Kedves Krisztina! Köszönöm szépen a gyors választ és a segítséget.
Kb. mennyi eurót érdemes elvinni?
Eddig a Halkidiki félsziget több helyén voltunk nyaralni,idén már ide vágytunk.
Június elejére foglaltattam Párgaba helyet,de oda a betegségem miatt nem
tudunk elmenni. Ezért ide jött a választás. Puszi!! :)
Kedves Anikó ! Mi két gyerekkel négyen 800 E vittünk ebből két fakultatív kirándulásra,kompra,autóbérlésre,minden nyalánkságra finom ételekre ha úgy alakult akár ebéd ,vacsora is futotta.Vettünk mindenkinek ajándékot ,2 l oliva olajat Gábortól ki ne hagyjátok igazi házi fantasztikus,és haza hoztunk 80 eurót. Szerintem ha itthonról viszel reggelinek valót némi kolbász ráma sajt meg amit gondolsz akkor 5-600 euró bőven elég még marad is bár ezt mint nőnek mondom kösd fel a fehérneműt mert az ékszerek gyönyörűek meg a ruhák cipők a márkás táskák másolatairól nem is beszélve. Parga volt nekünk is az első választás de sajnos betelt az egyetlen apartman ami alacsonyan van én sajnos az asztmám miatt nem tudok meredek kaptatón felmenni főleg nem melegben így máshova megyünk de nem adjuk fel még megnézzük Pargát. Javaslom kis kotyogós kávéfőzőt vigyél mert reggel jól jön én gyűjtögető életmódot folytatok minden utazás előtt egy két konzerv,2 in 1 ben kávé,zacskós leves mert az kint nincs és egy idő után hiányzik vizet kint érdemes venni és én feltankoltam csokiból nassolni valóból is persze hamar felfaltak mindent de olcsóak az árak itthon a Balatonnál nem tudtunk még így nyaralni ha bármi kérdésed van írj szívesen segítek.üdv Kriszti