(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bartáné Janó Edit Dátum: 2014-06-20 22:20:32
Szép Erika írta ekkor: 2014-06-20 12:49:08
Szia! Mi is július 4-én indulunk Debrecenből és szintén autóval.... :) Hány óra körül tervezitek az indulást?
Szia! Délután öt hat körül tervezzük, de még nem pontosítottuk. Ti hányan utaztok?
Fábián Tiborné Dátum: 2014-06-20 18:46:22
Cselle Beáta írta ekkor: 2014-06-09 11:06:32
Szia Ági! Elküldenéd nekem is a beszámolót és a listát, hogy miket vittél. Előre is köszönöm szépen! [email protected]
Sziasztok Lányok, Kedves Ági! Ha valaki közületek elküldené nekem is Ági élménybeszámolóját, nagyon megköszönném! Első utazásunk, tapasztalatlanok vagyunk, és izgulunk! Köszi! [email protected]
Szepesi László Dátum: 2014-06-20 18:02:44
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-20 16:17:41
Sziasztok Fórumozók,Mariellások! Úgy néz ki,hogy megoldódik sőtt megoldódott a Mariella ügy.Köszönjük a Grandnak ezt a sikeres megoldást és a megnyugtató rendezését a dolgainknak.Megyünk Sidari...és akorát nyaralunk mint még soha!!!!!!!!!!!!!!!!! smile smile Most már hivatalosan is ki lett írva a Mariella helyetti apartmann neve ami nem más mint a Sofoklis apartmann.Az árban benne van minden ami a Mariellában volt /ahogy nézem...tehát az ingyen klíma is/Az apartmann szerintem jobb helyen van mint a Mariella volt,mert közelebb van a Canal-hoz és a nagy strandhoz is.Felszereltségben ugyanaz és nem csorbult senkinek sem a helyzete szerintem.Köszönjük a Grand vezetőségének a megoldást és a bizalom ezután is meglesz.Megigérték és megtartották a szavukat felénk utasok felé,tehát ez is jelzi a Grand frappánsságát,jó probléma megoldó képességét,utas szeretetét,presztízsét.Mégeygszer köszönjük Grand Tours.Üdv:Nándi smile
Kedves Nándi és a többi Maiellás! Örülök,hogy megoldodott a szállás probléma. Most már nyugodtan keszulodhettek. Mindenkinek jó utat és nyaralást. A Grand a legjobb!!!
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-20 16:17:41
Sziasztok Fórumozók,Mariellások! Úgy néz ki,hogy megoldódik sőtt megoldódott a Mariella ügy.Köszönjük a Grandnak ezt a sikeres megoldást és a megnyugtató rendezését a dolgainknak.Megyünk Sidari...és akorát nyaralunk mint még soha!!!!!!!!!!!!!!!!! smile smile Most már hivatalosan is ki lett írva a Mariella helyetti apartmann neve ami nem más mint a Sofoklis apartmann.Az árban benne van minden ami a Mariellában volt /ahogy nézem...tehát az ingyen klíma is/Az apartmann szerintem jobb helyen van mint a Mariella volt,mert közelebb van a Canal-hoz és a nagy strandhoz is.Felszereltségben ugyanaz és nem csorbult senkinek sem a helyzete szerintem.Köszönjük a Grand vezetőségének a megoldást és a bizalom ezután is meglesz.Megigérték és megtartották a szavukat felénk utasok felé,tehát ez is jelzi a Grand frappánsságát,jó probléma megoldó képességét,utas szeretetét,presztízsét.Mégeygszer köszönjük Grand Tours.Üdv:Nándi smile
Kiszi Norbert Dátum: 2014-06-20 12:56:44
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-20 10:44:01
Szia Norbi! Nos....először is gratulálok a nagykorúságodhoz.Azt,hogy hol mennyire veszik komolyan a nagykorúságot....szerintem nem egyforma.De nem is ez a lényeg,hanem az,hogy TE magad mennyire vagy felelősségteljes ember.Itthon is keveredhetsz bajba akár nagykorú vagy akár nem.ha arra gondoltál,hogy beengednek-e egy discoba akkor azt kell,hogy mondjam...igen.Nem fognak személyi igazolványt kérni.Ha azt kérded,hogy ihatsz e alkoholt....akkor azt kell mondanom,hogy ez csak tőled függ,mert mindenhol vannak kiskapuk,de egyik supermarketes sem fog igazoltatni.Cigit nem tudom,hogy hol tudsz venni mert nem vagyok dohányos...és nem is érdekel,hogy azt hol lehet kapni.Beengednek-e egy discoba az csak azon múlik,hogy tudsz-e viselkedni..Kidobnak-e onnan?Rajtad múlik..... smile Azt,hogy mit teszel vagy sem rajtad múlik...görögország szereti a túristákat és főleg a Magyarokat.De ettől függetlenül egészen addig szerintem nem lesz gond az "éjjszakával" ameddig nem kell az éppen aktuális hely tulajának vagy akár az utca emberének rendőrt hívni mert esetleg többet ittál és nem tudsz kontrolt tartani.Amúgy a hely /Sidari/ rendkívül toleráns és lehet szórakozni is...a helyiek pedig egyenessen imádják a Magyarokat....ezt te is tartsd észben és próbálj úgy nyaralni,hogy esetleg a jövőben bármikor visszamehetsz.Csajokat kaphatsz-e??????Szerintem ezt először itthon kellene kipróbálni....nem egy üdülőparadicsomban szükséges nőket kergetni...de ha becsajozol akkor egészségedre.Minden attól függ,hogy Te magad hogyan állsz a dolgokhoz.....tehát hajrá,nyaralj és érezd jól magad....de legyél felelősségteljes....Üdv_Nándi smile
Köszönöm a választ Nándi:D Felelősség teljes leszek, azért is írtam, hogy ésszel;):D