(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-05-29 10:26:25
KEDVES FÓRUMOZÓK! A "MARIELLÁS" ÜGYBEN ÜGYVEZETŐNK KÉT OLDALLAL ELŐBB TÁJÉKOZTATÁST ADOTT KÉREM ÖNÖKET VISSZALAPOZNI ÉS MEGKERESNI A BEJEGYZÉST! ÜDV GÁBOR
Dátum: 2014-05-29 10:19:49
Püsök Ágnes írta ekkor: 2014-05-27 18:09:24
Hello mindenkinek.Érdekelne hogy a kompok hogy járnak mert jövő héten megyünk Sidáriba,és jó lenne tudnom hogy melyikkel érdemes menni és milyen időpontokban indulnak,amugy ebben a kérdésben Gábor tudna inkább segiteni.Kérlek segitsetek.
KEDVES ÁGNES! KB. 1,5 -2 ÓRÁNKÉNT JÁRNAK A HAJÓK. ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2014-05-29 10:17:13
Simon Tamás írta ekkor: 2014-05-27 06:27:45
Kedves Gábor és fórumozók! Most olvasom hogy valami gond van a Mariellában.Mi ez pontosan,és most van szállásunk vagy sem? Mert nekünk is ott van foglalva szállás juni végére.Hasonlókép Olivérhez,mi is arra az időszakra építettünk mindent. Szabad szoba már nincs máshol arra az időszakra,hogy esetleg át raknak máshová. Többször voltam már a Grand Tours-al,semmi gond nem volt és mindent megoldottak.Bízom benne hogy így lesz most is,de nem szeretnénk hoppon maradni! Köszönöm előre is a tájékoztatást!
KEDVES TAMÁS ÉS MINDENKI AKI A MARIELLÁBA FOGLALT! NEKTEK SEM TUDOK MÁST ÍRNI MINT EZT,AMIT IDE MELLÉKELTEM. KÉREM TÜRELMETEKET, EZ IRODAI HATÁSKÖR, MINDEN UTAST HÍVNAK AZ IRODÁBÓL EZT ÁTBESZÉLNI!!!ÉN EZ ÜGYBEN TENNI SEMMIT NEM TUDOK, A SZERZŐDÉSEKET NEM ÉN KÖTÖM. SAJNÁLOM, HA TUDNÉK SEGÍTENÉK. AZ IRODA UTASÍTÁSAIT KÖVETEM, AMIT TUDOK ITT A HELYSZÍNEN MEGTESZEK. ÜDVÖZLETTEL GÁBOR
Dátum: 2014-05-29 10:14:12
Magda Sándor írta ekkor: 2014-05-25 15:49:36
Szia Nándi, és Gábor! A fakultativ programok napjait illetően tudtok felvilágositással szolgálni? A szigettúra ,és a Paxos-Antipaxos hajókirándulás érdekelne.hogy milyen napra esik,mert szeretnénk két napra autót bérelni. Paxoson már jártunk,egyszer hajókiránduláson Pargáról,de annyira tetszett hogy oda még egyszer elmennénk. Köszönöm a segitségeteket : Sanyi
KEDVES SÁNDOR, MELLÉKELTEN KÜLDÖM A PROGRAMOKAT! ÜDV, GÁBOR PROGRAMOK 2014 SIDARI SZIGETTÚRA: 25EU/17EU KEDD–SZERDA 07:30 (ÉRK. KB. 19:30) – ID.VEZ. BBQ HAJÓKIR.: 26EU/18EU HÉTFŐ–CSÜTÖR. 08:30 (ÉRK. KB. 17:30) – ID.VEZ. GÖRÖG EST: 15EU VASÁRNAP 20:30 (VÉGE KB. 23:30) - ID.VEZ. AQUALAND: 26EU/20EU H.-SZ.-P. 10:00 (ÉRK. KB. 18:00) - ÖNÁLLÓAN HYDROPOLIS „ALL INCL.”: 25EU/15EU HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK 10:00 (ÉRK. KB. 17:30) - ÖNÁLLÓAN PAXOS/ANTIPAXOS: 27EU/18EU K.-CS.-P. 07:45 (ÉRK. KB. 20:00) - MAGYAR KÍSÉRŐ A HAJÓN CFU. SHOPPING BUSZ: 10EU CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK 17:30 (ÉRK. KB. 23:30) – ÖNÁLLÓAN ALBÁNIA: 58EU/47EU KEDD-CSÜTÖRTÖK 07:45 (ÉRK. KB. 20:30) - ÖNÁLLÓAN BÚVÁR-PALEOKASTRITSA: 50EU MINDEN NAP 10:00 (ÉRK. KB. 15:00 ) - ÖNÁLLÓAN
Dátum: 2014-05-29 10:07:47
Olivér írta ekkor: 2014-05-23 17:00:08
Sziasztok! Kedves Gábor! Mi június 20-án indulnánk párommal Korfu Sidariba a Mariella apartmanban. Nagyon készülünk már rá. Régi álmunk volt eljutni már ide! 3 éve sajnos lemaradtunk és akkor Neos Marmaras lett végül az úticélünk. Most örültünk, hogy végre időben lefoglaltuk a szállást a Mariellába már február 25-én egy partnerirodátokon keresztül mivel mi pécsiek vagyunk. Most nagyon ideges és dühös vagyok, mert nem ezt szoktuk meg az irodátoktól! Pont azért választottuk titeket ismételten, mert 3 éve amikor veletek utaztunk minden gördülékenyen és korrektül zajlott. Mai napig nem szólt nekünk senki semmit ( se a ti irodátok, sem a partneriroda), hogy esetlegesen vmi probléma van a Mariella apartmannal és így igazából nincs is szállásunk!? Ha ma nem jövök fel és nem olvasom el a fórum új bejegyzéseit fogalmam nem lenne ezekről a dolgokról!? A partnerirodátokban a szerződés megkötésekor azt mondták a részvételi jegyeket akár az utazás előtti napon is át lehet venni és előbb be se mentem volna, mert a munka mellett nem igazán van időm. Szóval tényleg egyáltalán nem értesültem volna a dologról? Vagy mikor? Mi a teendő? Mi ez az egészségügyi probléma a Mariellába? Meg lesz oldva a szállásunk? Ha esetleg a másik szállás drágább lesz akkor azt állja az irodátok? Gondolok itt pl. hogy a Mariellán kívül az összes apartmanban fizetni kell pl. a klímáért. Ezért is meg, hogy a központban is van a szállás esett a választásunk a Mariellára. Az utazáshoz lett igazítva a szabadságunk és minden program, meg már 1 hónapon belül vagyunk az induláshoz is, úgyhogy jó lenne tisztában lenni a dolgokkal. Előre is köszönöm válaszaidat! Remélem nem kell csalódnunk bennetek! Már nagyon várjuk az utazást! Sokként ért most a dolog, először azt hittem rossz tréfa. Ja és most itt szeretném megköszönni mindenkinek hozzászólását a fórumba, mert rengeteg hasznos információt sikerült begyűjteni az agyamba. Úgyhogy köszönöm!
KEDVES OLIVÉR ÉS MINDENKI AKI A MARIELLÁBA FOGLALT! KÉREM TÜRELMETEKET, EZ IRODAI HATÁSKÖR, MINDEN UTAST HÍVNAK AZ IRODÁBÓL EZT ÁTBESZÉLNI!!!ÉN EZ ÜGYBEN TENNI SEMMIT NEM TUDOK, A SZERZŐDÉSEKET NEM ÉN KÖTÖM. SAJNÁLOM, HA TUDNÉK SEGÍTENÉK. AZ IRODA UTASÍTÁSAIT KÖVETEM, AMIT TUDOK ITT A HELYSZÍNEN MEGTESZEK. ÜDVÖZLETTEL GÁBOR