(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-05-29 10:00:45
Jóni Zsuzsanna írta ekkor: 2014-05-22 18:09:21
Kedves Gábor! Lehet-e már tudni, hogy a Paxos-Antipaxos kirándulás melyik napra fog esni? Üdv: Zsuzsa
KEDVES ZSUZSA! BOCS, HOGY CSAK MOST VÁLASZOLOK, NAGYON SŰRŰEK A NAPJAIM, MINDEN NAP KIRÁNDULÁS! PAXOS-ANTIPAXOS JELENLEG KEDDEN, CSÜTÖRTÖKÖN ÉS PÉNTEKEN VAN. ÜDV, GÁBOR
Márki Sándorné Dátum: 2014-05-29 08:53:54
Olivér írta ekkor: 2014-05-28 19:02:02
Szia! Mi beelőzünk titeket, június 20-án indulunk. Lehet, hogy a mi is a Nikos Poolba megyünk, még nem tudom, majd holnap kiderül akkor kerül fixálásra a dolog. Úgyhogy, akkor lehet én mesélek majd neked! smile Szeretünk sétálni, de azért a központ közelsége sosem árt szerintem. Ha kiderül holnap melyik apartmanba megyünk, akkor megírom majd. Legalább a Mythost nem kell messzire cipelnem... smile
Szia! Akkor majd várom a beszámolót. Helyről, árakról, távolságról egyszóval mindenről smile
Olivér Dátum: 2014-05-29 05:06:44
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-05-28 22:04:50
Kedves Olivér teljesen megértem az aggodalmát mi idén lemondtunk Pargáról azért mert nagyon messze volt az apartman és igen nagy szint különbséget kellett volna megmászni de higgyen nekünk Sidari más egyrészt lapos más rész tényleg nincsenek távolságok ,Korfu nem összehasonlítható más Görög nyaraló helyekkel Korfu az Korfu.Jó lesz a nyaralás ne féljenek üdv Kriszti
Kedves Krisztina! Ezt nem írtam, de Neos Marmarasba az apartman volt 700m-re , de pl. maga az igényesebb strand az volt kb. 2-3 km is. Ezt a távot azért napi szinten 5-6-szor megtenni... Neos Marmaros elég dimbes-dombos rész, ami maga a szépsége is volt,de ilyen szempontból meg nehézsége is. De hát reméljük Korfu tényleg Korfu olyan, mint képeken is és mindenért kárpótol! Hát nagyon remélem igazad lesz! Mi is nagyon várjuk, 3 hét és indulunk. Aztán majd úgyis élménybeszámolok, hogy miyen volt és mik a tapsztalatok! smile
Békési Krisztina Dátum: 2014-05-28 22:04:50
Olivér írta ekkor: 2014-05-28 18:56:24
Kedves Krisztina! Nem jártunk még Sidariban, úgyhogy nem tudom. Erre azt tudom mondani, hogy mi 3 éve Neos Marmarosban voltunk nyaralni. Az ottani szállásunk egy domb tetején volt kb. 700m-re a központtól, ami nem tűnik soknak. De amikor az ember már egy nap 30 fokban 4-5 ször oda-vissza megtette azért akkor elgondolkodott, hogy miért nem foglaltuk a központi apartmanba helyette, annak ellenére hogy nagyon jól éreztük magunkat . De ízlések és pofonok! Üdv! : Olivér
Kedves Olivér teljesen megértem az aggodalmát mi idén lemondtunk Pargáról azért mert nagyon messze volt az apartman és igen nagy szint különbséget kellett volna megmászni de higgyen nekünk Sidari más egyrészt lapos más rész tényleg nincsenek távolságok ,Korfu nem összehasonlítható más Görög nyaraló helyekkel Korfu az Korfu.Jó lesz a nyaralás ne féljenek üdv Kriszti
Olivér Dátum: 2014-05-28 19:18:04
Olivér írta ekkor: 2014-05-28 19:10:38
Kedves János! Mi 3 éve amikor utaztunk Görögbe akkor egy írószer boltba vásároltunk táskára címkét.
Ja és kézi poggyászba meg akármit fel lehet vinni. Romlandót nem ajánlott! De az útra való kaját, piát, sérülékeny dolgot pl. én a digitális fényképezőt szoktam, személyes okmányok, pénzt mi magunkkal szoktuk vinni a kézipoggyászba. Egy hátitáskába szerintem minden belefér. Így nem sérülnek lent a csomagtartóban, kéznél vannak bármikor amikor kellenek és az értékeit biztonságban tudja az ember. smile