Kedves utasok! Szomorúan olvasom az elmúlt hozzászólásokat a fórumon. Az kitűnik mindegyikből, hogy mindenkinél csak a hazautazásnál voltak problémái. Fel kell, hogy hívjam a figyelmeteket, hogy nem csak nekünk utasoknak hanem a sofőröknek (pláne) is fárasztó az út. Ilyenkor mindenki ingerlékenyebb és türelmetlenebb. Én is már többször utaztam a Grandtours-al de azt, hogy illetlenül beszéltek volna a sofőrök még nem tapasztaltam egyszer sem. Azok az utasok akik nincsenek megelégedve a sofőrök munkájával javaslom, hogy beszélgessenek el velük, hogy nekik mennyi idejük van pihenésre és a családjukra. Természetesen ez az illetlen beszéd alól senkit sem mentesít. Az, hogy hazafelé történnek mindig ezek az incidensek is azt mutatja, hogy szeretne mindenki mihamarabb hazaérni. Tény és való, hogy hazafelé kb. fele annyiszor állnak meg a buszok. Én javaslom, hogy amennyiben valakinek valós aggályai merültek fel a sofőrökkel kapcsolatban a legjobb lenne azt az iroda címére a sofőrök neveinek említésével megreklamálni. Ez a jövőre nézve több segítség lenne nekünk utazóknak is, mint itt a fórumon név nélkül emlegetni egy-egy esetet és ezzel esetleg megriasztani a jövőben utazni vágyókat!
Kívánom mindenkinek, hogy inkább az ott töltött szép napok maradjanak meg emlékként!!
Kedves Fórumozók! Egy dolgot szeretnék hozzátenni: Nem vagyunk egyformák! Menyasszonyommal kétszer voltunk a Grand Tours szervezésben Neos Marmarasba, és idén is velük megyünk nyaralni. Mi azért mentünk/megyünk nyaralni, mert kikapcsolódni szerettünk volna/szeretnénk. A buszutat nem egyformán éljük meg, mások vagyunk, más a tűrőképességünk. Tavalyi utazásunk alatt este hangos szóváltás volt az utastársak között, mert egyik kikapcsoltatta volna a TV-t, a másik meg nézte volna tovább a filmet. Az előttem lévő nem tudta éjjelre hátradönteni az ülést, nekem háborgott, hogyan fog így pihenni?!? És még sorolhatnám... Ez van. A társas utazás ezzel jár. Nagyfokú tolerancia szükséges, ami elég sok emberben nincs meg. Mi élveztük az utat, és ilyen apró kellemetlenségekre nem adunk! Úgy gondolom lehet menni más irodával is, a választás jogával mindenk szabadon élhet. Megítélésünk szerint ár/érték arányban az egyik (ha nem a legjobb) a Grand Tours. A lényeg: Görögország, napfény, tengerpart, pihenés! Üdvözlet menyasszonyom nevében is: Laci