(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

szaszi gabor Dátum: 2014-06-10 15:38:17
Enikő írta ekkor: 2014-06-08 19:06:42
Kedves Gábor, vagy Nikolett! A Hydropolis all inclusive fakultatív programról és a búvárkodásról írnátok valami részletesebbet? Előre is köszönöm.
Szia Enikő!!! A búvárkodással kapcsolatban írok neked egy pár mondatot.A búvárbázisnál a parton az oktatótól megkapjátok a szükséges információkat a légzőkészülék működéséről,a búvárfelszerelésről,megmutatják hogyan kell a maszkot (Búvárszemüveg) vízteleníteni,hogyan kell kiegyenlíteni. Általában 3-5 méterre merülnek de jó lesz a látótávolság,nem lesz hideg,egy felejthetetlen élmény lesz. Én is így kezdtem.Azt nem tudom,hogy a Grandnak kivel van szerződése Korfun de azt tudom,hogy van magyar búvárbázis Paleokatrisan.Remélem tudtam segíteni,ha még van ezzel kapcsolatban kérdésed írj nyugodtan.Gábor
Dátum: 2014-06-10 14:42:28
Kedves Fórumozók! Elnézésüket kérjük, hogy ilyen ritkán tudunk válaszolni, sürű a program, szerencsére sokat kirándulunk Önökkel illetve az internet szolgáltatás sem olyan megbízható a szigeten, mint otthon. Nagyon köszünjük a segítséget Nándornak és Lászlónak! Válaszaik abszolut helytállóak, sokat segitenek Önöknek is és nekünk is :)
Dátum: 2014-06-10 14:32:28
Márkus Judit írta ekkor: 2014-06-09 20:10:14
Kedves Ági! Szeretném, ha nekem is elküldenéd az élménybeszámolódat! [email protected] címre. Előre is köszönettel! Üdv.: Judit
Kedves Ági! Én is szívesen elolvasnám a beszámolót, [email protected]. Remélem hamar rendbe jött az allergiád. Irj, priviben. Érdekelne, hogy minden renben volt-e. Üdv: Niki
Dátum: 2014-06-10 14:26:18
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-06-05 22:03:02
Àgi beszàmolòja nagyon jó lett. Nagyon köszönjük. A grandos Nikitôl és Gàbortòl szeretném megkérdezni, hogy 2 hetes tartòzkodàs esetén lehet 1 hét utàn kérni àgynemū frissítést? Tavaly Sartin adtak és nagyon jòl jött.
Kedves Mihály és további utasaink, akik 2 hétre érkeznek! Igen, ahogy Nándor is írta, az első hét után automatikusan cserélik az ágyneműt és a törölközőket. Kellemes nyaralást! Nikoletta
Dátum: 2014-06-10 14:20:39
nickel géza írta ekkor: 2014-06-09 19:50:01
Kedves Fórumozók! Csodás nyaralásunk volt Sidariban a Lena apartmanban. Nagyon elégedettek voltunk az időjáráson kívül mindennel - ez azonban ma még nem irányítható - ! A kinti idegenvezetők számunkra már tavaly is bizonyítottak emberségből, figyelmességből... most új társukat ismertük meg, Szabó Nikolettát, aki méltó tagja a csapatnak! Kedves, segítőkész és nagyon határozott volt amikor a segítségét kértük. Ez úton szeretnénk köszönetet mondani Neki, s a Ganrd Tours csapatának. Pontosan szervezett volt az utazásunk, s ami a dolgozókon múlt, azt magas színvonalon tették. Reméljük a sors további közös utakat tartogat számunkra, melyet az ÖNÖK szervezésében élvezhetünk a későbbiekben is!!!! Köszönettel Nickelék smile
Kedves Géza! Köszönjük a dicsérő szavakat és kedvességüket az iroda, Gábor és saját magam nevében. Nagyon örülünk neki, hogy jól érezték magukat. Igen, igyekszünk mindig gyorsan és határozottan segíteni. :) Remélem találkozunk jövőre is. Addig is további nagyon szép nyarat és sok sok kellemes élményt kívánok Önöknek! Üdvözlettel: Nikoletta