Szia Gábor!A magam nevében kérdezném meg,hogy a tavalyi komp árak mennyiben változtak?Csak az euro kalkuláció miatt kérdezem.Ha jól emlékszem akkor tavaly 20Euro/fő oda-vissza volt.Tehát két főre 40Euro.Gondolom,hogy emelkedhettek kis mértékben.....Esetleg ha lehet kérni olyat,hogy a vízparti "játékok" árait majd valamikor irányadóként megírnád nekünk...?A tavalyi árak fejben vannak nekem,de az újonan csatlakozók legyenek valamennyire képben,hogy idén mennyi a banánozás,parassailing,Crazy,Fánk stb-stb.Mi idén is tervezzük,hogy "felülünk" valamelyikre...bár nekem a Crazy a kedvencem amivel még Paralián mentem és hátttttttt......nem volt egyszerű élmény....

.A parassailing is hatalmas élményt nyújtott Sidariban és nem felejtem el soha azt a "néma sikolyt" ami elhagyta a számat az asszony mögött amikor felrepültünk,mivel tériszonyos vagyok....a nejem majd be...nált a röhögéstől rajtam....

....de megérte az biztos.....Üdv:Nándi
SZIA NÁNDI! ELŐSZÖR IS EZERSZER ÉS EZERSZER KÖSZI ÉS MINDÍG KÖSZI A SEGÍTSÉGETEKET ITT A FÓRUMON ( PERSZE A TÖBBIEKÉT IS, BÉKESI KRISZTI, SZEPESI LACI ÉS MINDEKIÉT!!!! ).
AZTÁN VÁRLAK BENNETEKET, ÚJRA JÓ LESZ!
A VIZISPORTOSOK MÉG NEM PAKOLTAK KI ILL. MOST RAKODNAK. TEHÁT ÁRAKAT SEM TUDOK MÉG, AMINT LÁTOM ÍROK.
A KOMP MARADT UA., SEMMI NEM VÁLTOZOTT. MOST ROHANOK GÖRÖG ESTRE AZTÁN HOLNAP HAJÓZUNK....BOCS NEM AKARTAM FÁJDÍTANI A SZÍVETEKET........ ÜDV, GÁBOR