(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Tóth Zsolt Dátum: 2014-04-28 08:09:53
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-04-27 16:57:27
Kedves Zsolt ! Bocsánat ,hogy beledumálok a Nándinak címzett kérdésbe de tavaly pont ebben az időben voltunk Sidariba .Mi reggel 7 órakor indultunk Budapestről Szegeden kb 45 percet álltunk 2-3 óránként megállt a busz 30 perces pihenőre nyugodtan kényelmesen el tudta végezni mindenki a dolgát dohányosok még füstölöghettek is ,Másnap 9 körül értünk a szállásra ,igazán ha eléri a busz Igumenitsát már gyorsan megy minden mert a komp út szép és izgalmas lehet mászkálni kávézni enni a büfében a kikötés után pedig bemegy a szigetre a busz és csak tátod a szád milyen gyönyörű . A tenger 25-26 fokos szeptemberben de van hogy még melegebb a nap éget olyan mint itthon az augusztus vége. Este hűvös van egy vékony kendő este 11 kor már jól esik csodás szikrázó napsütéses 29-30 fokos egy hetünk volt, minden nap fürödtünk és kellett a napernyő a parton.A komp menet ideje 1-1,5 óra kívánok nagyon szép nyaralást üdv Kriszti
Kedves Krisztina! Köszönöm szépen a gyors választ és a segítséget. Kb. mennyi eurót érdemes elvinni? Eddig a Halkidiki félsziget több helyén voltunk nyaralni,idén már ide vágytunk. Június elejére foglaltattam Párgaba helyet,de oda a betegségem miatt nem tudunk elmenni. Ezért ide jött a választás. Puszi!! :)
Békési Krisztina Dátum: 2014-04-27 17:01:56
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-04-26 19:27:36
Szia Krisztina! IGEN a GRAND FELÜLMÚLHATATLAN.Természetesen a Gábor érdemei Kerkyrán pedig felbecsülhetetlenek és pótolhatatlan embernek tartom amiért olyan idegenvezető mint amilyen.A Gábor szerintem a világ legjobb idegenvezetője.Egyszerűen érthetetlen a számomra az,hogy Ő ezt miként tudja végigcsinálni egész szezon alatt.Mivel ez olyan meló, amit csakis teljes szívvel és egy emberként lehet csinálni.Megemelem előtte a kalapom mert mindenkinek a segítségére van és soha de soha semmit el nem felejt, el nem mulaszt és mindíg mindenben a legpontosabb.Nagyon jó ember és a legjobb idegenvezető. smile smile Amúgy pedig örülök,hogy sikerült elintézned ezt az ügyet.Az UNI travel pedig igazán tanulhatna a Grand-tól,az idegen vezetőjük pedig a Gábortól. smile smile Üdv:Nándi smile ui:NEMSOKÁRA MEGYÜNK!!!!!!!!!!!!!!!! smile smile
Szia Nándi!! Nekünk még 13 hét azt már fél lábon is kibirjuk!!
Békési Krisztina Dátum: 2014-04-27 16:57:27
Tóth Zsolt írta ekkor: 2014-04-27 15:43:42
Kedves Nándi! Párommal szeptember 20-27-ig megyünk Corfu-Sidarira nyaralni. Az lenne a kérdésem,hogy mennyi idö alatt lesz a busz kinn kb Corfun? A komp menetideje mennyi? Megtudnád még mondani,hogy milyen idöre lehet ilyenkor számitani? Fúrdésre még talán lesz lehetöség a tengerben? Sajnos a hideg víztöl hamar felfázok. Kösönöm a válaszodat!!! Anikó smile
Kedves Zsolt ! Bocsánat ,hogy beledumálok a Nándinak címzett kérdésbe de tavaly pont ebben az időben voltunk Sidariba .Mi reggel 7 órakor indultunk Budapestről Szegeden kb 45 percet álltunk 2-3 óránként megállt a busz 30 perces pihenőre nyugodtan kényelmesen el tudta végezni mindenki a dolgát dohányosok még füstölöghettek is ,Másnap 9 körül értünk a szállásra ,igazán ha eléri a busz Igumenitsát már gyorsan megy minden mert a komp út szép és izgalmas lehet mászkálni kávézni enni a büfében a kikötés után pedig bemegy a szigetre a busz és csak tátod a szád milyen gyönyörű . A tenger 25-26 fokos szeptemberben de van hogy még melegebb a nap éget olyan mint itthon az augusztus vége. Este hűvös van egy vékony kendő este 11 kor már jól esik csodás szikrázó napsütéses 29-30 fokos egy hetünk volt, minden nap fürödtünk és kellett a napernyő a parton.A komp menet ideje 1-1,5 óra kívánok nagyon szép nyaralást üdv Kriszti
Békési Krisztina Dátum: 2014-04-27 16:42:00
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-04-26 21:13:56
Sziasztok. A süllyedős rész érdekel. (Á, csak vicceltem.) Igazából ilyenek, hogy szélben mennyire lehet érezni a ringatózást, ha egyáltalán van. Nem tudom melyikkel fogunk tudni menni, a Lefkimmi-s vagy a Korfu-sal. Én a Misi felesége vagyok és van egy kis utazás fóbiám. Kicsit rosálok a hajótól. Olvastam, hogy Lefkimmi-be nyitott komp megy amit nagyobb szélben nem indítanak el. Tudom, hogy elég fura kérdések ezek, de sajnos van ilyen is.
Kedves Misi felesége! Nem kell izgulni az utazás miatt engem évekkel ezelőtt kezeltek pánik betegséggel már rendben vagyok de az utazás még mindig izgalmas nekem a hajózástól kifejezetten félek de a Korfura menő kompon nem volt semmi bajom eleinte izgultam aztán olyan szép volt minden ,hogy elfelejtettem félni nem himbálózik csak szépen nyugodtan halad,van belső része a " kicsi" kompnak is van büfé,mosdó és félelem ide félelem oda amikor közeledtünk Korfuhoz kiálltam én is az elejére mert felejthetetlen látvány.Az út maga nem tűnik hosszúnak még sötétben hajóztunk ki és a reggeli napsütésbe érkeztünk. Haza fele pedig volt idő várost nézni ami alatt én megkóstolgattam a bevásárló utcában árult Kumkqvat likőrt ettől kellemesen elszundítottak a sünik a gyomromban úgy hogy a hazavivő kompon már felfedező útra indultunk. Biztonságos ,kényelmes, élvezetes ezt tudom mondani a Korfui útról.Kívánok jó készülődést és csodás nyaralást üdv Kriszti
Tóth Zsolt Dátum: 2014-04-27 15:43:42
Kedves Nándi! Párommal szeptember 20-27-ig megyünk Corfu-Sidarira nyaralni. Az lenne a kérdésem,hogy mennyi idö alatt lesz a busz kinn kb Corfun? A komp menetideje mennyi? Megtudnád még mondani,hogy milyen idöre lehet ilyenkor számitani? Fúrdésre még talán lesz lehetöség a tengerben? Sajnos a hideg víztöl hamar felfázok. Kösönöm a válaszodat!!! Anikó smile