(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

pupp attila Dátum: 2017-03-21 17:05:20
Kedves Ági! Korfura indulunk júniusban de olyan hírek terjengenek,hogy a Görög szigeteken sok a migráns! Ez mennyire érzékelhető és biztonságos?
Grand ÁGI Dátum: 2017-02-28 17:10:45
Simon Ildikó írta ekkor: 2017-02-21 22:13:24
Kedves Ági, most szeretnénk e év Szeptemberében menni Korfura autóval, egy olyat olvastam, hogy a komp dija a kocsinak 70 euro. Ez igaz, és ha igen oda vissza annyi? Köszönöm előre is. Üdvözlettel: Ildikó:)
Kedves Ildikó! A kompok menetrendjét Igoumenitsa-Korfu itt tudod megnézni: http://corfuferries.gr/index.php/routes Egyenlőre meg a téli menetrend van fent. Nem olcsó az autó, és hozzá a személyek komp díja, de mindenképpen érdemes oda-vissza megvenni. Tavaly úgy számolták a díjat az autóra, hogy teljes áron oda, és féláron vissza ha "returt" vettek. Nem tudom, hogy az új nyári menetrenddel az árak mennyiben fognak majd változni. Figyeld majd az oldalt, amit belinkeltem április 1- után, az már mérvadó lesz. Szeretettel várunk Sidariban.
Grand ÁGI Dátum: 2017-02-28 16:55:19
Bohárné Kovács Zsuzsanna írta ekkor: 2017-02-10 14:56:23
Kedves Ági! Még azt szeretném kérdezni, hogy a Korfu shopping program megvan-e még? Melyik napokon indul ? A megbeszélésre el kell menni akkor is, ha már voltunk Korfun?
Kedves Zsuzsanna! A Korfu shopping program biztosan indul, ezt a programot a kinti partnerirodánk viszi, azt nem tudom megmondani, hogy melyik napokon lesz. Ha kiérek megírom majd, hogy melyik napokra tervezik, de nagy valószínűséggel marad a kedd- csütörtök-péntek. A megbeszélésre azért érdemes eljönni, mert ezen a nyáron lesznek új programjanik is, amelyek eddig nem voltak, szerintem érdemes lesz meghallgatnotok. Szeretettel várunk Sidariban :)
Simon Ildikó Dátum: 2017-02-21 22:13:24
Grand ÁGI írta ekkor: 2016-06-21 08:03:23
Kedves Nóri! A Katerina apartmanházunk is kisebb főzőcskézéshez kiválóan alkalmas minikonyha résszel rendelkezik. (nagy lábas, közepes lábas, serpenyő, evőeszközök, tányér, pohár stb. Rezsó van, amely egy kisebb és egy nagyobb lapból áll. Ha otthon kávéfőzésre a kotyogós kávéfőzőt használjátok, azt kihozhatjátok magatokkal az nem egy nagy helyet foglal el. Itt az apartman szomszédságában van egy kávézó ha nem akarjátok cipelni. Szerintem mást nem igazán érdemes hozni. Szeretettel várunk Sidariban!
Kedves Ági, most szeretnénk e év Szeptemberében menni Korfura autóval, egy olyat olvastam, hogy a komp dija a kocsinak 70 euro. Ez igaz, és ha igen oda vissza annyi? Köszönöm előre is. Üdvözlettel: Ildikó:)
Bohárné Kovács Zsuzsanna Dátum: 2017-02-10 14:56:23
Kedves Ági! Még azt szeretném kérdezni, hogy a Korfu shopping program megvan-e még? Melyik napokon indul ? A megbeszélésre el kell menni akkor is, ha már voltunk Korfun?