(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Rékasi Ágnes Dátum: 2014-06-03 18:54:56
Kedves Fórumozók! Lassan befejezem az élménybeszámolóm megírását, amit arról a csodálatos 8 napról írtam, amelyet Sidarin töltöttünk a Párommal az elmúlt héten. Ide üzenetbe nem gondolnám hogy bemásolom, mert nagyon hosszú (4-5 oldalas). Ezért akiket érdekel nyugodtan írjanak az e-mail címemre és átküldöm szívesen. E-mail címem: [email protected]. Szívesen átküldöm a listát is, amit összeállítottam még az utazás előtt arról, hogy mit vigyek ki. Bármilyen kérdésre válaszolok :) Láttam egy fórumozó kérdését, hogy lehet-e már fürödni június elején. Mi május 24-31-ig voltunk Sidarin, 2 napja jöttünk haza, és fürödtünk a tengerben. A tenger hőmérséklete még langyosnak sem igazán mondható, de mi bátran fürödtünk benne, mert lassan mentünk bele, óvatosan, de ha már benne vagy és mozogsz akkor megszokod és már nem is tűnik hidegnek! Üdv.: Ági :)
Rékasi Ágnes Dátum: 2014-06-03 18:45:42
Szilvási Tünde írta ekkor: 2014-06-03 08:39:07
Szia Nándor és kedves ismeretlen Fórumozók! Pénteken indulok Zakynthosra az Ibéria apartmanba. Segítségeteket szeretném kérni mit érdemes bepakolnom a böröndbe, teljesen tanácstalan vagyok ez az első buszos utam. Mire készüljek egyáltalán? Miket érdemes vinnem? Előre is köszönöm a segítségeteket!!!!!
Kedves Tünde! Írj nekem e-mailt, átküldöm szívesen a listát, hogy én mit vittem ki :) ide írhatsz: [email protected] Szép napot, Ági
Szilvási Tünde Dátum: 2014-06-03 16:12:43
Szepesi László írta ekkor: 2014-06-03 13:16:25
Kedves Tünde! Ezt a kérdést szerencsésebb lenne a Zakynthos fórumon feltenni, mert az ottani apartmanok felszereltségéről ott tudnak felvilágosítást adni. A buszos utazással kapcsolatban viszont röviden a következőket tudom mondani. Ha nehezen bírjátok a busz utakat, szerpentineket akkor dedalon tabletta nem árt ha kéznél van. Kispárna szerintem feltétlenül, takaró esetleg az alváshoz. Mi puha falu kisebb hűtőtáskát szoktunk vinni amiben csavaros palackban visszük az innivalót. Egy kézi táska az iratoknak, pénztárcának, fényképező stb., és természetesen enni való. Aztán nem árt wc papír, papír zsebkendő. Ezek szükségesek a buszra. Át kell gondolni, mert a bőröndökhöz a megérkezésig nem igazán lehet hozzáférni. Lehet kapni kis tubusban kézfertőtlenítő gélt. Mi azt is szoktunk a kézitáskába rakni. Ha még van kérdés szívesen válaszolok.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget....
Békési Krisztina Dátum: 2014-06-03 14:45:46
Szia Nándor és kedves ismeretlen Fórumozók! Pénteken indulok Zakynthosra az Ibéria apartmanba. Segítségeteket szeretném kérni mit érdemes bepakolnom a böröndbe, teljesen tanácstalan vagyok ez az első buszos utam. Mire készüljek egyáltalán? Miket érdemes vinnem? Előre is köszönöm a segítségeteket!!!!!
Szia Tünde Zakyntos fórumon írtam neked egyébként Szepesi Laci leírta a buszos útra vonatkozó dolgokat.üdv Kriszti
Szepesi László Dátum: 2014-06-03 13:16:25
Kedves Tünde! Ezt a kérdést szerencsésebb lenne a Zakynthos fórumon feltenni, mert az ottani apartmanok felszereltségéről ott tudnak felvilágosítást adni. A buszos utazással kapcsolatban viszont röviden a következőket tudom mondani. Ha nehezen bírjátok a busz utakat, szerpentineket akkor dedalon tabletta nem árt ha kéznél van. Kispárna szerintem feltétlenül, takaró esetleg az alváshoz. Mi puha falu kisebb hűtőtáskát szoktunk vinni amiben csavaros palackban visszük az innivalót. Egy kézi táska az iratoknak, pénztárcának, fényképező stb., és természetesen enni való. Aztán nem árt wc papír, papír zsebkendő. Ezek szükségesek a buszra. Át kell gondolni, mert a bőröndökhöz a megérkezésig nem igazán lehet hozzáférni. Lehet kapni kis tubusban kézfertőtlenítő gélt. Mi azt is szoktunk a kézitáskába rakni. Ha még van kérdés szívesen válaszolok.