(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-06-30 13:21:29
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-20 16:17:41
Sziasztok Fórumozók,Mariellások! Úgy néz ki,hogy megoldódik sőtt megoldódott a Mariella ügy.Köszönjük a Grandnak ezt a sikeres megoldást és a megnyugtató rendezését a dolgainknak.Megyünk Sidari...és akorát nyaralunk mint még soha!!!!!!!!!!!!!!!!! smile smile Most már hivatalosan is ki lett írva a Mariella helyetti apartmann neve ami nem más mint a Sofoklis apartmann.Az árban benne van minden ami a Mariellában volt /ahogy nézem...tehát az ingyen klíma is/Az apartmann szerintem jobb helyen van mint a Mariella volt,mert közelebb van a Canal-hoz és a nagy strandhoz is.Felszereltségben ugyanaz és nem csorbult senkinek sem a helyzete szerintem.Köszönjük a Grand vezetőségének a megoldást és a bizalom ezután is meglesz.Megigérték és megtartották a szavukat felénk utasok felé,tehát ez is jelzi a Grand frappánsságát,jó probléma megoldó képességét,utas szeretetét,presztízsét.Mégeygszer köszönjük Grand Tours.Üdv:Nándi smile
Na örülök Nándi, hogy nektek legalább jobban meg lett oldva a dolog! :) Nem lettetetek száműzve a város szélére,mint mi. :) Képeket majd kérünk az új apartmanról!!! smile
Olivér Dátum: 2014-06-30 13:19:09
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-21 19:45:12
Szia Laci! Köszönöm a jókívánságaid.Megyünk Aug.2-án és hatalmasat nyaralunk!!!!!!!! smile smile smile Holnap már elkezdünk készülődni,és most már gőzerővel elindulunk megvenni a szükséges dolgokat amik a tavalyi nyaralás alatt elhasználódtak.Megvesszük a gyorskávékat,egyébb kísebb dolgokat amiket viszünk. Bekukkantok a matracok közé is,nehogy valamelyik lyukas legyen.Bár már megvettük /azért eddig is titkon készülődtünk elárulom smile / az új úszószemüvegeket,a békatalpakat leellenőriztem.Az utazótáskák megvizsgálva,tehát rajta vagyunk az ügyön gőzerővel és most már hatalmas szívvel és lélekkel befordulunk a célegyenesbe és a lelki szemeink elött lebegő Sidari táblára koncentrálunk.A jövő héten bekészítjük a cuccok közé a kispokrócot a buszra,megveszem a havi horgász újságaim amiket a buszon szoktam olvasgatni.Egyszóval hatalmas örömöt érzek és háááááátttt készülünk.Csak egy dolog aggaszt egy kicsit de hát azt is megoldjuk...../a kiskutyám aki egy 13 hetes Ónémetjuhász kislány mennyire lesz megviselt a 10 nap alatt és mennyire fog sírni amikor hazajövünk,mert tudniillik,hogy a Németjuhász egy nagyon érzékeny és sírós kutya/.....mert azért nyaralni el kell menni.Addig is minden jót és kellemes készülődést kívánok magam is a következő időkben induló utasoknak és nektek is Laci.Üdv:Nándi smile
smile smile smile
Olivér Dátum: 2014-06-30 13:06:09
Csonka János írta ekkor: 2014-06-24 22:35:19
Sziasztok! Mi párommal júl.4.-én indulunk Sidariba. Ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, még pediglen olyanoktól, akik mostanában voltak Sidariban, esetleg kimondottan a Katerina Apartmanban, hogy mik a tapasztalataik a szállással kapcsolatban. Milyen felszerelések találhatóak a konyhában / gondolok itt evőeszközökre,edényekre stb /. Mely boltokba érdemes elmenni bevásárolni, alap élelmiszereket? Valamint, hogy és mennyiért lehet Korfu városába helyi busszal utazni. Élménybeszámolókat is szívesen várok Sidariról : jana187@freemail email címemre. Előre is köszönöm a segítséget.
Szia János! Mi tegnap vasárnap érkeztünk meg. Mi a Louvrosba voltunk, de az összes apartmant megkerestem és lefényképeztem, ha esetleg visszatérnénk akkor melyik központosabb helyre lenne érdemes menni. Véleményem szerint a Katerina és a Plastiras apartman a legjobb választás! Mind a központiságuk miatt, mind azért mert nincs különösebben zavaró tényező, mindkettő szép és medencével rendelkező apartman. Ja és a Katerinához lakik legközelebb a Grand Niki! Belső felszereltségre gondolom minden apartman hasonló, egy alap felszereltségre kell gondolni, semmi extrára, de majd vmelyik Katerinás beszámol róla. A 3 legolcsóbb és legnagyobb választékkal bíró szupermarket a település szélén található, kb. 15 percre a Katerinától. Nem a központ fele indulsz el, hanem ellenkező irányba egy olyan jó 1 km-t biztos. De a központban is található csomó kis boltocska, vmivel talán kicsit drágább árakkal, de feltétlen sokkal drágábbak, amik meg ott vannak tök közel a Katerinához. Katerina mellett van a Paradise étterem, arról nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam. Viszont közel van a San Remo is, ahol nagyon jól főznek és normálisak, utolsó nap már volt egy magyar nyelvű kis csajszika is, de addig is boldugultunk. Ettünk ott gyrost pitában, kebap portiont (ami tálat jelent), souvlaki portion, fish and chipset, de finom a fagyijuk és a sütijeik is. A buszt már írtam előrébb olvasd vissza, nem akarom magam ismételgetni. :D
Olivér Dátum: 2014-06-30 12:45:59
Olivér írta ekkor: 2014-06-30 12:43:52
Amit én ajánlok az a Szigettúra mindenképp! Sok érdekes hely és látnivaló, sajnos van ahol kevés az idő, de minenképp érdemes. Sissy kastély, Korfu, Paleokaistrice (ott mindenki mindenképp motorcsónakázzon majd mesélek erről is) Szófi néni boltja, kilátó ahonnan látszanak Albánia hegyei stb... Shopping túra Korfún, kicsit más megvilágításban lehet látni a várost. Nem a vásárlás miatt érdemes, mert azt tapasztaltam, hogy minden van Sidarin is mint ami Korfún, csakKorfú jóval drágább. Inkább a hangulatért, kis sétálgatásért, szűk utcák, új erőd, régi erőd stb.
Ja és távolsági busszal is érdemes átmenni Korfura reggeltől indulnak a zöld buszok Sidariból. Este 20.30-kor van visszafele az utolsó busz. Menetidő kb. 1 óra, jegy ára 3,4 Euró oda-vissza 6,8. Akkor az embernek van csomó ideje körbenézni és mindenre annyi időt szentel ott amennyit akar!
Olivér Dátum: 2014-06-30 12:43:52
Amit én ajánlok az a Szigettúra mindenképp! Sok érdekes hely és látnivaló, sajnos van ahol kevés az idő, de minenképp érdemes. Sissy kastély, Korfu, Paleokaistrice (ott mindenki mindenképp motorcsónakázzon majd mesélek erről is) Szófi néni boltja, kilátó ahonnan látszanak Albánia hegyei stb... Shopping túra Korfún, kicsit más megvilágításban lehet látni a várost. Nem a vásárlás miatt érdemes, mert azt tapasztaltam, hogy minden van Sidarin is mint ami Korfún, csakKorfú jóval drágább. Inkább a hangulatért, kis sétálgatásért, szűk utcák, új erőd, régi erőd stb.