(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2014-05-17 11:25:03
Szabó Ferencné írta ekkor: 2014-05-17 10:31:51
Kedves Fórumozók! Most megyünk először Korfura, június közepén. Milyen hőmérsékletű ilyenkor a tenger? Lehet- e a fázósabbaknak is fürödni. Köszönöm válaszotok.
Kedves Szabó Ferencné! Júniusban már lehet fürdeni,igaz még nem olyan meleg mint július közepén de nyugodtan fürödhet....szerintem.Üdv:Nándi smile
Szabó Ferencné Dátum: 2014-05-17 10:31:51
Kedves Fórumozók! Most megyünk először Korfura, június közepén. Milyen hőmérsékletű ilyenkor a tenger? Lehet- e a fázósabbaknak is fürödni. Köszönöm válaszotok.
Sólya Nándor Dátum: 2014-05-17 08:45:48
Szia Gábor!A magam nevében kérdezném meg,hogy a tavalyi komp árak mennyiben változtak?Csak az euro kalkuláció miatt kérdezem.Ha jól emlékszem akkor tavaly 20Euro/fő oda-vissza volt.Tehát két főre 40Euro.Gondolom,hogy emelkedhettek kis mértékben.....Esetleg ha lehet kérni olyat,hogy a vízparti "játékok" árait majd valamikor irányadóként megírnád nekünk...?A tavalyi árak fejben vannak nekem,de az újonan csatlakozók legyenek valamennyire képben,hogy idén mennyi a banánozás,parassailing,Crazy,Fánk stb-stb.Mi idén is tervezzük,hogy "felülünk" valamelyikre...bár nekem a Crazy a kedvencem amivel még Paralián mentem és hátttttttt......nem volt egyszerű élmény.... smile smile smile .A parassailing is hatalmas élményt nyújtott Sidariban és nem felejtem el soha azt a "néma sikolyt" ami elhagyta a számat az asszony mögött amikor felrepültünk,mivel tériszonyos vagyok....a nejem majd be...nált a röhögéstől rajtam.... smile smile ....de megérte az biztos.....Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-05-17 08:30:30
Sziasztok Fórumozók! Már csak 10 hét és megyünk mi is!!!!!!!!!!!!! smile smile Addig valahogy majd csak eltelik itthon is az idő....... smile .Már elkezdtük összerakni a szükséges dolgokat,amiket vinni szeretnénk....kotyogós kávéfőző,kevés só,cukor,paprika,vegeta.Bekerültek már a békatalpak és az úszószemüvegek is.Itthon nem lesz rájuk szükség mivel itthon nem igen lehet ezeket használni az aquaparkokban smile .Addig talán barnulunk is egy keveset....../tavaly a buszon lefelé azt hitték rólam,hogy nem idén nyáron barnult vagyok..... smile pedig hát elég világos az alapszínem.....csak hát ennyi fűnyírás és egyébb kerti meló után elég feketén indultunk neki a nyaralásnak.Idén ugyanez lesz a terv,hogy mire megyünk csokifeketék legyünk és ne ott lent Sidariban égjünk rákvörösre.... smile smile ,mert az elronthatja a többi napunkat.Aki nem teheti meg,hogy itthon lebarnuljon annak ajánlott vinni legalább 50faktoros naptejet....és ne adjuk alább mert csúnya meglepetés érheti a felelőtlenül napozókat.Én az "előképzés és előbarnulás" miatt már nem vittem és nem is viszek naptejet...de a feleségemnek azért betesszük,mert ő egy kicsit "világosabban" jött tavaly is.Üdv:Nándi smile
Püsök Ágnes Dátum: 2014-05-16 21:22:02
helló,szeretnék érdeklődni a kompjárat után,mikor indulnak és melyikkel érdemes menni,mi június 6-án indulunk Sidáriba már nincs sok :) kérlek segitsetek,köszi