(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2014-06-03 13:05:59
Püsök Ágnes írta ekkor: 2014-06-03 10:38:02
Kedves Gábor és Nikoletta,szeretném ha információval szolgálnátok a Kompjárattal kapcsolatba.Mikor indulnak és mijen időközönként?Mi most hétvégén megyünk Sidáriba és jó lenne tudnom ezeket.Előre is köszönöm.Hamarosan találkozunk.:):):):):):):):)
Kedves Ágnes! Mivel sok munkájuk miatt nem tudni Gáborék mikor tudnak válaszolni javaslom, hogy lapozz vissza itt a fórumon, mert nemrég írtak Gáborék ezzel kapcsolatban választ. Ha jól emlékszem 1-1,5 óránként indulnak a kompok!
Püsök Ágnes Dátum: 2014-06-03 10:38:02
Kedves Gábor és Nikoletta,szeretném ha információval szolgálnátok a Kompjárattal kapcsolatba.Mikor indulnak és mijen időközönként?Mi most hétvégén megyünk Sidáriba és jó lenne tudnom ezeket.Előre is köszönöm.Hamarosan találkozunk.:):):):):):):):)
Szilvási Tünde Dátum: 2014-06-03 08:39:07
Szia Nándor és kedves ismeretlen Fórumozók! Pénteken indulok Zakynthosra az Ibéria apartmanba. Segítségeteket szeretném kérni mit érdemes bepakolnom a böröndbe, teljesen tanácstalan vagyok ez az első buszos utam. Mire készüljek egyáltalán? Miket érdemes vinnem? Előre is köszönöm a segítségeteket!!!!!
Nagy Veronika Dátum: 2014-06-03 01:20:55
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-02 23:13:39
Kedves Veronika!Nem én vagyok a megválaszolója a kérdésednek,de azt még én is megkérdezném ezzel kapcsolatban,hogy vajon mennyibe kerülne a szállás akkor ha a Mariellából mondjuk átfoglalnánk a Hotel Aphrodite-ba?Vagy van-e lehetőség arra,hogy ott szállásoljanak minket ex Mariellásokat az esetlegessen üressen maradt szobákban?Van-e lehetőség arra,hogy akkor ha nincs más alternatíva ott megkapjuk a Mariellában lévő ingyen légkondit?Minket is érdekelhet egy ilyen alternatíva...ha nem kerül horribilis összegbe a különbözet....persze ha kell különbözetet fizetni egyáltalán?Várjuk mi is a vűálaszokat.Üdv:Nándi smile
Kedves Nándi! Számunkra sajnos az utóbbi hetek rengeteg idegeskedéssel teltek, hogy mint lesz, hogy lesz, miután kiderült ez a Mariellás dolog. Végül sok tényezőt figyelembe véve mi döntöttünk a mellett, hogy más megoldási módot keresünk (nem mintha nem bíznánk az Irodában, már sokszor utaztunk velük, biztos lesz megoldás). Így jutottam el a Hotel Aphrodite gondolatáig. Viszont kellett különbözetet fizetnünk. Én azt gondolnám, hogy nem egy horribilis összeget, de ez ugye mindenkinek relatív (nálunk kb. egy buszjegy árát). Számomra viszont a bizonytalanság lassan ölő méreg. Azt tudnám esetleg Önnek tanácsolni, hogy mivel az érdeklődés nem kerül semmibe, kérdezősködjön utána a váltásnak abban az irodában, ahol foglaltak. Üdvözlettel, Vera
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-02 23:13:39
Nagy Veronika írta ekkor: 2014-06-02 18:33:24
Kedves Gábor! Kedves Nikoletta! Kedves Fórumozók! Sajnos mi is exMariellások vagyunk, így most a Hotel Aphrodite-val kapcsolatban szeretnék információt kérni. Amik most hirtelen eszembe jutnak: A légkondicionáló használatáért kell külön fizetnünk? A szobák elfoglalásakor kell kauciót fizetnünk? Olvastuk, hogy a szobában található minibár, ez használható például reggelihez való hűtésére (margarin, szalámi, üdítő…)? A szobákat hány órakor lehet elfoglalni, illetve az utolsó napon elhagyni? Válaszotokat előre is köszönöm! Vera
Kedves Veronika!Nem én vagyok a megválaszolója a kérdésednek,de azt még én is megkérdezném ezzel kapcsolatban,hogy vajon mennyibe kerülne a szállás akkor ha a Mariellából mondjuk átfoglalnánk a Hotel Aphrodite-ba?Vagy van-e lehetőség arra,hogy ott szállásoljanak minket ex Mariellásokat az esetlegessen üressen maradt szobákban?Van-e lehetőség arra,hogy akkor ha nincs más alternatíva ott megkapjuk a Mariellában lévő ingyen légkondit?Minket is érdekelhet egy ilyen alternatíva...ha nem kerül horribilis összegbe a különbözet....persze ha kell különbözetet fizetni egyáltalán?Várjuk mi is a vűálaszokat.Üdv:Nándi smile