Szia Olivér!
Örülök,hogy jól telt a nyaralásotok.Látom,hogy írtad miket vittetek.Mi is viszünk idén is ahogyan eddig minden évben füstölt árut,valamicske fagyasztott ételt 1-1 adagot /mert nem visszük túlzásba/.Viszünk egy kevés trapistát is melegszenyónak és ennyi.Örülök ha segíthettem valamiben is és remélem,hogy jövőre ismét kedvet kaptok.Üdv:Nándi
Szia Nándi!
Köszönöm szépen a sok segítséget, na meg a jó kívánságaidat is! :)
Nektek is nagyon szép nyaralást kívánok! Ja és tényleg várom az új apartmanról a képeket, meg a jellemzését is! :)
Én bejártam az összeset, készítettem mindegyikről képet, meg magamnak feljegyzést melyikben mennék vagy nem mennék és miért nem. Ja előtte még kitárgyaltuk Gáborral a Mariellás esetet, de nagyon segítőkész volt és leírása alapján megtaláltuk az összes Grandos apartmant! Köszönjük utólag is!
Kedvünk az mindig van, sajnos pénzünk az egyre ritkábban!

Különben, ha tehetem biztos visszatérek Korfura majd, nagyon elvarázsolt...
Találkoztunk olyanokkal is akik már elég sok helyen jártak és Zakyntost és Kefalóniát ajánlották figyelmünkbe még, amikkel én is szemezgettem már.
Sokak szerint Kefalónia a legszebb és onnan van át kirándulás Zakyntosra is...
Zakynthosnál állítólag az Agios Sostis elég messze van a jó strandtól meg a központtól, úgyhogy most Kefalónián jár az agyam...
Persze ez még a jövő kérdése, hogy fog összegyűlni a pénz, egyáltalán jövőre el tudunk-e vhova indulni vagy maradunk a Balcsinál. :)
Szép nyaralást nektek is! Ja és a Corfu Beert feltétlen ajánlom mindenkinek! Új felfedezés! Gyönyörű üvegje van, nagyon zamatos prémum sör! Ja és nem szabad ellopni a szép poharakat a vendéglátó egységekből! :D Nagyon kevés boltba kapható ez a sör és pár vendéglátó helyen.
Fekete címkés a barna sör, a piros a világos és a zöld címkés az meg ilyen pilsner alapú kesernyésebb sör.
Nekem nagyon ízlett mindegyik! Persze a Mythost is szerettem és az legalább kicsit olcsóbb. Boltban 4,72 egy 4 dobozos pakk, de fogtam már ki -1Eurós kedvezménnyel is 3,72-ért. :D
De vannak olcsóbb sörök is, de szerintem ezek a legfincsibbek. :D
Sörben, gyrosban, élményekben gazdag nyaralást kívánok!