Szia! Én sajtot és margarint nem vinnék, mert nem hiszem hogy túléli az utat. Szalámit mi is viszünk. Amikor 8 éve utoljára voltunk Görögországban, akkor konzervet és zacskós kajákat vittünk, de a felét hazahoztuk. Minden este egy gyrost ettünk és kétszer étterembe is beültünk. Ebédre nem igazán ettünk a gyümölcsön kívül semmit. Az pedig általában Görögországban megfizethető áron van. Nem tudom ennyi év után mennyivel lettek drágábbak a dolgok, de több évnyi spórolás után remélem 650 euró elég lesz a kajára és egy fakultatív programra négyünknek. Jó nyaralást és ha hazaértél szeretnék infókat, hogy milyen volt. Hol érdemes enni, mi mennyibe kerül. Előre is köszönöm. Márkiné Tünde
Szia!
Én is hasonlóan gondolom, mint te,már csak barátnőmet kellene meggyőzni a dologról! :D
Félek, hogy ránk rohad, vagy megromlik és egész görög nyaralásunkat a wc-n töltjük, az meg nem hiányzik!
Szalámit érdemes vinni mindenképp, mert amikor mi voltunk 3 éve már akkor nagyon drága volt, úgy rémlik hogy ilyen kis csomag szeletelt szalámi olyan 2,5-3,5 Euró körül mozgott.
Mi akkor úgy csináltuk, hogy reggeli az itthonból hozottból(disznóságok, szalámi), meg néha vacsira is. Napközben meg ettünk vmi meleget gyrost vagy beültünk egy étterembe.
Szerintem ezzel elég sokat meg lehet spórolni.
Mi vittünk olajat is, meg rizst is. Volt hogy vettünk tojást és csináltunk reggelire rántottát, vagy a rizs mellé vettünk kolbászt az ottani közeli hentestől.
Na mindegy így sokat meg lehet spórolni.
Mi 660 Eurót viszünk ketten, de úgy hogy akarunk kirándulgatni is, meg elvileg úgy számoltuk, hogy bőven elég legyen, ne kelljen fogunkhoz verni a garast.
Köszönjöm szépen és viszont!
Ahogy haza értem és összeszedtem magam mindenképp élmény beszámolok. :D