(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

nickel géza Dátum: 2014-05-19 19:59:07
Szia, Gábor! Május 31-től egy hétre mennénk Sidariba a Mariellába. Állítólag a szállást nem foglalhatjuk le egészségügyi problémák miatt, és most kellene a maradék szállásokból valamit találnunk... Azért választottuk ezt az apartmant, mert tavaly kitűnő volt. Törzsutasok is lennénk. Kérlek írj, mert a mostani lehetőségek már igen messze esnek a központtól.
Kovács Tünde Dátum: 2014-05-19 18:34:58
Kedves Gábor! Tavaly volt szerencsénk találkozni veled, nagyon köszönünk minden segítséget amit tőled kaptunk. Sajnos idén nem tudok menni, de a fiatalok mennek...idén már négyen, és repülővel. Kérésem, kérdésem is ezzel kapcsolatos: ha tudnál abban segíteni, hogy a reptértől Sidariba kb. mennyibe kerül a taxi? A busz ára is érdekel, ha az olcsóbb lenne 4 személy részére, mint a taxi. Ha busszal mennének Sidariba, honnan indul a busz és melyik járatot keresék. Előre is köszönöm válaszod. Kovács Tünde
Szepesi László Dátum: 2014-05-19 15:47:11
írta ekkor: 2014-05-18 17:18:26
SZIA NÁNDI! ELŐSZÖR IS EZERSZER ÉS EZERSZER KÖSZI ÉS MINDÍG KÖSZI A SEGÍTSÉGETEKET ITT A FÓRUMON ( PERSZE A TÖBBIEKÉT IS, BÉKESI KRISZTI, SZEPESI LACI ÉS MINDEKIÉT!!!! ). AZTÁN VÁRLAK BENNETEKET, ÚJRA JÓ LESZ! A VIZISPORTOSOK MÉG NEM PAKOLTAK KI ILL. MOST RAKODNAK. TEHÁT ÁRAKAT SEM TUDOK MÉG, AMINT LÁTOM ÍROK. A KOMP MARADT UA., SEMMI NEM VÁLTOZOTT. MOST ROHANOK GÖRÖG ESTRE AZTÁN HOLNAP HAJÓZUNK....BOCS NEM AKARTAM FÁJDÍTANI A SZÍVETEKET........ ÜDV, GÁBOR
Szia Gábor! Örülök, hogy kint beindult az élet és a csoportokat sem akadályozták a Szerbiában történt nagy esőzések. Már nagyon várjuk, hogy kint lehessünk. Igaz mi még így 9-10 héttel korábban nem kezdtünk el pakolni mint Nándiék de egyre sűrűbben nézegetjük a videókat és fotókat. Addig is segítünk neked itt a fórumon aztán majd egy újabb szigettúrát beiktatunk. Minden alkalommal tud újat adni nekünk ez a kirándulás. Addig is további szép napokat és jó munkát kívánunk! Üdv: Laci!
Sólya Nándor Dátum: 2014-05-19 01:38:18
írta ekkor: 2014-05-18 17:18:26
SZIA NÁNDI! ELŐSZÖR IS EZERSZER ÉS EZERSZER KÖSZI ÉS MINDÍG KÖSZI A SEGÍTSÉGETEKET ITT A FÓRUMON ( PERSZE A TÖBBIEKÉT IS, BÉKESI KRISZTI, SZEPESI LACI ÉS MINDEKIÉT!!!! ). AZTÁN VÁRLAK BENNETEKET, ÚJRA JÓ LESZ! A VIZISPORTOSOK MÉG NEM PAKOLTAK KI ILL. MOST RAKODNAK. TEHÁT ÁRAKAT SEM TUDOK MÉG, AMINT LÁTOM ÍROK. A KOMP MARADT UA., SEMMI NEM VÁLTOZOTT. MOST ROHANOK GÖRÖG ESTRE AZTÁN HOLNAP HAJÓZUNK....BOCS NEM AKARTAM FÁJDÍTANI A SZÍVETEKET........ ÜDV, GÁBOR
Szia Gábor!Hálásak vagyunk a köszöneteidért.... smile smile smile ,szívessen segítünk mindenben.Mi is nagyon sokat köszönhetünk neked..... smile smile és ezért még hálásabbak vagyunk.Mivel a tavalyi nyaralásunkat ahogyan sikerült neked köszönhetjük a legnagyobb mértékben.Csodálatos volt.Az ideire nagyon készülünk...mivel mielött mi megyünk mennek az egyik barátomék /munkatársam és párja/ akik a Katerinában lesznek:SIKLÓSI LÁSZLÓ.Azután pedig mi megyünk a Mariellába a másik barátomékkal /munkatársam és párja/ tehát két barátomat sikerült elcsábítanom Sidariba és magam is mindent meg fogok tenni azért,hogy ők is legalább olyan csodálatossan szép nyaralást élhessenek át mint mi tavaly.Ahogyan eddig úgy ezután is segítünk amiben csak tudunk a Lacival és a Krisztivel.Az árakat megvárjuk....... smile De jó neked...már görög est és holnap hajózás........ smile smile húúúúúúúú mekkora buli lesz.......már én is mennék........ smile smile Na de kivárjuk a sorunkat.......Ahogyan egy régebbi beírásomban írtam már, az jó ha mások mennek.....és örülök is nagyon.....de mégjobban örülök,hogy haza is jönnek,mert akkor már én is mehetek... smile Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-05-19 01:25:48
Szabó Ferencné írta ekkor: 2014-05-18 07:55:22
Kedves Nándi! Köszönöm a válaszát, ez remélem azt jelenti, hogy 23-24 fokos??? smile Üdvözlettel
Kedves Szabó ferencné! A fokokat nem írtam direkt,mivel mindenkinek más és más a hideg és fázási küszöbe.Én elvagyok már a 21-22 fokos vízben is de igaz,hogy jobban szeretem magam is a melegebbet.Pontos fokot tehát nem írnék mert abban nem vagyok biztos és sokmindentől függhet /pl:napsütéses órák száma,esők,szél stb/.De szerintem júniusban már lehet fürdeni.Üdvözlettel:Nándi smile