(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Kokauszkiné Tóth Edit Dátum: 2015-07-07 19:12:34
Hadobás Mihályné írta ekkor: 2015-07-05 18:54:32
Kedves Mindenki, aki már járt Toloban! Az idén, aug. 21-én mi is Toloba készülünk a családdal, 6 fővel. Arra lennék kíváncsi, érdemes e hűtőtáskát vinni, ilyen hosszú utat kibírnak-e benne a lefagyasztott, hűtött kaják? Tavaly még Sartira leértünk, szinte minden felengedett. Hál istennek semmi nem romlott meg. Tudna-e valaki ajánlani valami jó minőségű hűtőtáskát, vagy valami használható praktikát? Köszönettel: Hadobásné Gabi
Kedves Gabi! Mi most június második felében voltunk 2 hétig Tolóban, de régóta rendszeresen járunk többnyire Görögországba, évente általában 2-szer 2 hétre. Tehát meglehetősen nagy tapasztalattal rendelkezem e téren. Mi normál, bármilyen boltban kapható műanyag, merev falú, 40 literes hűtőtáskát viszünk (pont az idén vettünk újat, kb 5000 Ft), még soha nem olvadt ki semmilyen előre megfőzött készétel, még 29 órás utazás után sem (ez Törökország volt). A hűtőtáska aljára is szoktam jégakkut tenni, téglalap alakú dobozokba teszem az ételt, amik jól illeszkednek egymáshoz és a táskához is. A lehető legkevesebb köz legyen a dobozok között. A tetejére is jégakku kerül, de jó ötlet a lefagyasztott dobozos tej is, ami felolvadva is felhasználható. Mi körbe is szoktuk ragasztani széles cellux-szal a hűtőtáskát, hogy biztosan zárjuk, és természetesen a busz csomagterébe rakjuk a bőröndökkel együtt. Üdvözlettel: Edit
Váradi Viktória Dátum: 2015-07-07 15:32:24
Kedves Ági! Azt még meg tudod mondani hogy a kaució kb mennyi? Mi két napra tervezzük az autóbérlést. Köszönöm : Viki
Hadobás Mihályné Dátum: 2015-07-05 18:54:32
Kedves Mindenki, aki már járt Toloban! Az idén, aug. 21-én mi is Toloba készülünk a családdal, 6 fővel. Arra lennék kíváncsi, érdemes e hűtőtáskát vinni, ilyen hosszú utat kibírnak-e benne a lefagyasztott, hűtött kaják? Tavaly még Sartira leértünk, szinte minden felengedett. Hál istennek semmi nem romlott meg. Tudna-e valaki ajánlani valami jó minőségű hűtőtáskát, vagy valami használható praktikát? Köszönettel: Hadobásné Gabi
Bihari Agi Dátum: 2015-06-27 13:50:05
Suszter András írta ekkor: 2015-06-26 08:10:26
Kedves Ági! Sajnos az idén nem a csodálatos Tolora utazunk de addig áradoztam a helyről és Rólatok, hogy az egyik kolleganőm úgy döntött, h július végén a családjával autóval kiutaznak egyéni szálláshely fogalalással. Szeretné kérni a tanácsodat hogy a jelenlegi görög helyzet miatt mennyire ajánlott illetve biztonságos a kártya használata illetve van-e olyan kártyatípus ami nem ajánlott? Inkább nagyobb mennyiségű készpénzzel készüljenek? Esetleg ismered-e a szálláshelyüket: Bouboulinas 7, Toló 21100, van-e valamilyen negatív infótok, mert ha igen akkor még le tudják mondani és mást lefoglalni. Nagyon szépen köszönöm előre is a választ és JÖVŐRE FELTÉTLENÜL MENNI FOGUNK ÉS A CSALÁD ÖSSZES TAGJA SOK PUSZIT KÜLD NEKED ÉS A KOLLEGANŐIDNEK IS !! Suszter család smile
Kedves Andras! Koszonjuk a kedves szavakat. A cim alapjan ket Hotel is szoba johet az Artemis es a Christina Hotel. Nem tudom ezek valamelyikerol van-e szo vagy esetleg valamelyik apartmanhazrol. Mind a ketto ket csillagos tengerparti hotel. A szobakat en nem lattam egyik hotelben sem. Pillanatnyilag nincs semmi gond a kartyahasznalattal, vagy az ATM -bol torteno keszpenzfelvetellel. Ma is segitettem utasainknak penzt felvenni es gond nelkul adott az automata. A kartyas fizetesnel nehany Maestro cardot nem fogadnak el, de a kartyak tobbsege hasznalhato fizetesnel. Termeszetesen a biztos megoldas mindig a keszpenz. Remelhetoleg julius vegere rendezodik a helyzet es mar fel sem fog merulni ez a kerdes. Udvozlettel Bihari Agi
Bihari Agi Dátum: 2015-06-27 13:35:07
Váradi Viktória írta ekkor: 2015-06-24 12:37:12
Tisztelt fórumozók! Ha valaki tudna információt adni autóbérléssel kapcsolatban azt nagyon megköszönném. Üdv : Gyöngyösiné Viktória
Kedves Viktoria! Az autoberles ara 50 Euro korul mozog egy kis auto esteben. A berlesnel fontos, hogy meggyozodjunk rola, hogy az ar, amit a kolcsonzo ad milyen biztositast foglal magaba. Itt a helyszinen szivesen segitunk az autoberlesben is. Udvozlettel Bihari Agi