Sziasztok! Mi párommal júl.4.-én indulunk Sidariba. Ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, még pediglen olyanoktól, akik mostanában voltak Sidariban, esetleg kimondottan a Katerina Apartmanban, hogy mik a tapasztalataik a szállással kapcsolatban. Milyen felszerelések találhatóak a konyhában / gondolok itt evőeszközökre,edényekre stb /. Mely boltokba érdemes elmenni bevásárolni, alap élelmiszereket? Valamint, hogy és mennyiért lehet Korfu városába helyi busszal utazni. Élménybeszámolókat is szívesen várok Sidariról : jana187@freemail email címemre.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szia János!
Mi tegnap vasárnap érkeztünk meg. Mi a Louvrosba voltunk, de az összes apartmant megkerestem és lefényképeztem, ha esetleg visszatérnénk akkor melyik központosabb helyre lenne érdemes menni.
Véleményem szerint a Katerina és a Plastiras apartman a legjobb választás! Mind a központiságuk miatt, mind azért mert nincs különösebben zavaró tényező, mindkettő szép és medencével rendelkező apartman.
Ja és a Katerinához lakik legközelebb a Grand Niki!
Belső felszereltségre gondolom minden apartman hasonló, egy alap felszereltségre kell gondolni, semmi extrára, de majd vmelyik Katerinás beszámol róla.
A 3 legolcsóbb és legnagyobb választékkal bíró szupermarket a település szélén található, kb. 15 percre a Katerinától.
Nem a központ fele indulsz el, hanem ellenkező irányba egy olyan jó 1 km-t biztos.
De a központban is található csomó kis boltocska, vmivel talán kicsit drágább árakkal, de feltétlen sokkal drágábbak, amik meg ott vannak tök közel a Katerinához.
Katerina mellett van a Paradise étterem, arról nem tudok nyilatkozni, mert nem próbáltam.
Viszont közel van a San Remo is, ahol nagyon jól főznek és normálisak, utolsó nap már volt egy magyar nyelvű kis csajszika is, de addig is boldugultunk. Ettünk ott gyrost pitában, kebap portiont (ami tálat jelent), souvlaki portion, fish and chipset, de finom a fagyijuk és a sütijeik is. A buszt már írtam előrébb olvasd vissza, nem akarom magam ismételgetni. :D