Szia, tavaly augusztusban a Stellában csak érkezéskor takarítottak, egyébként tiszta, de ágynemű csere nem volt. (előtte én azt olvastam, hogy van, lehet, hogy előszezonban és utószezonban van, főszezonban nem volt)
A terasz kényelmes, nem tudom mire gondolsz, hogy milyen?
A fürdőszoba teljesen használható, van zuhanyfüggöny, sőt normális méretű a zuhanyozó, nem kell kimenni a fürdőszobából ha lábat akarsz mosni :-) Nekünk eszünkbe sem jutott bekapcsolni a tv-t, így arról nem tudok nyilatkozni, tippem szerint nincs magyar adó. Szúnyogriasztót vinni kell, elektromosat és sprayt is, mert van belőlük bőven. Mi a 13-asban voltunk, ez a legszélső (erről látszik a tenger) kezelhető volt bent a szúnyogszám, de a legbelsőben, ami sarokban van, iszonyat sok szúnyog volt. Azonban a 13-as elég zajos volt éjszaka, mert kávézók vannak oldalt, és minden behallatszik. Valamit, valamiért :-) Én teljesen elégedett voltam vele egyébként, azt kaptuk, amit a képeken láttunk, az ágyak is egész kényelmesek.
Kedves Csernok Éva! Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat és a praktikus tanácsaidat, ötleteidet is

, mint pld. a szúnyogriasztó.Nagyon örülök annak hogy a fürdőszoba használható,mert voltunk tavaly is egy másik helyen Paralia-n, de ott gyakorrlatilag be se lehetett férni...na mindegy-most az idei nyaralásra koncentrálunk

Ti hogyan intéztétek az étkezéseket?Mi befizettünk vacsira a HOTEL RONVI-ba és ott fogunk enni esténként,a reggeliket pedig innen hozott szalámikkal oldjuk meg, pékárut meg úgyis kapunk kinnt.Voltatok-e Athén-ban?Tényleg nagyon nehéz az Akropolisz-hoz feljutni???Van olyan nehéz,mint a Meteora-hoz?Mert tavaly volt egy balaesetem a térdemben és nem biztos, hogy jót tenne neki.Nem tudod véletlenül, hogy a 14-es szoba (fszt.)-az a 13-as mellett van-tehát nem szemben,hanem mellette?Tehát a teraszunk egymás melletti lesz szerinted?Már nagyon várom,hogy búvárkodhassunk,mert annál jobb nincs is

-Ti hogy bírtátok ki az utat?Nekem eléggé dagadnak a lábaim melegben,félek, hogy hogy fogja kibírni?-Nagy busszal mentetek?Olyan jó lenne,ha lenne arra mód, hogy külön ülhetnénk és fel tudnám tenni a lábaimat.No,majd meglátjuk

Majd írjál, ha van időd