(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Nagy Mária Dátum: 2015-01-27 00:54:24
Kedves Szilvia ! De jó lesz Nektek Tolóban és mindenkinek, aki oda utazik !!!! A kirándulásokon szinte mindenhol jellemzően felfele kell menni. Az Akropolisznál a bejárathoz feljutásnál is igen sok lépcsőn kell túljutni, de itt talán az a nehezebb, hogy igencsak igyekezni kellett, hogy le ne maradjon a csoporttól az ember. A bejárattól aztán meredekebb az út, s az a legrosszabb, hogy némely helyen nagyon csúszós, nagyon oda kell figyelni. De hát a látvány !!!!!!!!! Az mindent feledtet. Nafplionba tudok javasolni egy nagyon szép gyalogtúrát, ahol nem kell lépcsőzni, s nagyon gyönyörű út. Fényképet is szívesen küldök, ha megadod az e-mail címed, rengeteget fotóztam. üdv. Mária smile
Joó-Horváth Ibolya Dátum: 2015-01-26 19:23:29
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2015-01-25 20:08:27
Sziasztok ! Mennyibe kerül a hajójegy Hydrára és Spetsesre? Tudja valaki?
Szia Veronika! Egy felnőtt jegy kb. 35 EUR, ha jól emlékszem!
Joó-Horváth Ibolya Dátum: 2015-01-26 19:18:37
Kedves Fórumozók! Örömmel értesítek mindenkit, aki hozzánk hasonlóan Toló imádó, hogy befizettük az idei utunkat is, aug. 21-től megyünk egy hétre a Stella apartmanba ismét, immár sokadszorra. Bízunk benne, hogy sok ismerőssel találkozunk, aki még nem döntötte el, hogy hova menjen, jöjjön ide és ebben az időpontban! Üdv. mindenkinek: Joó-Horváth Ibolya Makó
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2015-01-25 20:08:27
Sziasztok ! Mennyibe kerül a hajójegy Hydrára és Spetsesre? Tudja valaki?
Csernok Éva Dátum: 2015-01-25 08:23:37
Szia :-) A 14-es teraszról is látható kicsit a tenger :-), az a 13-as mellett van. U alakú a ház, és a főutca felőli a Grandé, a másik fele, ami a tengerre néz az angoloké... Mi nem fizettünk be vacsira, de legtöbbször a Romviba ettünk, nagyon jó fej pincérek vannak ott :-) az étel is finom és elfogadható áru, nem tudom, hogy az előfizetéses milyen. Mi nem nagyon vittünk itthonról ételt, igazából leginkább este ettünk, de 2 EUR-ért lehet kapni gyrost ill Souflakit (remélem jól írom) pitában, na az nagyon finom az utazási irodával szemben levő étteremben. Athénban mi nem voltunk, éjszakai hajókiránduláson voltunk, meg átmentünk busszal Napflion-ba a Palamidi erődhöz, valamint elmentünk a Hydra hajókirándulásra, meg felmentünk Tolo-ba a kis kápolnához, aztán el is telt a hét :-) A nagy Meteorában a lépcsőkre gondolsz, hogy nehéz volt? :-), mert akkor a Palamidi erőd is nehéz lesz, még ha kisbusszal is mentek fel, ott is bőven van lépcső :-) Odafele kényelmes volt az út, nekem is dagad a lábam, de odafele nem dagadt be, visszafele a földszinten a sofőr mögötti sorban nagyon szűk volt a hely, megmozdulni nem lehetett, na ott rendesen bedagadt., de nagyrészt éjszaka jöttünk haza, így elviselhető volt az is. Nagy busszal voltunk egyébként, de nem volt szabad hely, nem tudom mikor mentek, de nem jellemző a Grandnál, hogy üres ülések lennének :-) kérdezz nyugodtan, de ha kicsit visszaolvasol tavaly nyári bejegyzésekre sok infót kapsz :-)