(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bodnar Mihaly Dátum: 2014-04-28 19:34:16
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-04-27 16:42:00
Kedves Misi felesége! Nem kell izgulni az utazás miatt engem évekkel ezelőtt kezeltek pánik betegséggel már rendben vagyok de az utazás még mindig izgalmas nekem a hajózástól kifejezetten félek de a Korfura menő kompon nem volt semmi bajom eleinte izgultam aztán olyan szép volt minden ,hogy elfelejtettem félni nem himbálózik csak szépen nyugodtan halad,van belső része a " kicsi" kompnak is van büfé,mosdó és félelem ide félelem oda amikor közeledtünk Korfuhoz kiálltam én is az elejére mert felejthetetlen látvány.Az út maga nem tűnik hosszúnak még sötétben hajóztunk ki és a reggeli napsütésbe érkeztünk. Haza fele pedig volt idő várost nézni ami alatt én megkóstolgattam a bevásárló utcában árult Kumkqvat likőrt ettől kellemesen elszundítottak a sünik a gyomromban úgy hogy a hazavivő kompon már felfedező útra indultunk. Biztonságos ,kényelmes, élvezetes ezt tudom mondani a Korfui útról.Kívánok jó készülődést és csodás nyaralást üdv Kriszti
Szia Krisztina. Pànikkal kezeltek engem is, de az utazàs fòbia megmaradt. Nagyon megnyugtatò amiket írtok. Bàrcsak ott lennénk màr. Bàr màr jùn.21-e nagyon közelít. Vàrom màr nagyon. Nektek is nagyon jò üdülést kívànok.
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-04-28 19:24:17
Szepesi László írta ekkor: 2014-04-27 13:43:52
Kedves Misi felesége! Szerintem nem kell aggódni. Ha érzékeny vagy a ringatózásra akkor egy szem dedalon elfér a kompra de akkor a buszra sem árt. Nem kell nagy ringatózásra számítani egyébként. Bent a zárt részen sokkal kevésbé érezhető. Mi még olyannal az elmúlt 5 évben nem mentünk ami csak nyitott volt. Mindegyiknek volt zárt része büfével együtt. Egyébként egyáltalán nem fura kérdések. Meg tudom érteni.
Köszönöm a vàlaszt. Hiszek Neked. Remélem àt tudom az élményt élni. Rab szigetre menet egy sör segített. Igaz az csak 14 perces ùt volt. Itt lehet ütōsebb dolog kell. Ez màsfél òra lesz. Addig is izgalom lesz.
Békési Krisztina Dátum: 2014-04-28 18:15:17
Tóth Zsolt írta ekkor: 2014-04-28 16:41:26
Kedves Krisztina! Köszönöm a sok segítséget. Mi a Plastiras Apartmanba megyünk,közel lesz a tenger. Sajnos mi is asztmások vagyunk. De talán ez jobb választás lett. Párgan az Alexia apartmanban lett volna foglalásunk. Hol lehet jókat étkezni? Hova jártatok? A tengerpart tényleg nagyon szép ott?? Üdv! Anikó
Szia Anikó! A Sanremoba jártunk enni nagyon jó a konyhája a fiuk nagy adag gyrost ettek pitában mi a lányommal két kicsi gyrost pitában vagy egy nagy gyros tálat ketten általában, kértünk hozzá két nagy kólát egy görög salit amit általában nem bírtunk meg enni és 17 euró körül fizettünk .Majdnem szemben vele azt hiszem van a palacsintázó ahol fagyi is van az óriás palacsintát nutellával banánnal töltve imádták a fiuk de rendesen harcoltak mire leküzdötték .Jó a konyha a Paradisban is bár kicsit drágább ,és az én kedvencem Jeni"s kávézója a Három kismalaccal szemben olyan csoki tortája van ,hogy én még olyat nem ettem két tündéri angol hölgy a tulaja ha van egy kis apród dobd bele a pulton álló üvegbe mert abból ivartalanítják és oltják a környékbeli szabad kutyákat mert hogy a kutya nem kóbor rettegő jószág náluk mindenki simogat egyet rajtuk mindig van egy két jó falat tisztelik az állatokat.A tenger part gyönyörű este ki van világítva és ugyan kiadós séta de nézzétek meg a naplementét a Drastris fokon van egy rövid kaptató felfelé de nem borzasztó és olajligeten visz keresztül az út a látvány pedig elmondhatatlan ez a következő faluban van Preludesben. Visszafele pedig a faluban van egy kocsma taverna ott érdemes vacsorázni onnan ismered meg hogy akkora tévéje van amit én még nem láttam azt hiszem Maria tavernája a neve egyébként enni ott jó ahol a helyiek is esznek.Bátran próbáljatok ki mindent .üdv Kriszti
Tóth Zsolt Dátum: 2014-04-28 16:41:26
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-04-28 13:05:31
Kedves Anikó ! Mi két gyerekkel négyen 800 E vittünk ebből két fakultatív kirándulásra,kompra,autóbérlésre,minden nyalánkságra finom ételekre ha úgy alakult akár ebéd ,vacsora is futotta.Vettünk mindenkinek ajándékot ,2 l oliva olajat Gábortól ki ne hagyjátok igazi házi fantasztikus,és haza hoztunk 80 eurót. Szerintem ha itthonról viszel reggelinek valót némi kolbász ráma sajt meg amit gondolsz akkor 5-600 euró bőven elég még marad is bár ezt mint nőnek mondom kösd fel a fehérneműt mert az ékszerek gyönyörűek meg a ruhák cipők a márkás táskák másolatairól nem is beszélve. Parga volt nekünk is az első választás de sajnos betelt az egyetlen apartman ami alacsonyan van én sajnos az asztmám miatt nem tudok meredek kaptatón felmenni főleg nem melegben így máshova megyünk de nem adjuk fel még megnézzük Pargát. Javaslom kis kotyogós kávéfőzőt vigyél mert reggel jól jön én gyűjtögető életmódot folytatok minden utazás előtt egy két konzerv,2 in 1 ben kávé,zacskós leves mert az kint nincs és egy idő után hiányzik vizet kint érdemes venni és én feltankoltam csokiból nassolni valóból is persze hamar felfaltak mindent de olcsóak az árak itthon a Balatonnál nem tudtunk még így nyaralni ha bármi kérdésed van írj szívesen segítek.üdv Kriszti
Kedves Krisztina! Köszönöm a sok segítséget. Mi a Plastiras Apartmanba megyünk,közel lesz a tenger. Sajnos mi is asztmások vagyunk. De talán ez jobb választás lett. Párgan az Alexia apartmanban lett volna foglalásunk. Hol lehet jókat étkezni? Hova jártatok? A tengerpart tényleg nagyon szép ott?? Üdv! Anikó
Békési Krisztina Dátum: 2014-04-28 13:05:31
Tóth Zsolt írta ekkor: 2014-04-28 08:09:53
Kedves Krisztina! Köszönöm szépen a gyors választ és a segítséget. Kb. mennyi eurót érdemes elvinni? Eddig a Halkidiki félsziget több helyén voltunk nyaralni,idén már ide vágytunk. Június elejére foglaltattam Párgaba helyet,de oda a betegségem miatt nem tudunk elmenni. Ezért ide jött a választás. Puszi!! :)
Kedves Anikó ! Mi két gyerekkel négyen 800 E vittünk ebből két fakultatív kirándulásra,kompra,autóbérlésre,minden nyalánkságra finom ételekre ha úgy alakult akár ebéd ,vacsora is futotta.Vettünk mindenkinek ajándékot ,2 l oliva olajat Gábortól ki ne hagyjátok igazi házi fantasztikus,és haza hoztunk 80 eurót. Szerintem ha itthonról viszel reggelinek valót némi kolbász ráma sajt meg amit gondolsz akkor 5-600 euró bőven elég még marad is bár ezt mint nőnek mondom kösd fel a fehérneműt mert az ékszerek gyönyörűek meg a ruhák cipők a márkás táskák másolatairól nem is beszélve. Parga volt nekünk is az első választás de sajnos betelt az egyetlen apartman ami alacsonyan van én sajnos az asztmám miatt nem tudok meredek kaptatón felmenni főleg nem melegben így máshova megyünk de nem adjuk fel még megnézzük Pargát. Javaslom kis kotyogós kávéfőzőt vigyél mert reggel jól jön én gyűjtögető életmódot folytatok minden utazás előtt egy két konzerv,2 in 1 ben kávé,zacskós leves mert az kint nincs és egy idő után hiányzik vizet kint érdemes venni és én feltankoltam csokiból nassolni valóból is persze hamar felfaltak mindent de olcsóak az árak itthon a Balatonnál nem tudtunk még így nyaralni ha bármi kérdésed van írj szívesen segítek.üdv Kriszti