Nándi te egy görög Isten vagy! :D Eztentúl Grand Nándinak foglak hívni...
Szia Olivér!Csak a "dolgom" teszem azért,hogy majd magam is és a többi utazó is kellően felvilágosítva tudjon nekiindulni a jól megérdemelt nyaralásának.Amúgy hízelgő a megszólításod,de ez illene akár Szepesi Lacira is,mivel ő többször volt Kerkyrán mint én.Én csak több helyen voltam Görögországban szerintem,......de ez sem biztos.Viszont tényleg várjuk az árakat és egyébb infokat,főleg a MARIELLÁRÓL,vagy azokról az alternatívákról amiket elképzel az iroda.Esetleg másik szállások,hotel...stb.Mindenképpen jó lenne mielöbb,hogy megnyugodjunk...és kellően kipihenve indulhassunk neki a nyaralásunknak és ne kiborulva,hogy mi lesz ha kiérünk... tudjuk,hogy azon vannak,hogy mielöbb megoldást találjanak,de ettől mi utasok még nagyon izgulunk és félünk.De szerintem a Grand megoldja,csak egy-két nap türelem kell.Amúgy már van egy Grand megszólítás...és én nem szeretnék ezzel visszaélni mert ez a megszólítás a Gábornak jár....hagyjuk meg neki...ő itt az akit Istenként tisztelhetünk.Mert ő ezt valóban megérdemli.a unkássága és a szeretete miatt biztossan.Üdv:Nándi