Kedves Olivér! Kedves Mariellások! Együtt tudok mindenkivel érezni akiket ez a kellemetlenség ért de szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy egy kis pozitív hozzáállás után gondoljátok át és foglaljatok másik apartmanba szállást. Tudom, hogy rossz most egy főutcán lévő apartmant egy távolira lecserélni de higgyétek el nem lesztek rosszabb helyen. Szerintem a távolabbi apartmanok sokkal szebbek, tágasabbak és medencések. Reggel azért jó érzés ébresztőnek egy szép medencébe csobbanni egyet. Sidariban higgyétek el nincsenek távolságok. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok magatokat érezni. Mi már ötödször megyünk Sidariba de sosem jutott volna eszembe a Mariellába foglalni. Mégegyszer szeretném mindenkinek azt javasolni, hogy aki teheti nyugodtan foglaljon a még meglévő helyekre! Az apartman az csak egy szállás ahová gyakorlatilag csak aludni megy az ember. Nem szabad azokat a csodálatos programokat, helyeket kihagyni amit ez az út kínál! Még szeptemberben is csodálatos idő van 30 fok feletti hőmérséklettel! Hajrá mindenkinek! Ne hagyjátok, hogy egy "kis" kellemetlenség miatt lemaradjatok egy szép nyári élményről! És senki ne feledje ez nem a GRAND TOURS hibája. Ők biztos mindent megtettek az ügy érdekében!
Kedves László!
Részben egyetértek veled! Viszont engem sokkal jobban felvillanyzott mondjuk a központi fekvés, mint pl. a medence.
Hisz nem azért megy az ember Görögországba, hogy egy medencében fürödjön. Jó nem mondom, hogy ha már ott van lehet bemászik az ember néha ha olyan kedve van.
Viszont a közlekedni meg elég sokat szokott az ember a szállás és a központ, szállás és a strand között. Haza mész ledőlni kicsit, vagy kajálni, vissza strand, megint haza pihenni, aztán vissza központba nézelődni stb.
Nem mondom, hogy bele kell halni, de 30-40 fokban naptól,víztől kiszikkadva szerintem kényelmesebb lett volna, ha a szállás a központban lett volna.
De hát mindenki más szempontok alapján választ, mindenkinek más a prioritás.
Így képek alapján mindegyik apartaman nagyon hasonló felszereltségű. Lehet vmelyik tágasabb, demondjuk nekem ez se szempont mert tényleg nem ott akarjuk tölteni a napot.
Úgy döntöttünk, hogy nem húzzuk át álmunkat és holnap foglalunk egy messzebbi, de még elérhető apartmanba.
Az a Grand Tours hibája, leírom( ha szimpatikus leszek ettől, ha nem), hogy nekem nem egy fórumról kellett volna értesülnöm erről a dologról, hanem egyenesen a Grand vagy partnerirodától.
Meg arról is, hogy miért kellett nekünk 1 hétig ezen görcsölni és idegeskedni, hogy most lesz-e nyaralás vagy sem.
Mert itt a Grand részéről senki nem volt hajlandó még csak annyit sem írni, hogy nyugodjatok meg, meg lesz oldva.
Csak ennyit vártam volna! Nem azt hogy, hogy kb. 3 hét múlva indulnánk és még azon kell idegeskednem egyáltalán lesz-e nyaralásunk. Szép nyaralást mindenkinek! Remélem ez lesz a legnagyobb problémám már a nyaralással!