(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2014-06-02 22:36:42
Olivér írta ekkor: 2014-06-02 05:48:25
Nándi te egy görög Isten vagy! :D Eztentúl Grand Nándinak foglak hívni... smile smile
Szia Olivér!Csak a "dolgom" teszem azért,hogy majd magam is és a többi utazó is kellően felvilágosítva tudjon nekiindulni a jól megérdemelt nyaralásának.Amúgy hízelgő a megszólításod,de ez illene akár Szepesi Lacira is,mivel ő többször volt Kerkyrán mint én.Én csak több helyen voltam Görögországban szerintem,......de ez sem biztos.Viszont tényleg várjuk az árakat és egyébb infokat,főleg a MARIELLÁRÓL,vagy azokról az alternatívákról amiket elképzel az iroda.Esetleg másik szállások,hotel...stb.Mindenképpen jó lenne mielöbb,hogy megnyugodjunk...és kellően kipihenve indulhassunk neki a nyaralásunknak és ne kiborulva,hogy mi lesz ha kiérünk... tudjuk,hogy azon vannak,hogy mielöbb megoldást találjanak,de ettől mi utasok még nagyon izgulunk és félünk.De szerintem a Grand megoldja,csak egy-két nap türelem kell.Amúgy már van egy Grand megszólítás...és én nem szeretnék ezzel visszaélni mert ez a megszólítás a Gábornak jár....hagyjuk meg neki...ő itt az akit Istenként tisztelhetünk.Mert ő ezt valóban megérdemli.a unkássága és a szeretete miatt biztossan.Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-02 22:22:37
Szilvási Tünde írta ekkor: 2014-06-01 18:07:23
Szia! Kerkyra? Még nem is hallottam róla.... Katalógus sem említi....
Szia Tünde!Hát igen...aki mégf nem volt Corfun az nem biztos,hogy tudja a görög nevét...ami viszont azigazi neve...Sajnos az európaiak és mások nevezték el kerkyrát corfunak ha jól tudom.Ezzel megfosztva a csodálatos nevétől.Van görögországban ilyen lánynév is,hogy Kerkyra....és mivel ott hivatalos névként szerepel és Görögország az unióban tagállam,így máik tagállamokban is kötelezően el kell fogadni mint lánynév.Ezért mi a nejemmel ha lányunk lesz ezt a nevet adjuk neki majd.Szerintem csodálatos név.Üdv:Nándi smile smile
Nagy Veronika Dátum: 2014-06-02 18:33:24
Kedves Gábor! Kedves Nikoletta! Kedves Fórumozók! Sajnos mi is exMariellások vagyunk, így most a Hotel Aphrodite-val kapcsolatban szeretnék információt kérni. Amik most hirtelen eszembe jutnak: A légkondicionáló használatáért kell külön fizetnünk? A szobák elfoglalásakor kell kauciót fizetnünk? Olvastuk, hogy a szobában található minibár, ez használható például reggelihez való hűtésére (margarin, szalámi, üdítő…)? A szobákat hány órakor lehet elfoglalni, illetve az utolsó napon elhagyni? Válaszotokat előre is köszönöm! Vera
Szilvási Tünde Dátum: 2014-06-02 13:30:24
Busai Anikó írta ekkor: 2014-06-01 22:20:33
Kerkyra az Korfu görög neve. A görögök így hívják a szigetet is, a fővárost is. :)
Szia! Köszönöm szépen!
Enikő Dátum: 2014-06-02 13:18:10
Előzőből kimaradt, hogy a búvárkodásról is írnátok valami részletesebbet?