(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Tamás Kőrösi Dátum: 2017-04-05 12:01:11
Kedves Ági! 2017. augusztus 19-26-os buszos turnusra szeretnék foglalni majd a napokban 2 fő részére. Korábban már írtam az online ügyfélszolgálatra pár kérdést, de nem kaptam választ, gondoltam itt is megpróbálkozom vele. 1. kérdés: Láttam, hogy többféle szálláslehetőség közül lehet választani 2 fő részére. Melyik apartmanban van lehetőség 1 dupla ágyas szoba igénybevételére? Vagy csak a különálló ágyak összetolásával megoldjuk? Lehetőleg medencés apartmanra gondoltam, olyat amiben van egy kis konyhasarok is lehetőleg (kávéfőzés, egyszerűbb dolgok elkészítése céljából). 2. kérdés: Ha jól láttam a félpanziós ellátást előre kell megrendelni ugye? Az étlapon minden turnusban ugyanaz a 3-3 menüsor van ami az oldalukon fel van tüntetve? Csak mert párom laktóz és tojásfehérje mentes ételeket ehet kizárólag. A félpanziós ellátás a Paradise vendéglőben van minden esetben? Ez milyen távolságra van a szállásoktól? 3. kérdés: Salgótarjánban lakunk. Láttam, hogy van lehetőség Hatvanban felszállni a buszra, valamint hazafelé ott leszállni. Hozzánk ez van legközelebb. Ez jár valamilyen plusz költséggel? Mit jelent az alábbi pont: FELSZALLÓHELY FELÁR? (a kalkulált díj nem tartalmazza az alábbi felárakat résznél olvastam) Ha Hatvanban szeretnénk felszállni akkor az felárasnak minősül? Előre is köszönöm a válaszokat! Amint megkapjuk könnyebb lesz kiválasztani a megfelelő szállást. Üdvözlettel: Kőrösi Tomi
Sommer Dátum: 2017-03-30 18:18:13
Grand ÁGI írta ekkor: 2017-03-29 17:39:31
Kedves Sommer! Sidariban kettő olyan kölcsönző volt a tavalyi szezonban ahol lehetett autót bérelni. Az egyik a Wlaseros iroda, a másik a Sidari Rent a Cars, de honlap címet nem tudok. A személygépkocsi bérléséhez is, a bérleti szerződés (angol nyelvű) előzetes átolvasása szükséges mielőtt aláírjátok. Ha esetleg valami történik az autóval, akkor egyértelmű legyen, hogy ki fizet, és mit fizet, és milyen összeghatárig, illetve a gond esetére megadott elérhetőséget ellenőrizni kell. Találtam egy címet, ezt tájékozódási jelleggel ideteszem: http://www.rent-a-car-corfu.gr/rent-a-car_corfu_sidari.htm Ebben a szezonban 3 új fakultatív programunk lesz az évekkel ezelőttiek mellett. Erikousa/Mathraki felszíni búvárkodással (ez angol nyelvű) Beach túra: Paleokastritsa – Arillas, és a harmadik Acharavi–Kassiopi–Episkepsi–Pantokrator-hegyi kirándulás. Várunk sok szeretettel Sidariban!
Köszönöm a válaszokat!
Grand ÁGI Dátum: 2017-03-29 17:39:31
Sommer írta ekkor: 2017-03-25 15:52:04
Kedves Ági!Sidariban autóbérléssel kapcsolatban érdeklődnék. Címek, amiket a neten megnézhetnénk (képekkel, árakkal) Milyen új fakultatív programok lesznek idén?
Kedves Sommer! Sidariban kettő olyan kölcsönző volt a tavalyi szezonban ahol lehetett autót bérelni. Az egyik a Wlaseros iroda, a másik a Sidari Rent a Cars, de honlap címet nem tudok. A személygépkocsi bérléséhez is, a bérleti szerződés (angol nyelvű) előzetes átolvasása szükséges mielőtt aláírjátok. Ha esetleg valami történik az autóval, akkor egyértelmű legyen, hogy ki fizet, és mit fizet, és milyen összeghatárig, illetve a gond esetére megadott elérhetőséget ellenőrizni kell. Találtam egy címet, ezt tájékozódási jelleggel ideteszem: http://www.rent-a-car-corfu.gr/rent-a-car_corfu_sidari.htm Ebben a szezonban 3 új fakultatív programunk lesz az évekkel ezelőttiek mellett. Erikousa/Mathraki felszíni búvárkodással (ez angol nyelvű) Beach túra: Paleokastritsa – Arillas, és a harmadik Acharavi–Kassiopi–Episkepsi–Pantokrator-hegyi kirándulás. Várunk sok szeretettel Sidariban!
Sommer Dátum: 2017-03-25 15:52:04
Kedves Ági!Sidariban autóbérléssel kapcsolatban érdeklődnék. Címek, amiket a neten megnézhetnénk (képekkel, árakkal) Milyen új fakultatív programok lesznek idén?
Grand ÁGI Dátum: 2017-03-23 20:06:31
pupp attila írta ekkor: 2017-03-21 17:05:20
Kedves Ági! Korfura indulunk júniusban de olyan hírek terjengenek,hogy a Görög szigeteken sok a migráns! Ez mennyire érzékelhető és biztonságos?
Kedves Attila! A török partokhoz közeli görög szigetekre érkeznek a migránsok, és innen szeretnének tovább indulni a célországba. Korfu szigete a legnyugatibb görög sziget, amely kiesik , hiszen nagyon messze van a migránsok útvonalától. Tavalyaz egész nyári szezonban nem találkoztunk egyetlen egy migránssal sem, így Korfu szigetén biztonságban lesznek. Várjuk sok szeretettel Önöket!