(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Turcsán Andrea Dátum: 2012-06-19 09:24:26
Kedves Gábor, ill. Fórumozók! Arról érdeklődnék, hogy egy quad bérlése mennyibe kerül/nap Köszönöm
Gallai László Dátum: 2012-06-18 22:15:05
Szepesi László írta ekkor: 2012-06-18 14:34:15
Kedves utasok! Szomorúan olvasom az elmúlt hozzászólásokat a fórumon. Az kitűnik mindegyikből, hogy mindenkinél csak a hazautazásnál voltak problémái. Fel kell, hogy hívjam a figyelmeteket, hogy nem csak nekünk utasoknak hanem a sofőröknek (pláne) is fárasztó az út. Ilyenkor mindenki ingerlékenyebb és türelmetlenebb. Én is már többször utaztam a Grandtours-al de azt, hogy illetlenül beszéltek volna a sofőrök még nem tapasztaltam egyszer sem. Azok az utasok akik nincsenek megelégedve a sofőrök munkájával javaslom, hogy beszélgessenek el velük, hogy nekik mennyi idejük van pihenésre és a családjukra. Természetesen ez az illetlen beszéd alól senkit sem mentesít. Az, hogy hazafelé történnek mindig ezek az incidensek is azt mutatja, hogy szeretne mindenki mihamarabb hazaérni. Tény és való, hogy hazafelé kb. fele annyiszor állnak meg a buszok. Én javaslom, hogy amennyiben valakinek valós aggályai merültek fel a sofőrökkel kapcsolatban a legjobb lenne azt az iroda címére a sofőrök neveinek említésével megreklamálni. Ez a jövőre nézve több segítség lenne nekünk utazóknak is, mint itt a fórumon név nélkül emlegetni egy-egy esetet és ezzel esetleg megriasztani a jövőben utazni vágyókat! Kívánom mindenkinek, hogy inkább az ott töltött szép napok maradjanak meg emlékként!!
Nagyon korrekt hozzászólás volt, tökéletesen egyet értek veled!
Gallai László Dátum: 2012-06-18 22:15:02
Szepesi László írta ekkor: 2012-06-18 14:34:15
Kedves utasok! Szomorúan olvasom az elmúlt hozzászólásokat a fórumon. Az kitűnik mindegyikből, hogy mindenkinél csak a hazautazásnál voltak problémái. Fel kell, hogy hívjam a figyelmeteket, hogy nem csak nekünk utasoknak hanem a sofőröknek (pláne) is fárasztó az út. Ilyenkor mindenki ingerlékenyebb és türelmetlenebb. Én is már többször utaztam a Grandtours-al de azt, hogy illetlenül beszéltek volna a sofőrök még nem tapasztaltam egyszer sem. Azok az utasok akik nincsenek megelégedve a sofőrök munkájával javaslom, hogy beszélgessenek el velük, hogy nekik mennyi idejük van pihenésre és a családjukra. Természetesen ez az illetlen beszéd alól senkit sem mentesít. Az, hogy hazafelé történnek mindig ezek az incidensek is azt mutatja, hogy szeretne mindenki mihamarabb hazaérni. Tény és való, hogy hazafelé kb. fele annyiszor állnak meg a buszok. Én javaslom, hogy amennyiben valakinek valós aggályai merültek fel a sofőrökkel kapcsolatban a legjobb lenne azt az iroda címére a sofőrök neveinek említésével megreklamálni. Ez a jövőre nézve több segítség lenne nekünk utazóknak is, mint itt a fórumon név nélkül emlegetni egy-egy esetet és ezzel esetleg megriasztani a jövőben utazni vágyókat! Kívánom mindenkinek, hogy inkább az ott töltött szép napok maradjanak meg emlékként!!
Nagyon korrekt hozzászólás volt, tökéletesen egyet értek veled!
Tóthné Unger Veronika Dátum: 2012-06-18 22:07:00
Kedves László: Köszönöm Neked is. Ezt az Alex supermarketet megkeressük . Reméltem, hogy ilyesmi választ kapok, mivel én tapasztalataim is hasonlóak. A Jón szigetek mindegyikén jártunk már Korfu kivételével. Ha az árak olyanok, mint más szigeteken, akkor ez az amire számítok. Az autóbérlés árán viszont meglepődtem,-erről egy másik hozzászólásban olvastam- mert még a napi 25 eurós árral is olcsóbb, mint Kefalonián volt. Ott három napra 160 euro volt egy B kategóriás autó, neten foglalva pedig kedvezményesen 108.... A görögökről pedig eddig nekem is jó tapasztalataim voltak, akár merre jártam eddig az országban. Csak azért elbizonytalanított egy annyira negatív vélemény, mint amiről írtam. Most akkor már Neked is köszönhetően nagyon várom az indulást ! Mindenkinek szép görög nyarat kívánok!
Csorna Péter Dátum: 2012-06-18 20:25:06
Sziasztok! Tudja esetleg valaki robogót menyiért lehet egy napra bérelni mert valahol olvastam már de nem találom most meg sehol. A választ előre is köszönöm.