Kedves Veronika!Nem én vagyok a megválaszolója a kérdésednek,de azt még én is megkérdezném ezzel kapcsolatban,hogy vajon mennyibe kerülne a szállás akkor ha a Mariellából mondjuk átfoglalnánk a Hotel Aphrodite-ba?Vagy van-e lehetőség arra,hogy ott szállásoljanak minket ex Mariellásokat az esetlegessen üressen maradt szobákban?Van-e lehetőség arra,hogy akkor ha nincs más alternatíva ott megkapjuk a Mariellában lévő ingyen légkondit?Minket is érdekelhet egy ilyen alternatíva...ha nem kerül horribilis összegbe a különbözet....persze ha kell különbözetet fizetni egyáltalán?Várjuk mi is a vűálaszokat.Üdv:Nándi
Kedves Nándi! Számunkra sajnos az utóbbi hetek rengeteg idegeskedéssel teltek, hogy mint lesz, hogy lesz, miután kiderült ez a Mariellás dolog. Végül sok tényezőt figyelembe véve mi döntöttünk a mellett, hogy más megoldási módot keresünk (nem mintha nem bíznánk az Irodában, már sokszor utaztunk velük, biztos lesz megoldás). Így jutottam el a Hotel Aphrodite gondolatáig. Viszont kellett különbözetet fizetnünk. Én azt gondolnám, hogy nem egy horribilis összeget, de ez ugye mindenkinek relatív (nálunk kb. egy buszjegy árát). Számomra viszont a bizonytalanság lassan ölő méreg. Azt tudnám esetleg Önnek tanácsolni, hogy mivel az érdeklődés nem kerül semmibe, kérdezősködjön utána a váltásnak abban az irodában, ahol foglaltak. Üdvözlettel, Vera