Szia :-) A 14-es teraszról is látható kicsit a tenger :-), az a 13-as mellett van. U alakú a ház, és a főutca felőli a Grandé, a másik fele, ami a tengerre néz az angoloké...
Mi nem fizettünk be vacsira, de legtöbbször a Romviba ettünk, nagyon jó fej pincérek vannak ott :-) az étel is finom és elfogadható áru, nem tudom, hogy az előfizetéses milyen. Mi nem nagyon vittünk itthonról ételt, igazából leginkább este ettünk, de 2 EUR-ért lehet kapni gyrost ill Souflakit (remélem jól írom) pitában, na az nagyon finom az utazási irodával szemben levő étteremben.
Athénban mi nem voltunk, éjszakai hajókiránduláson voltunk, meg átmentünk busszal Napflion-ba a Palamidi erődhöz, valamint elmentünk a Hydra hajókirándulásra, meg felmentünk Tolo-ba a kis kápolnához, aztán el is telt a hét :-)
A nagy Meteorában a lépcsőkre gondolsz, hogy nehéz volt? :-), mert akkor a Palamidi erőd is nehéz lesz, még ha kisbusszal is mentek fel, ott is bőven van lépcső :-)
Odafele kényelmes volt az út, nekem is dagad a lábam, de odafele nem dagadt be, visszafele a földszinten a sofőr mögötti sorban nagyon szűk volt a hely, megmozdulni nem lehetett, na ott rendesen bedagadt., de nagyrészt éjszaka jöttünk haza, így elviselhető volt az is. Nagy busszal voltunk egyébként, de nem volt szabad hely, nem tudom mikor mentek, de nem jellemző a Grandnál, hogy üres ülések lennének :-) kérdezz nyugodtan, de ha kicsit visszaolvasol tavaly nyári bejegyzésekre sok infót kapsz :-)
Szia Éva

nagyon köszönöm ismét a válaszodat , aminek nagyon örültem,mert akkor így anyuék mellett leszünk mi a 13-as szobában

Éelt egyébként mi sem viszünk,mert befizettünk a RONVI Hotel-be vacsorát, pont most olvastam a heti menüt és eléggé bizalomgerjesztő

.Mi foglaltunk fix ülőhelyet a buszon,alul közvetlenül a bejárat bellett a hátsó ajtónál.Tavaly ott ültünk és nagyon bejött, hogy szünetekkor a wc-n mindíg mi voltunk az elsők :) -az nagyon megéri-meg sokszor nagyon levegőtlen a busz és pld. a határokon, ha kinyitja a sofőr az ajtót,akkor ott van egy kis légmozgás.És mikor foglalhattátok el az alsó szinten a szobátokat?-úgy értem hány óra felé?-mert mi tavaly a 3. szinten voltunk -és képzeld délután 4 előtt nem engedtek fel-hát az borzasztó rossz vot .Ja igen, még,ami érdekel, hátha valaki tudja , hogy érdekelne a BBQ Hajókirándulás-de csak akkor ha a nyílt vizi csobbanáshoz van a hajóról levezető lépcső a vízbe-szóval ugorni nem akarok,mert nem hiányzik most egy baleset, de ha ez meg van így oldva,akkor az is érdekelne minket.Hydra-ramindenképpen megyünk,és Athén-ba is-majd lehet, hogy lemaradok a csoporttól- de azért majd egyszer oda érek én is

.Most nézem, hogy milyen szépen gyűlünk itt a fórumon, biztos sokan most böngészik az idei úticélt

Írjál majd, ha időd engedi, és szép napot kívánok