(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Grand ÁGI Dátum: 2017-04-10 17:20:36
Tóthné Molnár Zsuzsanna írta ekkor: 2017-04-06 07:29:20
Kedves Ági! Szeretném megkérdezni, ha vacsorát fizetek be, az menüben kapom vagy lehet választani? Melyik napon milyen fakultatív kirándulás lesz? Üdvözlettel: Tóthné Molnár Zsuzsanna
Kedves Zsuzsanna! A vacsora a Paradise étteremben van, menü rendszeres, de minden nap 3 féléből lehet választani. Előre láthatólag úgy, mint a tavalyi turnusban is hétfőn lesz a BBQ kedd görög est, szerda szigettúra, az idén lesz még 3 új kirándulás is, így minden változhat, a kinti partnerekkel is egyeztetnünk szükséges. Amint kiérünk a szezon kezdete előtt mindezt leegyeztetjük, így utána már pontosan meg tudom mondani hogy melyik napra mely kirándulásokat tervezzük, remélhetőleg sok utasunk lesz a szezonban így ha a létszám úgy hozza egy-egy kirándulásra több nap is megyünk. Szeretettel várjuk Sidariban!
Grand Sándor Dátum: 2017-04-07 14:00:38
Szilágyi Gyula írta ekkor: 2017-04-06 21:40:52
Üdvözletem! Szeretném megkérdezni, hogy a Sidariban található Koursaros apartmanjaiban van-e hűtőszekrény? Válaszukat előre is megköszönve: Szilágyi Gyula
Igen,van.
Grand Sándor Dátum: 2017-04-07 14:00:09
Tamás Kőrösi írta ekkor: 2017-04-05 12:01:11
Kedves Ági! 2017. augusztus 19-26-os buszos turnusra szeretnék foglalni majd a napokban 2 fő részére. Korábban már írtam az online ügyfélszolgálatra pár kérdést, de nem kaptam választ, gondoltam itt is megpróbálkozom vele. 1. kérdés: Láttam, hogy többféle szálláslehetőség közül lehet választani 2 fő részére. Melyik apartmanban van lehetőség 1 dupla ágyas szoba igénybevételére? Vagy csak a különálló ágyak összetolásával megoldjuk? Lehetőleg medencés apartmanra gondoltam, olyat amiben van egy kis konyhasarok is lehetőleg (kávéfőzés, egyszerűbb dolgok elkészítése céljából). 2. kérdés: Ha jól láttam a félpanziós ellátást előre kell megrendelni ugye? Az étlapon minden turnusban ugyanaz a 3-3 menüsor van ami az oldalukon fel van tüntetve? Csak mert párom laktóz és tojásfehérje mentes ételeket ehet kizárólag. A félpanziós ellátás a Paradise vendéglőben van minden esetben? Ez milyen távolságra van a szállásoktól? 3. kérdés: Salgótarjánban lakunk. Láttam, hogy van lehetőség Hatvanban felszállni a buszra, valamint hazafelé ott leszállni. Hozzánk ez van legközelebb. Ez jár valamilyen plusz költséggel? Mit jelent az alábbi pont: FELSZALLÓHELY FELÁR? (a kalkulált díj nem tartalmazza az alábbi felárakat résznél olvastam) Ha Hatvanban szeretnénk felszállni akkor az felárasnak minősül? Előre is köszönöm a válaszokat! Amint megkapjuk könnyebb lesz kiválasztani a megfelelő szállást. Üdvözlettel: Kőrösi Tomi
Kedves Tamás! 1, Minden online táblánknál ott van az ágyak tipusa a bal alsó sarokban lévő szobainfo gomb alatt táblázatban,részletesen tud böngészni a szabad helyek függvényében.Pl. a Katerina 3 fősökben van francia ágy is,2 főre is foglalható,a Nikos Poolban a studióban 2 francia ágy van de ez 2-főre juni közepétől kb.aug.20-ig nem foglalható,stb. 2,A menüsor nem szentírás,csak tájékoztató jellegű,ha külön kérés van,akkor azt ott jelezni kell,de nincs pl.laktóz mentes menüsoruk. Ilyenkor adnak valami mást,de tapasztalat szerint szegényesebb az étel. 3,Nincs felszálló hely felár, Hatvan O.K..
Szilágyi Gyula Dátum: 2017-04-06 21:40:52
Üdvözletem! Szeretném megkérdezni, hogy a Sidariban található Koursaros apartmanjaiban van-e hűtőszekrény? Válaszukat előre is megköszönve: Szilágyi Gyula
Tóthné Molnár Zsuzsanna Dátum: 2017-04-06 07:29:20
Kedves Ági! Szeretném megkérdezni, ha vacsorát fizetek be, az menüben kapom vagy lehet választani? Melyik napon milyen fakultatív kirándulás lesz? Üdvözlettel: Tóthné Molnár Zsuzsanna