(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Osemeke Szilvia Dátum: 2015-01-27 16:56:03
Bihari Agi írta ekkor: 2015-01-27 08:25:09
Kedves Szilvia! Az atheni kirandulason, mar a buszon is sok informacio elhangzik, igy ha esetleg valaki lemarad a csoporttol akkor is birtokaban lesz az alapveto tudnivaloknak. A kovek valoban csuszosak igy nagyon fontos, hogy legyen megfelelo cipo. A BBQ hajon van lepcso is, igy egyszerubb bemenni a vizbe annak aki nem vallaja az ugralast, illetve a helyeken ahol megallunk mindig kozel vagyunk a parthoz, igy a partra is ki lehet menni egy rampan. A Culture Travel Center facebook oldalan sok kep van a kirandulasokrol es a falurol is. Agi
Kedves Ági smile Nagyon szépen köszönöm a válaszodat , ezek a dolgok érdekeltek nagyon, hogy el tudjuk dönteni, hogy akkor melyik fakultatív programra fizessünk be smile .Leszünk hatan, és a 06.27-ei turnussal fogunk érkezni smile .Kicsikét a hosszú úttól tartok, remélem minden rendben lesz -nekem eléggé dagad a bokám -de majd valamit kitalálok erre is smile Még egyszer nagyon köszönöm a választ , és már várom a találkozást smile
Bihari Agi Dátum: 2015-01-27 08:25:09
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2015-01-27 07:59:37
Kedves Mária smile ! Köszönöm szépen, hogy írtál nekem smile -igen, mi is nagyon várjuk már, hogy mehessünk erre a csodálatos helyre smile .Valahogyan majd azért megpróbálom megoldani a feljutást az Akropoliszhoz-de ha lemaradok, az sem baj,-majd készítek szép képeket -és akkor annak fogok örülni smile .Mondjuk azt sajnálnám,ha a történelméről ezért maradnék le-de a Metero-rak után sajnos erre számítok,mert azért ezekhez a helyekhez kell némi kondíció.Jó, hogy írod, hogy csúszós néhol az út,akkor majd odafigyelünk a cipőre.Igen, Napflionba elmegyünk, azt mi is tervezzük,meg Athén, Hydra szigete, és BBQ Hajókirándulás.de ez még függ attól, hogy van-e lépcső a hajóról a tengerbe,mert én ugrani nem szeretnék,viszont ha meg nem tudok fürdeni,akkor nem is éri meg elmenni.De mintha a képeken azt láttam volna, hogy van lépcső-és akkor pedig bevállaljuk smile Nagyon kedves vagy, hogy küldesz át nekem képeket, az e-mail címem:[email protected] NAGYON KÖSZÖNÖM smile SZIA smile
Kedves Szilvia! Az atheni kirandulason, mar a buszon is sok informacio elhangzik, igy ha esetleg valaki lemarad a csoporttol akkor is birtokaban lesz az alapveto tudnivaloknak. A kovek valoban csuszosak igy nagyon fontos, hogy legyen megfelelo cipo. A BBQ hajon van lepcso is, igy egyszerubb bemenni a vizbe annak aki nem vallaja az ugralast, illetve a helyeken ahol megallunk mindig kozel vagyunk a parthoz, igy a partra is ki lehet menni egy rampan. A Culture Travel Center facebook oldalan sok kep van a kirandulasokrol es a falurol is. Agi
Bihari Agi Dátum: 2015-01-27 08:17:52
Joó-Horváth Ibolya írta ekkor: 2015-01-26 19:18:37
Kedves Fórumozók! Örömmel értesítek mindenkit, aki hozzánk hasonlóan Toló imádó, hogy befizettük az idei utunkat is, aug. 21-től megyünk egy hétre a Stella apartmanba ismét, immár sokadszorra. Bízunk benne, hogy sok ismerőssel találkozunk, aki még nem döntötte el, hogy hova menjen, jöjjön ide és ebben az időpontban! Üdv. mindenkinek: Joó-Horváth Ibolya Makó
Kedves Ibolya! Szertettel varunk titeket ismet Toloban!!! Agi
Osemeke Szilvia Dátum: 2015-01-27 07:59:37
Nagy Mária írta ekkor: 2015-01-27 00:54:24
Kedves Szilvia ! De jó lesz Nektek Tolóban és mindenkinek, aki oda utazik !!!! A kirándulásokon szinte mindenhol jellemzően felfele kell menni. Az Akropolisznál a bejárathoz feljutásnál is igen sok lépcsőn kell túljutni, de itt talán az a nehezebb, hogy igencsak igyekezni kellett, hogy le ne maradjon a csoporttól az ember. A bejárattól aztán meredekebb az út, s az a legrosszabb, hogy némely helyen nagyon csúszós, nagyon oda kell figyelni. De hát a látvány !!!!!!!!! Az mindent feledtet. Nafplionba tudok javasolni egy nagyon szép gyalogtúrát, ahol nem kell lépcsőzni, s nagyon gyönyörű út. Fényképet is szívesen küldök, ha megadod az e-mail címed, rengeteget fotóztam. üdv. Mária smile
Kedves Mária smile ! Köszönöm szépen, hogy írtál nekem smile -igen, mi is nagyon várjuk már, hogy mehessünk erre a csodálatos helyre smile .Valahogyan majd azért megpróbálom megoldani a feljutást az Akropoliszhoz-de ha lemaradok, az sem baj,-majd készítek szép képeket -és akkor annak fogok örülni smile .Mondjuk azt sajnálnám,ha a történelméről ezért maradnék le-de a Metero-rak után sajnos erre számítok,mert azért ezekhez a helyekhez kell némi kondíció.Jó, hogy írod, hogy csúszós néhol az út,akkor majd odafigyelünk a cipőre.Igen, Napflionba elmegyünk, azt mi is tervezzük,meg Athén, Hydra szigete, és BBQ Hajókirándulás.de ez még függ attól, hogy van-e lépcső a hajóról a tengerbe,mert én ugrani nem szeretnék,viszont ha meg nem tudok fürdeni,akkor nem is éri meg elmenni.De mintha a képeken azt láttam volna, hogy van lépcső-és akkor pedig bevállaljuk smile Nagyon kedves vagy, hogy küldesz át nekem képeket, az e-mail címem:[email protected] NAGYON KÖSZÖNÖM smile SZIA smile
Osemeke Szilvia Dátum: 2015-01-27 07:52:27
Csernok Éva írta ekkor: 2015-01-25 08:23:37
Szia :-) A 14-es teraszról is látható kicsit a tenger :-), az a 13-as mellett van. U alakú a ház, és a főutca felőli a Grandé, a másik fele, ami a tengerre néz az angoloké... Mi nem fizettünk be vacsira, de legtöbbször a Romviba ettünk, nagyon jó fej pincérek vannak ott :-) az étel is finom és elfogadható áru, nem tudom, hogy az előfizetéses milyen. Mi nem nagyon vittünk itthonról ételt, igazából leginkább este ettünk, de 2 EUR-ért lehet kapni gyrost ill Souflakit (remélem jól írom) pitában, na az nagyon finom az utazási irodával szemben levő étteremben. Athénban mi nem voltunk, éjszakai hajókiránduláson voltunk, meg átmentünk busszal Napflion-ba a Palamidi erődhöz, valamint elmentünk a Hydra hajókirándulásra, meg felmentünk Tolo-ba a kis kápolnához, aztán el is telt a hét :-) A nagy Meteorában a lépcsőkre gondolsz, hogy nehéz volt? :-), mert akkor a Palamidi erőd is nehéz lesz, még ha kisbusszal is mentek fel, ott is bőven van lépcső :-) Odafele kényelmes volt az út, nekem is dagad a lábam, de odafele nem dagadt be, visszafele a földszinten a sofőr mögötti sorban nagyon szűk volt a hely, megmozdulni nem lehetett, na ott rendesen bedagadt., de nagyrészt éjszaka jöttünk haza, így elviselhető volt az is. Nagy busszal voltunk egyébként, de nem volt szabad hely, nem tudom mikor mentek, de nem jellemző a Grandnál, hogy üres ülések lennének :-) kérdezz nyugodtan, de ha kicsit visszaolvasol tavaly nyári bejegyzésekre sok infót kapsz :-)
Szia Éva smile nagyon köszönöm ismét a válaszodat , aminek nagyon örültem,mert akkor így anyuék mellett leszünk mi a 13-as szobában smile Éelt egyébként mi sem viszünk,mert befizettünk a RONVI Hotel-be vacsorát, pont most olvastam a heti menüt és eléggé bizalomgerjesztő smile .Mi foglaltunk fix ülőhelyet a buszon,alul közvetlenül a bejárat bellett a hátsó ajtónál.Tavaly ott ültünk és nagyon bejött, hogy szünetekkor a wc-n mindíg mi voltunk az elsők :) -az nagyon megéri-meg sokszor nagyon levegőtlen a busz és pld. a határokon, ha kinyitja a sofőr az ajtót,akkor ott van egy kis légmozgás.És mikor foglalhattátok el az alsó szinten a szobátokat?-úgy értem hány óra felé?-mert mi tavaly a 3. szinten voltunk -és képzeld délután 4 előtt nem engedtek fel-hát az borzasztó rossz vot .Ja igen, még,ami érdekel, hátha valaki tudja , hogy érdekelne a BBQ Hajókirándulás-de csak akkor ha a nyílt vizi csobbanáshoz van a hajóról levezető lépcső a vízbe-szóval ugorni nem akarok,mert nem hiányzik most egy baleset, de ha ez meg van így oldva,akkor az is érdekelne minket.Hydra-ramindenképpen megyünk,és Athén-ba is-majd lehet, hogy lemaradok a csoporttól- de azért majd egyszer oda érek én is smile .Most nézem, hogy milyen szépen gyűlünk itt a fórumon, biztos sokan most böngészik az idei úticélt smile Írjál majd, ha időd engedi, és szép napot kívánok smile