(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2014-04-29 12:13:37
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-04-28 23:29:34
Kedves Anikó!Bocsánat,hogy beleszólok a dologba,de Krisztina mindent elmondott ahogyan van.A pénzkérdés mindenkinek az igényére van bízva,de nyaraláskor nem szabad spórolni.Ha elvisznek 600 euro körüli összeget és hozzá egy kevés hazait reggelire,kávét akkor nem lehet gond.Igaz már láttam olyat aki 1000eurot nem tudott beosztani egy hétre.Így járt.De szerintem Sidari olcsóbb mint itthon a Balaton /sajnos ez van smile /.Amúgy Parga egy gyöngyszem szintén.Mi már jártunk ott 2 éve és hatalmas élmény volt.Minden strandja egy fakultatívnak megfelel.A Bacchos étteremről nem is beszélve.... smile smile Úgy,hogy oda is megéri elmenni, aki még nem volt.Üdv:Nándi smile
Nándi! Ha lennének fotóid videóid Parga-ról szívesen venném ha tudnál küldeni. Ha vannak megírom az email címemet.
Sólya Nándor Dátum: 2014-04-28 23:29:34
Tóth Zsolt írta ekkor: 2014-04-28 08:09:53
Kedves Krisztina! Köszönöm szépen a gyors választ és a segítséget. Kb. mennyi eurót érdemes elvinni? Eddig a Halkidiki félsziget több helyén voltunk nyaralni,idén már ide vágytunk. Június elejére foglaltattam Párgaba helyet,de oda a betegségem miatt nem tudunk elmenni. Ezért ide jött a választás. Puszi!! :)
Kedves Anikó!Bocsánat,hogy beleszólok a dologba,de Krisztina mindent elmondott ahogyan van.A pénzkérdés mindenkinek az igényére van bízva,de nyaraláskor nem szabad spórolni.Ha elvisznek 600 euro körüli összeget és hozzá egy kevés hazait reggelire,kávét akkor nem lehet gond.Igaz már láttam olyat aki 1000eurot nem tudott beosztani egy hétre.Így járt.De szerintem Sidari olcsóbb mint itthon a Balaton /sajnos ez van smile /.Amúgy Parga egy gyöngyszem szintén.Mi már jártunk ott 2 éve és hatalmas élmény volt.Minden strandja egy fakultatívnak megfelel.A Bacchos étteremről nem is beszélve.... smile smile Úgy,hogy oda is megéri elmenni, aki még nem volt.Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-04-28 23:17:13
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-04-27 17:01:56
Szia Nándi!! Nekünk még 13 hét azt már fél lábon is kibirjuk!!
Szia Kriszti!Már bár csak ott lennénk.De elöbb itthon is van meló bőven,amit muszály elvégeznünk. smile Azután leugrok a leghátsó szikla tetejéről az biztos............ smile smile Eszek egy nagyon finom Gyrost a San Remo-ban és az Alekos-ban egy tengeri haltálat.Na a fagyit sem hagyom ki az bizti.... smile De,hogy hatalmas nyaralás lesz az bizti,mert egy barátommal és párjával megyünk.Idén bérelünk vagy Quadot,vagy robogót és csavargunk is egy kicsit.Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú már alig várom. smile smile Szinte bizsereg mindenem ha beleélem magam.Mi is már gyűjtögetünk.....bekészítettem már a kis kotyogót is és a békatalpak,matracok és úszószemüvegek már bentvannak a táskában a helyükön.... smile smile Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-04-28 23:10:51
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-04-26 21:13:56
Sziasztok. A süllyedős rész érdekel. (Á, csak vicceltem.) Igazából ilyenek, hogy szélben mennyire lehet érezni a ringatózást, ha egyáltalán van. Nem tudom melyikkel fogunk tudni menni, a Lefkimmi-s vagy a Korfu-sal. Én a Misi felesége vagyok és van egy kis utazás fóbiám. Kicsit rosálok a hajótól. Olvastam, hogy Lefkimmi-be nyitott komp megy amit nagyobb szélben nem indítanak el. Tudom, hogy elég fura kérdések ezek, de sajnos van ilyen is.
Kedves Misi felesége! smile Nos a kompokról annyit én is írnék,hogy amikor mi mentünk tavaly pl:a kompok nem magyar kompok mércéjével mérhető kompok.Amivel mi mentünk és viszafelé jöttünk akkorák voltak,hogy belül a fedett részekben több bár wc/mosdó 2 emelet volt.Az utasülések kétfélék voltak /az egyik szinte fotel nagyságú hátradönthető stb-stb,a másik is kényelmes többfunkciós/minden sarokban nagy lcd/plazma tv-k,úgy,hogy nem kell aggódni.Mi a ringatózást nem is éreztük meg, csupán amikor odafelé mentünk a szánk tátva és hatalmas öröm volt,amikor jöttünk visszafelé akkor meg sírás/rívás és pont a naplementét néztük, tehát egy világ omlott bennünk össze. smile smile Szóval nem kell félni de ahogyan a Szepesi Laci írta egy Dedalon/B6 vitamin és kész.Üdv:Nándi smile
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-04-28 22:40:22
Sokan szoktàk kérdezni az idōjàràst. Talàltam egy màsik fòrumon egy ajànlàst és tényleg jòl utàna lehet nézni a mùlt idōjàràsi adatainak. Www.wunderground.com history, calendar view