Sziasztok. A süllyedős rész érdekel. (Á, csak vicceltem.) Igazából ilyenek, hogy szélben mennyire
lehet érezni a ringatózást, ha egyáltalán van. Nem tudom melyikkel fogunk tudni menni, a Lefkimmi-s
vagy a Korfu-sal. Én a Misi felesége vagyok és van egy kis utazás fóbiám. Kicsit rosálok a hajótól.
Olvastam, hogy Lefkimmi-be nyitott komp megy amit nagyobb szélben nem indítanak el.
Tudom, hogy elég fura kérdések ezek, de sajnos van ilyen is.
Kedves Misi felesége! Nem kell izgulni az utazás miatt engem évekkel ezelőtt kezeltek pánik betegséggel már rendben vagyok de az utazás még mindig izgalmas nekem a hajózástól kifejezetten félek de a Korfura menő kompon nem volt semmi bajom eleinte izgultam aztán olyan szép volt minden ,hogy elfelejtettem félni nem himbálózik csak szépen nyugodtan halad,van belső része a " kicsi" kompnak is van büfé,mosdó és félelem ide félelem oda amikor közeledtünk Korfuhoz kiálltam én is az elejére mert felejthetetlen látvány.Az út maga nem tűnik hosszúnak még sötétben hajóztunk ki és a reggeli napsütésbe érkeztünk. Haza fele pedig volt idő várost nézni ami alatt én megkóstolgattam a bevásárló utcában árult Kumkqvat likőrt ettől kellemesen elszundítottak a sünik a gyomromban úgy hogy a hazavivő kompon már felfedező útra indultunk. Biztonságos ,kényelmes, élvezetes ezt tudom mondani a Korfui útról.Kívánok jó készülődést és csodás nyaralást üdv Kriszti