Szia Olivér!Csak a "dolgom" teszem azért,hogy majd magam is és a többi utazó is kellően felvilágosítva tudjon nekiindulni a jól megérdemelt nyaralásának.Amúgy hízelgő a megszólításod,de ez illene akár Szepesi Lacira is,mivel ő többször volt Kerkyrán mint én.Én csak több helyen voltam Görögországban szerintem,......de ez sem biztos.Viszont tényleg várjuk az árakat és egyébb infokat,főleg a MARIELLÁRÓL,vagy azokról az alternatívákról amiket elképzel az iroda.Esetleg másik szállások,hotel...stb.Mindenképpen jó lenne mielöbb,hogy megnyugodjunk...és kellően kipihenve indulhassunk neki a nyaralásunknak és ne kiborulva,hogy mi lesz ha kiérünk... tudjuk,hogy azon vannak,hogy mielöbb megoldást találjanak,de ettől mi utasok még nagyon izgulunk és félünk.De szerintem a Grand megoldja,csak egy-két nap türelem kell.Amúgy már van egy Grand megszólítás...és én nem szeretnék ezzel visszaélni mert ez a megszólítás a Gábornak jár....hagyjuk meg neki...ő itt az akit Istenként tisztelhetünk.Mert ő ezt valóban megérdemli.a unkássága és a szeretete miatt biztossan.Üdv:Nándi
Szia Nándi!
Én egyáltalán nem találom tulzónak ezt a rangot, nem hinném, hogy a te dolgod lenne a Grand helyett helyt állni!
Persze nagyon jól esett, hogy nyugtatgattál, meg csomó érdekes információval látod el a leendő nyaralókat, ezzel is megkönnyítve és megszépítve mások nyaralását, de te is csak egy ügyfél, egy utas vagy és ennek ellenére is.
Úgyhogy nekem te vagy a Grand! :D
Ja és akkor itt nem elfelejtkezve az összes többi hozzászólónak köszönet a sok-sok információért és tanácsért!
Az iroda füle botját se mozdított arra egy jó 2 hétig legalább amikor nehezményeztem, hogy itt fórumról kell értesülnüm egy ilyen horderejű hírről. Senki sem nyugtatgatott részükről, hogy meg lesz oldva és senki se meg nem erősítette, sem meg nem cáfolta a hírt. Ami szerintem elég amatőr, kisstílű hiba volt!
2 hét után telefonált csak a partneriroda mi a helyzet!
Nem ismerem a Grand szervezeti felépítését, de azért kicsit nonszensz, hogy igazából nem követik a saját inernetes fórumukat. Ha egy kollegina elmegy szabira, akkor nincs helyettese?
Akkor 1 hónapig hagyják még bizonytalanba az embereket?
Ez most nem a kinti idegenvezetőknek szól, mert hol van netjük, hol van szabadidejük.
De Debrecenbe nem lehet beültetni egy titkárnőt, akinek az lenne a dolga, hogy a fórumokat böngéssze napi szinten és reagáljon a kérdésekre? Legalább ilyen nagy dolgokban?
Néha úgy érzem mintha az őskorban élnénk!
Mi esetünkben rendeződött a Mariella ügye, ha lehet ezt rendezésnek nevezni. Inkább azt mondanám meg van már mi jutott helyette.
Igazából 2 lehetőségünk volt vagy nem utazunk, vagy elfogadjuk a központtól és a strandtól legmesszebb fekvő, az iroda által még nem értékesített Louvros Apartmanba egy szobát.
Mivel a szabadságunk ehhez a nyaraláshoz lett igazítva és már nagyon beleéltük magunkat, hogy utazunk Korfura, így kénytelenek voltunk belemenni.
Nem tudom kinél mi játszik szerepet egy apartman kiválasztásánál, de nálunk a központtól és a tengerttől való távolság volt az első szempont, ezért is esett a választásunk a Mariellára. Most olyan apartmanba kényszerültünk ami a legmesszebb van mindentől.
Igazából kiengesztelve, kártalanítva nem lettünk semmivel ezért...
Nem gondolog nagy dologra akár egy mythos-gyros menüre, egy ingyenes kirándulásra akármi, igazából nem is az összegszerűsége miatt, hanem jelképesen, hogy az iroda elmondhassa magáról, ha már így alakult, legalább próbálja vhogy kieengesztelni az ügyfelét, megvédeni a mundér becsületét!
Senkinek sem kívánom azt a 2 hetet, amíg bizonytalanságban voltunk, hogy most lesz-e nyaralás vagy sem!
Ezzel a hozzászólásommal biztos nem leszek túl népszerű itt fórumon, de ami szívemen az a számon! Én így gondolom a dolgokat! Maradt bennem ezért tüske! Aztán lehet vele vitatkozni aki akar!
Úgyhogy Grand az most még csak te vagy nekem Nándi, a tours inkább little most, a idegenvezetőket nem ismerem, de remélem ők is Grandok lesznek és a nyaralásunk is az lesz végül!
Különben nagyon várjuk a nyaralást! Megpróbálom, már nem idegesíteni magam ezeken a dolgokon...
Mi 20-án indulunk és már nagyon várjuk! Mindenkinek szép nyaralást!