(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Osemeke Szilvia Dátum: 2015-05-20 10:57:00
Sziasztok :) Már mi is nagyon várjuk az utazást,mi a 06.27-ei turnussal fogunk érkezni-6-an :) Biztos,hogy csodálatos TOLO, én már nagyon várom, hogy búvárkodhassak,hiszen kristálytiszta a tenger víze ott :) Jön még valaki rajtunk kívül ezzel a turnussal esetleg?Addíg is mindenkinek jó készülődést kívánok :)
Nyüsti István Dátum: 2015-05-10 19:49:52
Üdv. Már csak 26 nap és indulunk :) Gyerekes család jön esetleg ebben az időpontban Tolora? Jún 5-én indulunk busszal? Már alig várjuk :P 2 hét menyország :)
Tarsoly Ferencné Dátum: 2015-04-27 09:47:12
Kedves Mindenki! Most eléggé felfújnak mindent Görögországgal kapcsolatban. A fórumon végigolvasva az aggályokat, nem hiszem, hogy az utazási irodával szerződött szállásadók megkockáztatnák azt, hogy az előre lefoglalt szállásokat nem adják ki. Egyébként mi már évek óta járunk Tolóba és mondhatom hogy nagyon kellemes hely csendes, szép és nyugodt, a strandjáról nem is beszélve. Az utazás közben előfordulható esetleges problémáktól, meg nem kell félni, hiszen az utazási irodának is az az érdeke, hogy minél komplikáció mentesen juthasson mindenki az általa választott helyre. Szerintem nem kellene előre pánikot kelteni, majd meglátjuk. Reméljük, minden rendben lesz, mert a Görögök is tudják, hogy nagyrészt a turizmus a legjobb bevétel nekik. smile
Bihari Agi Dátum: 2015-04-26 15:49:46
Ilyen cikkek idonkent megjelennek, biztosan nem erdek nelkul. Sokan akik itt voltak 2012-ben, amikor szinten hadjaratot inditottak az ujsagirok, nem ertettek miert van ekkora remhirkeltes. Tuntetesek, sztrajkok mindenhol elofordulhatnak, ez a nyaralohelyeken levoket nem iazan erinti, maximum kimarad egy-egy helyi buszjarat. Az elmult evek alatt, tobbszor megkerdeztek a velemenyunket kulonbozo esemenyek kapcsan (valsag, tuzek stb)...de sajnos a vegen mindig osszevagott cikkek jelentek meg a magyar mediaban, az igazsagot erosen elferditve. Akarmi tortenjek is, a tenger kek, a nap sut, a Grand Tours toloi partnerirodajaban a Culture Travel Center utazasi irodaban van lehetoseg penzvaltasra is, igy emiatt sem kell aggodni. Jo keszulodest mindenkinek! Varjuk onoket Toloban!
Tóth Henrietta Dátum: 2015-04-24 07:55:48
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2015-04-23 18:28:47
Persze így van. Én sem fogom lemondani az utat, de azért okoz némi izgalmat. Mi is utaztunk a balkáni háború alatt is. Utána is, mikor Macedóniában konvojban száguldottak át a buszok az országon, és a békefenntartók sátraik mindenfelé ott voltak, meg a tankok, harckocsik. 2000 óta minden évben Görögországban nyaralunk. Ott voltunk az üzemanyag válságos időben is, sőt autót , motort is béreltünk, vállaltuk a kockázatot, mert menni akartunk , látni , minél többet. Nekem most nem más miatt vannak gondjaim, mint érdemes -e eurót venni, vagy várjunk hogy alakul a fizetőeszköz milyensége addig. Ugyanis mi már több hónapon keresztül gyűjtjük az eurót, hogy utazás előtt megfelelő mennyiséget váltsunk.
Szia Veronika! Én sem váltok előre. Csak gyűjtöm a forintot és az indulás előtt pár nappal majd szépen beváltom. Addigra csak kiderül mi lesz. Mi június 15-én indulunk görögbe. Az már csak egy picivel több mint 7 hét. smile smile smile .