(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2012-06-18 14:34:15
Kedves utasok! Szomorúan olvasom az elmúlt hozzászólásokat a fórumon. Az kitűnik mindegyikből, hogy mindenkinél csak a hazautazásnál voltak problémái. Fel kell, hogy hívjam a figyelmeteket, hogy nem csak nekünk utasoknak hanem a sofőröknek (pláne) is fárasztó az út. Ilyenkor mindenki ingerlékenyebb és türelmetlenebb. Én is már többször utaztam a Grandtours-al de azt, hogy illetlenül beszéltek volna a sofőrök még nem tapasztaltam egyszer sem. Azok az utasok akik nincsenek megelégedve a sofőrök munkájával javaslom, hogy beszélgessenek el velük, hogy nekik mennyi idejük van pihenésre és a családjukra. Természetesen ez az illetlen beszéd alól senkit sem mentesít. Az, hogy hazafelé történnek mindig ezek az incidensek is azt mutatja, hogy szeretne mindenki mihamarabb hazaérni. Tény és való, hogy hazafelé kb. fele annyiszor állnak meg a buszok. Én javaslom, hogy amennyiben valakinek valós aggályai merültek fel a sofőrökkel kapcsolatban a legjobb lenne azt az iroda címére a sofőrök neveinek említésével megreklamálni. Ez a jövőre nézve több segítség lenne nekünk utazóknak is, mint itt a fórumon név nélkül emlegetni egy-egy esetet és ezzel esetleg megriasztani a jövőben utazni vágyókat! Kívánom mindenkinek, hogy inkább az ott töltött szép napok maradjanak meg emlékként!!
Rubi László Dátum: 2012-06-17 22:52:51
Kun György írta ekkor: 2012-06-17 22:45:27
Na,még én dumálok a helyesírásról :-)))))))))))))))))))
ps. mi vásárolni sem tudtunk tavaly a free shopban, mert éppen masszívan égett az egész.....de ez nem az iroda sara, egyszerűen csak pechünk volt....
Rubi László Dátum: 2012-06-17 22:50:23
Kun György írta ekkor: 2012-06-17 22:43:31
Sziasztok! Hát, látom , ki vagy akadva a késésk miatt ,ez sajna benne van a pakliban.Ám mielőtt panaszpra vetted volan leveledet, ki kellett volna javíttatnod aszövegszerkesztőddel, másfelől bárcsak nekünk lett volna olyan mákunk, hogy a Dutty Free-nél dekkolhattunk volna 20 perc helyett egy - két órát, mert akkor legalább nyugodtan tudtunk volna vásárolni picit, nem észvesztve futva, a wc-től a kasszáig, ahol aztán duplán lehuzozz kártyás vásárálást már csak az indulás után 10 perccel tudtuk felfogni :-))))))Jobb lenne ott kicsivel többet lenni, és inkább kihagyni ey megállást,így akkor senkit nme kellene sürgetni, lévén mindenki ott tudna normális áron vásárolni egy kis Geschenket :-)))))
hm.... szerintem keversz az eredeti íróval. A monogrammunk ellenére nem vagyunk azonosak. Ő most volt Sidariban, én pedig tavaly....de no problem....
Kun György Dátum: 2012-06-17 22:45:27
Kun György írta ekkor: 2012-06-17 22:43:31
Sziasztok! Hát, látom , ki vagy akadva a késésk miatt ,ez sajna benne van a pakliban.Ám mielőtt panaszpra vetted volan leveledet, ki kellett volna javíttatnod aszövegszerkesztőddel, másfelől bárcsak nekünk lett volna olyan mákunk, hogy a Dutty Free-nél dekkolhattunk volna 20 perc helyett egy - két órát, mert akkor legalább nyugodtan tudtunk volna vásárolni picit, nem észvesztve futva, a wc-től a kasszáig, ahol aztán duplán lehuzozz kártyás vásárálást már csak az indulás után 10 perccel tudtuk felfogni :-))))))Jobb lenne ott kicsivel többet lenni, és inkább kihagyni ey megállást,így akkor senkit nme kellene sürgetni, lévén mindenki ott tudna normális áron vásárolni egy kis Geschenket :-)))))
Na,még én dumálok a helyesírásról :-)))))))))))))))))))
Kun György Dátum: 2012-06-17 22:43:31
Rubi László írta ekkor: 2012-06-17 22:00:52
Tudom, nem vigasz de nem vagy egyedül. Mi tavaly utaztunk az irodával, a szállás, az idegenvezetés, az odaút csodálatos volt. Visszafelé már rémálom. Nem ugyanazokkal a sofőrökkel és nem ugyanazzal a busszal jöttünk. Mai napig emlékszem LUV*** volt a rendszáma a visszajövő buszunknak. Kár, hogy a szép emlékek között a rossz is így megmaradt. Nekünk ugyan nem kellett átszállnunk, de .... a három busz csoportban jött hazafelé. Mikor megállás volt, adtak 20 percet a wc elintézésére. Az nem zavarta őket hogy a három busz teljes utaslétszáma kígyózó sorokban áll a mellékhelyiség előtt és képtelenség ennyi embernek elvégezni a dolgát 20 perc alatt. Nagyjából a fele létszám a környező bokrokat és egyebeket volt kénytelen igénybe venni. Volt olyan helyzet hogy már azzal fenyegetőztünk, a buszon intézzük a dolgunkat ha nem állnak meg. Értjük mi hogy sietnek haza, akárcsak mi utasok, de nem minden áron. Már Magyarország területén, durva sértések hatására voltak hajlandók kikapcsolni a zenét, mivel szinte minden utas fejfájást kapott tőle... A nyaralásunk után mindezt leírtam ide a fórumra is, ezek szerint nem változott a helyzet semmit. Mi idén is Görögországba megyünk nyaralni a családommal.....csak más irodával.