Kedves Krisztina!
Badarságnak tartom amit írtál! Magát a konkrét esetet nem ismerem az apartmannal kapcsolatban, de nehogy már kákán való csomó keresésnek nevezzük, azt ha vkinek nem tetszik (szerintem tök jogosan), hogy pl. dohos a szekrény vagy nem működik esetleg a beígért klíma, vagy patkányok szaladgálnak a hálószobában stb.
Az utazás és a szállás is egy szolgáltatás! Hiába van jó áron, X szolgáltatást eladnak Y pénzért,bizonyos feltételekkel és körülményekkel.
Szerintem mindenki jogosan várhatja el, hogy kultúráltan és tiszta higénikus körülmények között tölthesse el a nyaralást.
Még akkor is, ha esetleg csak napi 7-8 órát tartózkodik abban az apartmanban és nem ott tölti az egész napját.
Vagy,ha itthon elmész egy boltba és az akcióban lévő hús amit megvásároltál romlott, büdös, akkor megfőzöd a családnak és megeszitek. Mert úgyis akciós volt, ennyi pénzért mit várunk, az a lényeg, hogy a csomagolása szép volt?
Mert nem hiszem!

Egyáltalán nem gáz, ha az embernek vannak igényei és jogosan megköveteli azt a minőséget, amit ígértek neki.
Lehet vkinek ez nem nagy pénz, de nekem a nyaralásom összesen (gondolok itt költőpénzre is), 1,5 év kemény kuporgatása, úgyhogy nekem nagyon is nem kevés pénz.
Ezek az apartmanok általában tök alap dizájn és alap felszereltség, de ennyi pénzért nem is várhat többet az utas.
Hozzá teszem azért, hogy a célnak teljesen megfelelnek szerintem!
Nem hinném, hogy bárki bármiféle luxust igényelne ennyi pénzért (pl. jacuzzit, óriásképernyős tv-t, sztriptíztáncosokat :) stb.), de azért szerintem legyen meg az igénye mindenkinek a tiszta és higénikus környezetre ez alap és ehhez nem kell ÁNTSZ-nek lenni!
Kedves Olivér,teljesen egyetértek veled... és Jó nyaralást kívánok ! :)