Kedves Grandtours! Szeretnék érdeklődni, hogy a vízi ejtőernyőzés körülbelül milyen árban van? :p :) Előre is köszönöm !!
Kedves Ágnes!
Mi tavaly voltunk, és ezt ha jól tudom, akkor Parassailing-nek hívják.Felejthetetlen élmény volt a részemre és a feleségem részére is.

Én magam tériszonyos vagyok,tehát erről tudni kell,hogy nem megyek fel olyan helyre ahol 3m-nél magasabban van az ember fia.De erre valahogyan rávett a felségem /bár magam sem értettem,hogy miként tudtam beleülni a kengyelbe,de onnan nem volt visszaút.El lehet képzelni,hogy milyen a "néma" sikoly az ember képén amikor a motorcsónak ami húzza az ernyőt összemeny alattunk gyufás skatulya méretűre.Azt hittem magam alá cs.....k,a félelmemben a feleségem pedig a röhögéstől cs....t majdnem be.Na de az ára amit kérdezett az tavaly úgy alakult,hogy 40euro volt egy főre de két főre minket kivittek 65 euro-ért.Tehát ha lehet sőtt szerintem ahol engedik kötelező alkudni.Sok szerencsét ehez a remek sportághoz ami nekem is nagyon tettszett utólag belegondolva,de ......egyszer nekem elég volt.Én maradok inkább a Crazy-nél és a többi húzogatós vizieszköznél.Üdv:Nándi