(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Grand ÁGI Dátum: 2016-10-19 14:03:31
Pencz Adrienne írta ekkor: 2016-10-03 16:13:01
Kedves Grand Tours! Csodás 2 hetet töltöttünk most szeptember végén. Ezuton szeretném megköszönni Ágikának a tartalmas idegenvezetését, Patriciának a sok segitőkészségét és mosolygását. Külön köszönet a buszsofőröknek! Jövőre természetesen ujra Veletek!!!!!!!!!!!!
Kedves Adrienne! Nagyon szépen köszönjük mind a saját, mindpedig a sofőrök nevében kedves szavaidat, nagyon örülünk hogy jól éreztétek magatokat, és bízom benne, hogy sok új információval gazdagodtatok, és annak legalább annyira örülünk, hogy a jövő évi nyaralásotokat is velünk tervezitek! Találkozunk jövőre, addig is sok-sok puszi!!!! Ági és Patrícia
Pencz Adrienne Dátum: 2016-10-03 16:13:01
Kedves Grand Tours! Csodás 2 hetet töltöttünk most szeptember végén. Ezuton szeretném megköszönni Ágikának a tartalmas idegenvezetését, Patriciának a sok segitőkészségét és mosolygását. Külön köszönet a buszsofőröknek! Jövőre természetesen ujra Veletek!!!!!!!!!!!!
Grand ÁGI Dátum: 2016-09-15 08:57:05
Kovács Adél írta ekkor: 2016-09-14 21:47:24
Kedves Ági, a debreceni irodából írtak, hogy vegyem fel veled a kapcsolatot, ha csak buszjegyet szeretnék venni Korfuról Magyarországra . Valószínű, hogy a szept. 24-i busz jó lenne. Ha van még hely 1 fő számára, akkor hogy tudom befizetni, mikor indul a kikötőből. Sidariba nem tudok elmenni befizetni, mert Benitsesben vagyok. Üdvözlettel: Kovács Adél ([email protected])
Kedves Adél! Az általad megadott e-mail címedre elküldtem a választ! Üdvözlettel: Ági
Kovács Adél Dátum: 2016-09-14 21:47:24
Kedves Ági, a debreceni irodából írtak, hogy vegyem fel veled a kapcsolatot, ha csak buszjegyet szeretnék venni Korfuról Magyarországra . Valószínű, hogy a szept. 24-i busz jó lenne. Ha van még hely 1 fő számára, akkor hogy tudom befizetni, mikor indul a kikötőből. Sidariba nem tudok elmenni befizetni, mert Benitsesben vagyok. Üdvözlettel: Kovács Adél ([email protected])
Sólya Nándor Dátum: 2016-09-10 13:27:11
Forrai Ferenc írta ekkor: 2016-09-09 15:06:18
Helló! Csak egyetérteni tudok Veled, hihetetlenül szép és jó beach, szerintem még a nagy strandnál is jobb, jobb a partja, sokkal tisztább a vize és a látvány tényleg csodálatos. Megtalálni sem nehéz, bár nincs annyira a figyelem központjában, amit nem értek. A térképen tévesen Sidari beach-ként van feltüntetve, az útról nem kell lefordulni a Canal d' Amour beach felé, hanem tovább kell menni, kb 200 m, egy tábla jelzi, ott kell lefordulni a part felé.
Szia Ferenc!Ha lemész a Canal uttcájába akkor tábla jelzi,hogy hol van az apotripiti-Beach.....csak kifelé kell menni a falu vége felé.....mondjuk azt én sem értem,hogy miért nem foglalkoznak vele jobban és miért nem említik meg még az idegen vezetők sem.Pedig az a legcsodálatosabb strand.Mi 3 éve még ki tudtunk vizibiciglizni a Drastis-fokhoz is és ott sétáltunk a fokon.Azóta magánterület.Mondjuk odáig vizibiciglizni nem 2 emberes mutatvány.Mi négyen voltunk,de kilógott a nyelvünk mire viszaértünk.Egész délutános túra volt.De megérte......viszajövünk még....ki tudja jövőre? smile smile smile Ja...robogóbérlők figyelem:Skriperónak tartva 35-40 perc Paleokastritsa és Liapades.Csodálatos helyek,ha nem a legszebbek Korfun.Mi lementünk egészen Messonghiig robogóval......gyönyörű helyeket láttunk.Üdv.