(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-05-28 19:10:38
Kozma János írta ekkor: 2014-05-28 09:56:26
Sziasztok,most olvastam a csomagokra valamilyen cimkét kell tenni,de mi nem kaptunk honnan szerezzünk be.A másik hogy dobozos innivalót még a buszra sem lehet vinni ezt hogy kell érteni?
Kedves János! Mi 3 éve amikor utaztunk Görögbe akkor egy írószer boltba vásároltunk táskára címkét.
Olivér Dátum: 2014-05-28 19:07:36
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-05-28 11:04:24
Tisztelt Grandos Utasok,Mariellás foglalók! Ma reggel beszéltem a Grand központjával egyik ügyintézőjükkel és természetessen az ügyvezetővel is Nagy Sándor Úrral.Elmondásuk szerint sajnos a Mariella apartmann tulajdonosa valóban nem készült fel a szezonra egészségügyi okok miatt.Stb-stb.Így a Mariellában foglalt utasok szezon eleji és július elejéigmenő utasait elszállásolják a megmaradt üres helyeken és a többieket akiket a helyhiány miatt,mivel már beteltek a turnusok nemtudják átfoghlalni,azoknak már intézés alatt van mások legalább olyan komfortos apartmannok keresése.Ez / utóbbiak/ a főszezoniakra vonatkozik.Természetessen megoldanak minden felmerült problémát és akinek a klíma ingyen volt annak most is az lesz az új helyen.Nagy Sándor Úr elmondta,hogy pár nap türelmet kér mindenkitől aki utazik az irodával és meg fognak minden dolgot oldani úgy,hogy az utasok ne érezzék kellemetlenül magukat,még ha ez a Grandnak pluszkiadás is lesz.Senkinek nem mondják vissza az útját és nem kell senkinek sem azon aggódnia,hogy a szabad ég alatt fog aludni,vagy nem lesz szállása.Mindenkinek az adott és lefoglalt idejében lesz kint normális,ugyanolyan sőtt még jobb szállása mint amilyet foglalt.Lehet,hogy ez nema főutcán lesz,de nem is 1500-2000m-re a parttól.A továbbiak tájékoztatása rendben menni fog.Ez a Grand Toursnak presztízskérdés és éppen nem tétel az a hetente 16 fő akiket el kell szállásolni esetleg a kialakult helyzet miatt egy másik apartmannban.keresnek szállásokat még és nem éppen a Mariella kategóriájában,hanem jobban és szebbekben.Tehát minden kedves utasuktól akiket ez érint elnézést kérnek és kis türelmet.Üdv:Nándi
Kedves Nándor! Köszi az információkat és köszönöm, hogy tartottad bennem a lelket! Igazán jófej vagy! Te álltál helyt emberségből a Grand helyett! Akárki akármit is ír, nekem ez a véleményem!!! smile
Olivér Dátum: 2014-05-28 19:02:02
Márki Sándorné írta ekkor: 2014-05-27 20:30:09
Szia! Nem tudom ti mikor mentek, de mi július 11-től. A Nikos Pool apartmanba ami szintén nem a központban van de mi eleve ide foglaltunk. Ha esetleg később mentek mint mi akkor majd megírom hogy mennyire volt messze mindentől. De szerintem a nyaralást nem igazán befolyásolja a távolság. Egy kis séta lehet hogy külön jól fog esni minden nap. Ez az apartman pedig közel van az egyik nagy supermarkethez. :-)
Szia! Mi beelőzünk titeket, június 20-án indulunk. Lehet, hogy a mi is a Nikos Poolba megyünk, még nem tudom, majd holnap kiderül akkor kerül fixálásra a dolog. Úgyhogy, akkor lehet én mesélek majd neked! smile Szeretünk sétálni, de azért a központ közelsége sosem árt szerintem. Ha kiderül holnap melyik apartmanba megyünk, akkor megírom majd. Legalább a Mythost nem kell messzire cipelnem... smile
Olivér Dátum: 2014-05-28 18:56:24
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-05-27 19:45:39
kedves Olivér! A világ vége Sidariban apartmanok tekintetében elég elrugaszkodott kifejezés mi tavaly a San georges apartmanban voltunk az is egy világvégi apartman gyönyörű medencés csendes Sidari Preludes felőli részén közel a canal damurhoz 10-15 perces sétát jelentenek a távoli apartmanok a Nikos közel van a Paradise étteremhez és a város központhoz, a másik távolinak tűnő apartmanok sincsenek messze NINCSENEK TÁVOLSÁGOK SIDARIBAN. Elnézést drága urak és hölgyek a bevásárlóközpontban kocsit tolva hosszabb eljutni a kütyüktől a sörig vagy a piperétől a cipőkig és nem utolsó sorban olajfák között,vagy kis boltok előtt kabócák énekére sétálhatunk.Nyugodtan foglaljanak távolinak tűnő apartmant van esély rá ,hogy nem jönnek haza plusz kilókkal.Az iroda szerintem korrekt nem fognak rosszabbul járni sőtt a TÁVOLI apartmanok jobbak arról senki sem tehet ha beteg lesz .üdv Kriszti
Kedves Krisztina! Nem jártunk még Sidariban, úgyhogy nem tudom. Erre azt tudom mondani, hogy mi 3 éve Neos Marmarosban voltunk nyaralni. Az ottani szállásunk egy domb tetején volt kb. 700m-re a központtól, ami nem tűnik soknak. De amikor az ember már egy nap 30 fokban 4-5 ször oda-vissza megtette azért akkor elgondolkodott, hogy miért nem foglaltuk a központi apartmanba helyette, annak ellenére hogy nagyon jól éreztük magunkat . De ízlések és pofonok! Üdv! : Olivér
Olivér Dátum: 2014-05-28 18:42:00
Szepesi László írta ekkor: 2014-05-27 18:53:07
Kedves Olivér! Kedves Mariellások! Együtt tudok mindenkivel érezni akiket ez a kellemetlenség ért de szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy egy kis pozitív hozzáállás után gondoljátok át és foglaljatok másik apartmanba szállást. Tudom, hogy rossz most egy főutcán lévő apartmant egy távolira lecserélni de higgyétek el nem lesztek rosszabb helyen. Szerintem a távolabbi apartmanok sokkal szebbek, tágasabbak és medencések. Reggel azért jó érzés ébresztőnek egy szép medencébe csobbanni egyet. Sidariban higgyétek el nincsenek távolságok. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok magatokat érezni. Mi már ötödször megyünk Sidariba de sosem jutott volna eszembe a Mariellába foglalni. Mégegyszer szeretném mindenkinek azt javasolni, hogy aki teheti nyugodtan foglaljon a még meglévő helyekre! Az apartman az csak egy szállás ahová gyakorlatilag csak aludni megy az ember. Nem szabad azokat a csodálatos programokat, helyeket kihagyni amit ez az út kínál! Még szeptemberben is csodálatos idő van 30 fok feletti hőmérséklettel! Hajrá mindenkinek! Ne hagyjátok, hogy egy "kis" kellemetlenség miatt lemaradjatok egy szép nyári élményről! És senki ne feledje ez nem a GRAND TOURS hibája. Ők biztos mindent megtettek az ügy érdekében!
Kedves László! Részben egyetértek veled! Viszont engem sokkal jobban felvillanyzott mondjuk a központi fekvés, mint pl. a medence. Hisz nem azért megy az ember Görögországba, hogy egy medencében fürödjön. Jó nem mondom, hogy ha már ott van lehet bemászik az ember néha ha olyan kedve van. Viszont a közlekedni meg elég sokat szokott az ember a szállás és a központ, szállás és a strand között. Haza mész ledőlni kicsit, vagy kajálni, vissza strand, megint haza pihenni, aztán vissza központba nézelődni stb. Nem mondom, hogy bele kell halni, de 30-40 fokban naptól,víztől kiszikkadva szerintem kényelmesebb lett volna, ha a szállás a központban lett volna. De hát mindenki más szempontok alapján választ, mindenkinek más a prioritás. Így képek alapján mindegyik apartaman nagyon hasonló felszereltségű. Lehet vmelyik tágasabb, demondjuk nekem ez se szempont mert tényleg nem ott akarjuk tölteni a napot. Úgy döntöttünk, hogy nem húzzuk át álmunkat és holnap foglalunk egy messzebbi, de még elérhető apartmanba. Az a Grand Tours hibája, leírom( ha szimpatikus leszek ettől, ha nem), hogy nekem nem egy fórumról kellett volna értesülnöm erről a dologról, hanem egyenesen a Grand vagy partnerirodától. Meg arról is, hogy miért kellett nekünk 1 hétig ezen görcsölni és idegeskedni, hogy most lesz-e nyaralás vagy sem. Mert itt a Grand részéről senki nem volt hajlandó még csak annyit sem írni, hogy nyugodjatok meg, meg lesz oldva. Csak ennyit vártam volna! Nem azt hogy, hogy kb. 3 hét múlva indulnánk és még azon kell idegeskednem egyáltalán lesz-e nyaralásunk. Szép nyaralást mindenkinek! Remélem ez lesz a legnagyobb problémám már a nyaralással! smile