Sziasztok. A süllyedős rész érdekel. (Á, csak vicceltem.) Igazából ilyenek, hogy szélben mennyire
lehet érezni a ringatózást, ha egyáltalán van. Nem tudom melyikkel fogunk tudni menni, a Lefkimmi-s
vagy a Korfu-sal. Én a Misi felesége vagyok és van egy kis utazás fóbiám. Kicsit rosálok a hajótól.
Olvastam, hogy Lefkimmi-be nyitott komp megy amit nagyobb szélben nem indítanak el.
Tudom, hogy elég fura kérdések ezek, de sajnos van ilyen is.
Kedves Misi felesége!

Nos a kompokról annyit én is írnék,hogy amikor mi mentünk tavaly pl:a kompok nem magyar kompok mércéjével mérhető kompok.Amivel mi mentünk és viszafelé jöttünk akkorák voltak,hogy belül a fedett részekben több bár wc/mosdó 2 emelet volt.Az utasülések kétfélék voltak /az egyik szinte fotel nagyságú hátradönthető stb-stb,a másik is kényelmes többfunkciós/minden sarokban nagy lcd/plazma tv-k,úgy,hogy nem kell aggódni.Mi a ringatózást nem is éreztük meg, csupán amikor odafelé mentünk a szánk tátva és hatalmas öröm volt,amikor jöttünk visszafelé akkor meg sírás/rívás és pont a naplementét néztük, tehát egy világ omlott bennünk össze.

Szóval nem kell félni de ahogyan a Szepesi Laci írta egy Dedalon/B6 vitamin és kész.Üdv:Nándi