Sziasztok Fórumozók!
Már csak 10 hét és megyünk mi is!!!!!!!!!!!!!

Addig valahogy majd csak eltelik itthon is az idő.......

.Már elkezdtük összerakni a szükséges dolgokat,amiket vinni szeretnénk....kotyogós kávéfőző,kevés só,cukor,paprika,vegeta.Bekerültek már a békatalpak és az úszószemüvegek is.Itthon nem lesz rájuk szükség mivel itthon nem igen lehet ezeket használni az aquaparkokban

.Addig talán barnulunk is egy keveset....../tavaly a buszon lefelé azt hitték rólam,hogy nem idén nyáron barnult vagyok.....

pedig hát elég világos az alapszínem.....csak hát ennyi fűnyírás és egyébb kerti meló után elég feketén indultunk neki a nyaralásnak.Idén ugyanez lesz a terv,hogy mire megyünk csokifeketék legyünk és ne ott lent Sidariban égjünk rákvörösre....

,mert az elronthatja a többi napunkat.Aki nem teheti meg,hogy itthon lebarnuljon annak ajánlott vinni legalább 50faktoros naptejet....és ne adjuk alább mert csúnya meglepetés érheti a felelőtlenül napozókat.Én az "előképzés és előbarnulás" miatt már nem vittem és nem is viszek naptejet...de a feleségemnek azért betesszük,mert ő egy kicsit "világosabban" jött tavaly is.Üdv:Nándi