Szia Norbi!
Nos....először is gratulálok a nagykorúságodhoz.Azt,hogy hol mennyire veszik komolyan a nagykorúságot....szerintem nem egyforma.De nem is ez a lényeg,hanem az,hogy TE magad mennyire vagy felelősségteljes ember.Itthon is keveredhetsz bajba akár nagykorú vagy akár nem.ha arra gondoltál,hogy beengednek-e egy discoba akkor azt kell,hogy mondjam...igen.Nem fognak személyi igazolványt kérni.Ha azt kérded,hogy ihatsz e alkoholt....akkor azt kell mondanom,hogy ez csak tőled függ,mert mindenhol vannak kiskapuk,de egyik supermarketes sem fog igazoltatni.Cigit nem tudom,hogy hol tudsz venni mert nem vagyok dohányos...és nem is érdekel,hogy azt hol lehet kapni.Beengednek-e egy discoba az csak azon múlik,hogy tudsz-e viselkedni..Kidobnak-e onnan?Rajtad múlik.....

Azt,hogy mit teszel vagy sem rajtad múlik...görögország szereti a túristákat és főleg a Magyarokat.De ettől függetlenül egészen addig szerintem nem lesz gond az "éjjszakával" ameddig nem kell az éppen aktuális hely tulajának vagy akár az utca emberének rendőrt hívni mert esetleg többet ittál és nem tudsz kontrolt tartani.Amúgy a hely /Sidari/ rendkívül toleráns és lehet szórakozni is...a helyiek pedig egyenessen imádják a Magyarokat....ezt te is tartsd észben és próbálj úgy nyaralni,hogy esetleg a jövőben bármikor visszamehetsz.Csajokat kaphatsz-e??????Szerintem ezt először itthon kellene kipróbálni....nem egy üdülőparadicsomban szükséges nőket kergetni...de ha becsajozol akkor egészségedre.Minden attól függ,hogy Te magad hogyan állsz a dolgokhoz.....tehát hajrá,nyaralj és érezd jól magad....de legyél felelősségteljes....Üdv_Nándi
Köszönöm a választ Nándi:D Felelősség teljes leszek, azért is írtam, hogy ésszel;):D