(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-05-16 15:00:55
Rékasi Ágnes írta ekkor: 2014-05-15 21:09:41
Kedves Gábor! Köszönöm szépen a gyors választ! Hosszabb (10-20 km-es) biciklitúrára el lehet menni szerinted vagy inkább oda már autó/quad bérlését ajánlod? Már májusban 40 fok van napközben? smile Köszönöm szépen előre is a válaszod, Üdv.: Ági
KEDVES ÁGI! SZERINTEM A 10 KM-ES TÚRA KIBÍRHATÓ, DE A 20 MÁR KOMOLY EMELKEDŐKBE ÜTKÖZIK. ODA INKÁBB MOTOR VAGY QUAD. A 40 FOKOT JÚNISRA ÍRTAM, BÁR MOST SEM FÁZUNK....ÜDV, GÁBOR
Busai Anikó Dátum: 2014-05-16 13:58:14
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-05-16 11:53:47
Kedves Anikó ! Mi a gyermekeinkkel szeptember 26-án béreltünk autót a kölcsönző Jeni kávézója mellett a három kismalaccal szemben van mindjárt írom az adatait mert megőriztük a névjegy kártyáját Corfu ExplorerCar Hire a neve Ez a fő utca vége ha Preludes felé mész egy nagyon kedves fiatal ember a tulaj teljes biztosítással reggel 9-től este 9-ig 40 eurót fizettünk lemosva feltankolva várt minket a kis Suzuki Jimi levehető tetővel 9 órakor a tulaj jó utat kívánt oda adta a névjegy kártyáját bátran hívjuk ha gond van és utunkra bocsájtott minket. Csodálatos kirándulást tettünk elmentünk Paleokastritszára megnéztük a kis falvakat útközben Gavrost apró sült halat ettünk egy kicsi tengerparti falucskában aminek Gábor tudni fogja a nevét mert ő tanácsolta hogy oda menjünk.Az utak olyanok mint itthon a sofőrök előzékenyek kedvesek az emberek segítőkészek képzeld magad elé süt a nap simogatja az arcod a meleg szél lent csillog a tenger .Ha ránk hallgattok nem hagyjátok ki az autóbérlést fantasztikus élmény! üdv Kriszti ezt decemberben írtam utána kerestem itt a fórumon az autó kölcsönző neve a lényeg.
Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm még egyszer. Felírtam a nevet, biztos meg fogjuk találni. Mindenképp szeretnénk autót bérelni, mert mi egyébként is autóval járunk többször Görögországba, de idén a busz mellett döntöttünk, és hogy kinn bérelünk inkább autót. Kirándulósak vagyunk inkább, úgyhogy több napra szeretnénk! Imádjuk Görögországot, ha már tenger csillog és fúj a szél, és süt a nap, nagy baj nem lehet! Nem igaz? Nagyon várjuk már!
Békési Krisztina Dátum: 2014-05-16 11:53:47
Kedves Anikó ! Mi a gyermekeinkkel szeptember 26-án béreltünk autót a kölcsönző Jeni kávézója mellett a három kismalaccal szemben van mindjárt írom az adatait mert megőriztük a névjegy kártyáját Corfu ExplorerCar Hire a neve Ez a fő utca vége ha Preludes felé mész egy nagyon kedves fiatal ember a tulaj teljes biztosítással reggel 9-től este 9-ig 40 eurót fizettünk lemosva feltankolva várt minket a kis Suzuki Jimi levehető tetővel 9 órakor a tulaj jó utat kívánt oda adta a névjegy kártyáját bátran hívjuk ha gond van és utunkra bocsájtott minket. Csodálatos kirándulást tettünk elmentünk Paleokastritszára megnéztük a kis falvakat útközben Gavrost apró sült halat ettünk egy kicsi tengerparti falucskában aminek Gábor tudni fogja a nevét mert ő tanácsolta hogy oda menjünk.Az utak olyanok mint itthon a sofőrök előzékenyek kedvesek az emberek segítőkészek képzeld magad elé süt a nap simogatja az arcod a meleg szél lent csillog a tenger .Ha ránk hallgattok nem hagyjátok ki az autóbérlést fantasztikus élmény! üdv Kriszti ezt decemberben írtam utána kerestem itt a fórumon az autó kölcsönző neve a lényeg.
Busai Anikó Dátum: 2014-05-15 21:49:54
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-05-15 20:03:44
Kedves Anikó ! Gábor helyett válaszolok mi béreltünk autót a három kismalac nevű étteremmel szemben lévő autókölcsönzőnél nagyon korrekt jó hely autó típusától függően 28-40 euró a kölcsönzés mi egy Suzuki JImit béreltünk nyitott kis terepjáró és teljes biztosítással 40 eurót fizettünk csodás kaland volt csavarogni Korfu szigetén megadta a tulaj a telefonját térképet lemosta az autót és reggel 9-kor várt minket a kis piros járgány. Ja azt nem írtam szeptember közepén voltunk.üdv Kriszti
Kedves Kriszta! Nagyon köszönöm a gyors választ. Örülök, mert mi is kb. így kalkuláltunk. Akkor mindenképpen megkeressük ezt a kölcsönzőt, és persze biztos szétnézünk majd. Szeretnénk több napra is autót bérelni és egy napra esetleg biciklit is. De persze helyzettől is függ majd minden. Már annyira izgulok! Köszi mindenkinek!
Rékasi Ágnes Dátum: 2014-05-15 21:09:41
írta ekkor: 2014-05-15 17:53:10
KEDVES ÁGI! BICIKLIT EGY HELYEN LEHET BÉRELNI, KB. 7-8 EURO EGY NAPRA. SIDARI KB. EGY 5KM-ES SUGARÚ KÖRBEN SÍMA, EMELKEDŐK NÉLKÜLI TEREPEN FEKSZIK. LIHEGNI AZÉRT KELL, MERT 40 FOK VAN NAPKÖZBEN. A KIRÁNDULÁSOK ÁRAI NEM VÁLTOZTAK, MINDEN MARADT UA., A KATALÓGUS ÁRAINÁL KEDVEZŐBBEK. ÜDV, GÁBOR
Kedves Gábor! Köszönöm szépen a gyors választ! Hosszabb (10-20 km-es) biciklitúrára el lehet menni szerinted vagy inkább oda már autó/quad bérlését ajánlod? Már májusban 40 fok van napközben? smile Köszönöm szépen előre is a válaszod, Üdv.: Ági