Kedves Ági!
Robogó/quad bérléssel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Tudnál ajánlani kölcsönzőt? Kerestem a neten,de csak autókról találtam árat. Lehet előre foglalni vagy tuti biztos,hogy lesz szabad? :-)
Előre is köszönöm!
Üdv: Marianna
Kedves Molnár Marianna! A robogó és quad és az autó bérlésével kapcsolatban minden olyan információt elmondunk majd nektek a megérkezésetek napján tartott tájékoztatón, és ezeket majd mérlegelnetek kellene a bérleti szerződés aláírása előtt. Sajnos elég sok negatív tapasztalat volt már ezen a nyáron is. Nekünk nincs konkrét autókölcsönző kontaktunk.
A bérlés mindezek mérlegelése után mindenkinek a saját felelőssége, viszont biztonságos angol nyelvtudás szükségeltetik hozzá. A bérleti szerződés apróbetűs részében szerepel az, hogy mi az amit kár, sérülés esetén nem veletek fizettetnek ki. Előre tisztázzátok a bérbeadóval, hogy a biztosítás amit köttetnek veletek, az konkrétan milyen kárra terjed ki, hogy ne érjen meglepetés benneteket. Több autókölcsönző van Sidariban, érdemes ideérkezésetekkor végigjárni őket, és ezek után dönteni majd, hogy kitől béreltek. Előre foglalás tudtommal egyiknél sincs, ott kell fizetni náluk a bérlés konkretizálásakor.Szeptemberben már nincs olyan sok turista a faluban, így szerintem lesz szabad bérelhető jármű biztosan. Várunk szeretettel Sidariban!