SZIA NÁNDI! ELŐSZÖR IS EZERSZER ÉS EZERSZER KÖSZI ÉS MINDÍG KÖSZI A SEGÍTSÉGETEKET ITT A FÓRUMON ( PERSZE A TÖBBIEKÉT IS, BÉKESI KRISZTI, SZEPESI LACI ÉS MINDEKIÉT!!!! ).
AZTÁN VÁRLAK BENNETEKET, ÚJRA JÓ LESZ!
A VIZISPORTOSOK MÉG NEM PAKOLTAK KI ILL. MOST RAKODNAK. TEHÁT ÁRAKAT SEM TUDOK MÉG, AMINT LÁTOM ÍROK.
A KOMP MARADT UA., SEMMI NEM VÁLTOZOTT. MOST ROHANOK GÖRÖG ESTRE AZTÁN HOLNAP HAJÓZUNK....BOCS NEM AKARTAM FÁJDÍTANI A SZÍVETEKET........ ÜDV, GÁBOR
Szia Gábor!Hálásak vagyunk a köszöneteidért....

,szívessen segítünk mindenben.Mi is nagyon sokat köszönhetünk neked.....

és ezért még hálásabbak vagyunk.Mivel a tavalyi nyaralásunkat ahogyan sikerült neked köszönhetjük a legnagyobb mértékben.Csodálatos volt.Az ideire nagyon készülünk...mivel mielött mi megyünk mennek az egyik barátomék /munkatársam és párja/ akik a Katerinában lesznek:SIKLÓSI LÁSZLÓ.Azután pedig mi megyünk a Mariellába a másik barátomékkal /munkatársam és párja/ tehát két barátomat sikerült elcsábítanom Sidariba és magam is mindent meg fogok tenni azért,hogy ők is legalább olyan csodálatossan szép nyaralást élhessenek át mint mi tavaly.Ahogyan eddig úgy ezután is segítünk amiben csak tudunk a Lacival és a Krisztivel.Az árakat megvárjuk.......

De jó neked...már görög est és holnap hajózás........

húúúúúúúú mekkora buli lesz.......már én is mennék........

Na de kivárjuk a sorunkat.......Ahogyan egy régebbi beírásomban írtam már, az jó ha mások mennek.....és örülök is nagyon.....de mégjobban örülök,hogy haza is jönnek,mert akkor már én is mehetek...

Üdv:Nándi