, konyharuhat. Az apartman felszereltsege reszletesen le van irva a szobak leirasanal is. Udvozlettel Bihari Agi
Bihari Agi Dátum: 2015-07-14 16:20:29
Szántai Tamás írta ekkor: 2015-07-13 21:25:46
Kedves Zoltán!Csak azért írok(Ági előtt,de nem helyett!),mert tudom,hogy minden megnyugtató szó számít ilyenkor.A Facebookon láttam egy videót:Sartiról küldte az egyik telepitett id.vez.,hogy megnyugtassa az utasokat.A boltot videózta végig,bemutatva az árukat,és megnyugodva láttuk,hogy minden,amit venni szoktunk bőséggel van.Dobozos gyümölcslé,tejtermékek,sajt,főként,fűszerek,olajok,gyümölcs rogyásig,előresütött pékáru-ugye szupermarketben csak ez van...szerintem ha Sartin ez a helyzet,Toloban sincs másként...Jó utat!
Kedves Zoltan! Ahogy azt Tamas irta, semmibol nincs hiany. Nem is tudom honnan vettek a kulonbozo tevecsatornak olyan kepeket, amin ures boltok vannak. Az automatakbol lehet penzt felvenni, mi a Culture Travel utazasi irodaban tudunk forintot Eurora valtani, ha valakinek szuksege van ra. A falusi pek eddig sem tudott visszaadni 50 Eurobol, vagy 100-bol, ez nem fugg ossze a mostani (gorogoket erinto) helyzettel. Termeszetesen a biztos megoldas mindig az ha van nalunk tobb keszpenz, arra az esetre ha eppen kifogyott a penz az automatabol, es meg nem toltottek ujra abban az idoben amikor penzt szeretnenk felvenni, hozzateszem ez is ritkan fordul elo. A fakultativ kirandulasok rendben indulnak, minden heten voltunk Athenban is. Udvozlettel, Bihari Agi
Hadobás Mihályné Dátum: 2015-07-14 06:50:38
Kokauszkiné Tóth Edit írta ekkor: 2015-07-07 19:12:34
Kedves Gabi! Mi most június második felében voltunk 2 hétig Tolóban, de régóta rendszeresen járunk többnyire Görögországba, évente általában 2-szer 2 hétre. Tehát meglehetősen nagy tapasztalattal rendelkezem e téren. Mi normál, bármilyen boltban kapható műanyag, merev falú, 40 literes hűtőtáskát viszünk (pont az idén vettünk újat, kb 5000 Ft), még soha nem olvadt ki semmilyen előre megfőzött készétel, még 29 órás utazás után sem (ez Törökország volt). A hűtőtáska aljára is szoktam jégakkut tenni, téglalap alakú dobozokba teszem az ételt, amik jól illeszkednek egymáshoz és a táskához is. A lehető legkevesebb köz legyen a dobozok között. A tetejére is jégakku kerül, de jó ötlet a lefagyasztott dobozos tej is, ami felolvadva is felhasználható. Mi körbe is szoktuk ragasztani széles cellux-szal a hűtőtáskát, hogy biztosan zárjuk, és természetesen a busz csomagterébe rakjuk a bőröndökkel együtt. Üdvözlettel: Edit
Kedves Edit! Köszönöm válaszát, igyekszem hasznosítani a tanácsait. Üdvözlettel Hadobásné Gabi