(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Békési Krisztina Dátum: 2014-05-15 20:03:44
Busai Anikó írta ekkor: 2014-05-15 19:19:55
Kedves Gábor! Nagyon köszönöm a gyors intézkedést. Várom a képeket nagyon, és még egyszer köszönöm. Már nagyon várom az indulást mindennap idenézek, pedig még soká lesz az indulás. Azt még megkérdezhetem, hogy autóbérlés mennyibe kerül szeptember elején? Csak, hogy kb. mire számoljunk? Robogóról, bicikliről olvastam itt lentebb, de autóról nem.
Kedves Anikó ! Gábor helyett válaszolok mi béreltünk autót a három kismalac nevű étteremmel szemben lévő autókölcsönzőnél nagyon korrekt jó hely autó típusától függően 28-40 euró a kölcsönzés mi egy Suzuki JImit béreltünk nyitott kis terepjáró és teljes biztosítással 40 eurót fizettünk csodás kaland volt csavarogni Korfu szigetén megadta a tulaj a telefonját térképet lemosta az autót és reggel 9-kor várt minket a kis piros járgány. Ja azt nem írtam szeptember közepén voltunk.üdv Kriszti
Busai Anikó Dátum: 2014-05-15 19:19:55
írta ekkor: 2014-05-15 17:45:10
KEDVES ANIKÓ! TEGNAP ITT VOLTAK AZ IRODÁBÓL ÉS CSINÁLTAK KÉPEKET, KB. HÉTFŐN VAGY KEDDEN FELKERÜLNEK A GRAND OLDALÁRA. ÜDV, GÁBOR
Kedves Gábor! Nagyon köszönöm a gyors intézkedést. Várom a képeket nagyon, és még egyszer köszönöm. Már nagyon várom az indulást mindennap idenézek, pedig még soká lesz az indulás. Azt még megkérdezhetem, hogy autóbérlés mennyibe kerül szeptember elején? Csak, hogy kb. mire számoljunk? Robogóról, bicikliről olvastam itt lentebb, de autóról nem.
Kisziné Tóth Gabriella Dátum: 2014-05-15 18:38:18
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-05-15 10:15:38
Kedves indulatban lévő indulók akiknek már beindult a zabszem efektus ami szerintem fontos elvinni :kotyogós kávéfőző,só,cukor elég csak egy kisebb adag,pohár a műanyag teljesen jó,egy éles kés szeletelni kenyeret szalámit sajtot,én idén biztos viszek egy serpenyőt mert izgi volt lábosban rántottát sütni,,konzervnyitó,szalvéta wc papír ne erre költsük az eurót mindenkinek beraktunk a bőröndjébe egy tekercset elfért,tartalék elem a fényképezőbe,6-8 euró,elektromos szúnyogriasztó és testre fújható,kispárna ha valaki azzal tud aludni a buszon jó szolgálatot tesz éjjel és egy könnyű takaró ez legyen a kézi poggyászban,füles a telefonhoz és mindenkinek javaslom az európai egészségkártya kiváltását ingyenes azonnal intézik a tb kirendeltségeken és ha bármi van olyan mintha itthon mennél orvoshoz. Most ennyi jutott eszembe üdv Kriszti
szia köszi Kriszti :)
Dátum: 2014-05-15 17:53:10
Rékasi Ágnes írta ekkor: 2014-05-14 13:16:46
Kedves GrandGábor! Nagyon örülök, hogy számíthatunk rád majd kint a nyaralás alatt! Már nagyon várjuk, 9 nap és indulunk! smile Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e biciklit bérelni Sidariban, és ha igen hol érdemes, illetve mennyiért? Érdemes egyáltalán szerinted? (mennyire tudnánk használni a környéken az utak meredekségéből, állapotából kifolyólag?) A másik kérdésem pedig az, hogy a fakultatív programok árairól lehet már pontosabbat tudni, vagy a katalógusban megadott árak az érvényesek? Köszönöm szépen előre is a válaszod! Üdv.: Ági smile
KEDVES ÁGI! BICIKLIT EGY HELYEN LEHET BÉRELNI, KB. 7-8 EURO EGY NAPRA. SIDARI KB. EGY 5KM-ES SUGARÚ KÖRBEN SÍMA, EMELKEDŐK NÉLKÜLI TEREPEN FEKSZIK. LIHEGNI AZÉRT KELL, MERT 40 FOK VAN NAPKÖZBEN. A KIRÁNDULÁSOK ÁRAI NEM VÁLTOZTAK, MINDEN MARADT UA., A KATALÓGUS ÁRAINÁL KEDVEZŐBBEK. ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2014-05-15 17:47:11
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-05-13 22:02:13
Szia Gábor!Köszönöm előre is a segítségedet...nagyon rendes tőled.Előtte mindenképpen írok és addig is itt leszek fent a fórumon 1-2 naponta és ha tudok segítek mindenben...Üdv:Nándi smile
KEDVES NÁNDI, NEKED, NEKTEK KÖSZI MINDENT! GÁBOR