(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Osemeke Szilvia Dátum: 2015-01-24 14:35:22
Csernok Éva írta ekkor: 2015-01-23 05:16:14
Szia, tavaly augusztusban a Stellában csak érkezéskor takarítottak, egyébként tiszta, de ágynemű csere nem volt. (előtte én azt olvastam, hogy van, lehet, hogy előszezonban és utószezonban van, főszezonban nem volt) A terasz kényelmes, nem tudom mire gondolsz, hogy milyen? A fürdőszoba teljesen használható, van zuhanyfüggöny, sőt normális méretű a zuhanyozó, nem kell kimenni a fürdőszobából ha lábat akarsz mosni :-) Nekünk eszünkbe sem jutott bekapcsolni a tv-t, így arról nem tudok nyilatkozni, tippem szerint nincs magyar adó. Szúnyogriasztót vinni kell, elektromosat és sprayt is, mert van belőlük bőven. Mi a 13-asban voltunk, ez a legszélső (erről látszik a tenger) kezelhető volt bent a szúnyogszám, de a legbelsőben, ami sarokban van, iszonyat sok szúnyog volt. Azonban a 13-as elég zajos volt éjszaka, mert kávézók vannak oldalt, és minden behallatszik. Valamit, valamiért :-) Én teljesen elégedett voltam vele egyébként, azt kaptuk, amit a képeken láttunk, az ágyak is egész kényelmesek.
Kedves Csernok Éva! Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat és a praktikus tanácsaidat, ötleteidet is smile , mint pld. a szúnyogriasztó.Nagyon örülök annak hogy a fürdőszoba használható,mert voltunk tavaly is egy másik helyen Paralia-n, de ott gyakorrlatilag be se lehetett férni...na mindegy-most az idei nyaralásra koncentrálunk smile Ti hogyan intéztétek az étkezéseket?Mi befizettünk vacsira a HOTEL RONVI-ba és ott fogunk enni esténként,a reggeliket pedig innen hozott szalámikkal oldjuk meg, pékárut meg úgyis kapunk kinnt.Voltatok-e Athén-ban?Tényleg nagyon nehéz az Akropolisz-hoz feljutni???Van olyan nehéz,mint a Meteora-hoz?Mert tavaly volt egy balaesetem a térdemben és nem biztos, hogy jót tenne neki.Nem tudod véletlenül, hogy a 14-es szoba (fszt.)-az a 13-as mellett van-tehát nem szemben,hanem mellette?Tehát a teraszunk egymás melletti lesz szerinted?Már nagyon várom,hogy búvárkodhassunk,mert annál jobb nincs is smile -Ti hogy bírtátok ki az utat?Nekem eléggé dagadnak a lábaim melegben,félek, hogy hogy fogja kibírni?-Nagy busszal mentetek?Olyan jó lenne,ha lenne arra mód, hogy külön ülhetnénk és fel tudnám tenni a lábaimat.No,majd meglátjuk smile Majd írjál, ha van időd smile
Csernok Éva Dátum: 2015-01-23 05:16:14
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2015-01-22 20:57:51
Sziasztok kedves fórumozók smile Segítségeteket szeretném kérni ...foglaltunk le appartmanokat a STELLA apartmannban, és szeretném megkérdezni a véleményét olyanak,aki esetleg már nyaralt ott.Milyen, tiszta-e?Milyen a fürdőszoba, van-e magyar nyelvű tv, milyen a földszinti terasza stb?Köszönöm , ha válaszoltok !
Szia, tavaly augusztusban a Stellában csak érkezéskor takarítottak, egyébként tiszta, de ágynemű csere nem volt. (előtte én azt olvastam, hogy van, lehet, hogy előszezonban és utószezonban van, főszezonban nem volt) A terasz kényelmes, nem tudom mire gondolsz, hogy milyen? A fürdőszoba teljesen használható, van zuhanyfüggöny, sőt normális méretű a zuhanyozó, nem kell kimenni a fürdőszobából ha lábat akarsz mosni :-) Nekünk eszünkbe sem jutott bekapcsolni a tv-t, így arról nem tudok nyilatkozni, tippem szerint nincs magyar adó. Szúnyogriasztót vinni kell, elektromosat és sprayt is, mert van belőlük bőven. Mi a 13-asban voltunk, ez a legszélső (erről látszik a tenger) kezelhető volt bent a szúnyogszám, de a legbelsőben, ami sarokban van, iszonyat sok szúnyog volt. Azonban a 13-as elég zajos volt éjszaka, mert kávézók vannak oldalt, és minden behallatszik. Valamit, valamiért :-) Én teljesen elégedett voltam vele egyébként, azt kaptuk, amit a képeken láttunk, az ágyak is egész kényelmesek.
Osemeke Szilvia Dátum: 2015-01-22 20:57:51
Sziasztok kedves fórumozók smile Segítségeteket szeretném kérni ...foglaltunk le appartmanokat a STELLA apartmannban, és szeretném megkérdezni a véleményét olyanak,aki esetleg már nyaralt ott.Milyen, tiszta-e?Milyen a fürdőszoba, van-e magyar nyelvű tv, milyen a földszinti terasza stb?Köszönöm , ha válaszoltok !
Csernok Éva Dátum: 2015-01-17 09:23:50
Nagy Mária írta ekkor: 2015-01-16 22:09:49
Kedves Éva ! Köszönöm, hogy pontosítottad az infómat, megnéztem a kiránduláshoz adott leírást, s valóban 8.45-kor volt az indulás a kikötőből. Arra emlékeztem, hogy korán kellett kelni, ahhoz mérten, hogy egyébként még békésen nyújtózkodhattunk volna. De hát a reggeli készülődésre és a kikötőbe érkezésre mégiscsak időt kellett szánni. Egyébként így, hogy az ebédről beszéltetek, jutott eszembe, hogy mi pl. szendvicseket vittünk magunkkal. Üdv. Mária
Igen, nyaralás alatt már az is korainak számít, ha valahova időbe kell menni :-D Meg ott tényleg ez korán is van, én sem szoktam olyankor időt figyelni, mert nincs jelentősége az időnek, csak azért pontosítottam, nehogy elvegye valaki kedvét, hogy olyan korán kell kelni :-) Mi átmentünk busszal Napflioba megnézni a Palamidi erődöt, azt is tudom ajánlani mindenkinek. A kisbusz ami felvisz oda a kikötőből indul, ha átmentek busszal, akkor lementek a kikötőig és balra kell menni. Egy piros nyitott buszt kell keresni. Mi elindultunk először a lépcsőn, de nem volt korlát, gyávák voltunk, inkább visszafordultunk :D Az erődben is bőven akad megmászandó lépcső, ha valaki lépcsőzni szeretne :D
Nagy Mária Dátum: 2015-01-16 22:13:35
Kedves Mariann ! Nekünk akkor már teljes szabadság van az életünkhöz, s egyetlen dolgunk van, hogy fiatalodjunk !!!!!! smile smile Mária