(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bondár Balázs Dátum: 2014-07-01 20:32:56
Sziasztok, Valaki meg tudná mondani, hogy a Paxos-Antipaxos fakultatív melyik napon van? Köszönöm.
Sólya Nándor Dátum: 2014-07-01 12:18:41
Dobi Ágnes írta ekkor: 2014-07-01 09:19:16
Kedves Grandtours! Szeretnék érdeklődni, hogy a vízi ejtőernyőzés körülbelül milyen árban van? :p :) Előre is köszönöm !!
Kedves Ágnes! Mi tavaly voltunk, és ezt ha jól tudom, akkor Parassailing-nek hívják.Felejthetetlen élmény volt a részemre és a feleségem részére is. smile Én magam tériszonyos vagyok,tehát erről tudni kell,hogy nem megyek fel olyan helyre ahol 3m-nél magasabban van az ember fia.De erre valahogyan rávett a felségem /bár magam sem értettem,hogy miként tudtam beleülni a kengyelbe,de onnan nem volt visszaút.El lehet képzelni,hogy milyen a "néma" sikoly az ember képén amikor a motorcsónak ami húzza az ernyőt összemeny alattunk gyufás skatulya méretűre.Azt hittem magam alá cs.....k,a félelmemben a feleségem pedig a röhögéstől cs....t majdnem be.Na de az ára amit kérdezett az tavaly úgy alakult,hogy 40euro volt egy főre de két főre minket kivittek 65 euro-ért.Tehát ha lehet sőtt szerintem ahol engedik kötelező alkudni.Sok szerencsét ehez a remek sportághoz ami nekem is nagyon tettszett utólag belegondolva,de ......egyszer nekem elég volt.Én maradok inkább a Crazy-nél és a többi húzogatós vizieszköznél.Üdv:Nándi smile
Márki Sándorné Dátum: 2014-07-01 10:36:39
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-06-24 09:39:32
IoSziasztok. Misi felesége vagyok. Az àrakat nagyon nem jegyzem, de valaki ïrta egyszer hogy ùgy napi 15 euro per fô per nap a kaja. Ez nàlunk is kb ïgy jön ki. Hàrom nap tapasztalat utàn. Ebbôl nem hïzunk el de nem is fogyunk le. Az òriàspalacsintàsnàl a fqgyis gofri nagyon finom. Nagyon szép paleo is. Ott valaki bérelt màr motorcsònakot? Mennyire veszélyes? Szeretnénk kipròbàlni..
Szia! Remélem hazaértetek épségben. Kérdezni szeretném, hogy kellett-e várni a buszra amikor indultatok kifelé vagy aránylag pontosan jött? Ti is a MOL benzinkútnál szálltatok fel? Mikorra értetek Sidarira? Már nagyon várom a jövő hét pénteket!
Dobi Ágnes Dátum: 2014-07-01 09:19:16
Kedves Grandtours! Szeretnék érdeklődni, hogy a vízi ejtőernyőzés körülbelül milyen árban van? :p :) Előre is köszönöm !!
Sólya Nándor Dátum: 2014-07-01 08:03:54
Olivér írta ekkor: 2014-06-30 13:30:55
Szia Nándi! Sajnos már csak most nyaralás után olvasom tanácsaidat. :) Ügyesen becsomagolta barátnőm a sajtokat is, körbakkuzta úgyhogy sikeres túlélték a sajtok is az utazást, de azért én sem ajánlom senkinek, mert ki tudja. Ja az biztos sokkal minőségibbek az ottani tejtermékek. Szalámi szárazot viszont érdemes mindenképp vinni, sokat lehet spóróolni. Mi vittünk 1 szál csemege, 1 szál paprikás szalámit, barátnőm hozott sonkát, szalonnát, kolbászt, stifoldert. Úgyhogy reggelikre, meg sokszor vacsorákra sem volt így gondunk. Ő hozott még rizst, tésztát, 1-2- mártást, májkrémet, olajat, de szerintem ezek helyben sem nagyon drágábbak, úgyhogy felesleges. A szalámi és a hús az méreg drága, úgyhogy ha főz az ember húsból spórolósabban kicsit, szára szalámit meg mindenképp érdemes vinni! smile
Szia Olivér! Örülök,hogy jól telt a nyaralásotok.Látom,hogy írtad miket vittetek.Mi is viszünk idén is ahogyan eddig minden évben füstölt árut,valamicske fagyasztott ételt 1-1 adagot /mert nem visszük túlzásba/.Viszünk egy kevés trapistát is melegszenyónak és ennyi.Örülök ha segíthettem valamiben is és remélem,hogy jövőre ismét kedvet kaptok.Üdv:Nándi smile