(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Évaanya Dátum: 2012-02-15 18:08:40
Kedves Gábor/grandgaborkorfu! Meg szeretném kérdezni, hogy a San George apartman környezete milyen ellátottság (bolt stb.) szempontjából, illetve van-e azért mozgás a környékén, vagy nagyon kiesik a sétálóutcáktól. A katalógus szerint 1000 m-re van mind a tengertől, mind a központtól, ami soknak tűnik, de lehet, hogy a valóságban nem is olyan kényelmetlen ez a távolság (kisebb gyerekekkel mennénk). Illetve ebben az apartmanban ha 3 légterű a stúdió, akkor a klíma díja=3*5EUR/nap? Az Elektra apartman 5 ágyas stúdiója 2 szoba+konyha. Ez kétlégterűnek minősül, s 2*6 EUR/nap a klímadíj? Mindkettőre vonatkozóan kérdezem: Rubi L. írta korábban, h. ők az Elektrában nem is használták a klímát. Ha nem használnánk mi sem, akkor nem is kellene kifizetnünk? Vagy kötelező díj ha használjuk, ha nem? Korfu tengerpartján használható saját napernyő? (díjmentesen?) Köszönöm! illetve szívesen veszem olyan utasok véleményét is, akik korábban a San George apartmanban voltak
Dátum: 2012-02-14 07:19:16
Francziszti László írta ekkor: 2012-02-12 12:24:43
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy Vidos szigetére honnan lehet hajóval eljutni? Sidariból vagy Korfu városából? Ez számomra nem volt egyértelmű. Meg tudnátok mondani, hogy Korfu város magyar város léptékben kb. mekkora méretű? Árulnak esetleg valamilyen speciális, Korfun honos ételt Sidariban? Van ilyen, amit mindenképpen ki kell próbálni?! Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv: Laci
KEDVES LÁSZLÓ, VERES SZABINA 02.07-I BEJEGYZÉSÉBEN LEÍRJA, KORFU VÁROS RÉGI KIKÖTÓJÉBŐL MEGY A HAJÓCSKA A SZIGETRE.KORFU VÁROSÁNAK KB. 30 EZER LAKOSA VAN, KB. VÁC VÁROSÁHOZ TUDOM HASONLYTANI, CSAK A GÖRÖG MENTALTÁSBÓL FAKADÓAN SOKKAL "NYÜZSIBB" ÉS FORGALMASABB, CSODÁLATOS HELY!!!ÜDV, GÁBOR
Muszula Tímea Dátum: 2012-02-12 15:19:21
Kedves László! Mi is Korfura megyünk és már majdnem mindennek utána néztem,és úgy láttam hogy Vidos az Korfu város mellett van,gondolom ,hogy onnan megy hajó is akkor,nekünk is nagyon szimpatikus kis sziget biztos ,hogy megnézzük a nyaralásunk alatt.
Francziszti László Dátum: 2012-02-12 12:24:43
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy Vidos szigetére honnan lehet hajóval eljutni? Sidariból vagy Korfu városából? Ez számomra nem volt egyértelmű. Meg tudnátok mondani, hogy Korfu város magyar város léptékben kb. mekkora méretű? Árulnak esetleg valamilyen speciális, Korfun honos ételt Sidariban? Van ilyen, amit mindenképpen ki kell próbálni?! Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv: Laci
Veres Szabina Dátum: 2012-02-10 17:14:20
írta ekkor: 2012-02-10 08:01:54
KEDVES SZABINA, NEKED IS KÖSZI AZ INFOKAT, KÜLÖN ÖRÜLTEM, HOGY ÍRTÁL A VIDOSRÓL, MERT BÁR 13 ÉVE VAGYOK A SZIGETEN, MÁR RÉGEN VOLTAM OTT.AZ EMLÉKEIMBEN NEKEM IS KLASSZ KIS HELYKÉNT VAN "ELRAKTÁROZVA".ÜDV NEKED ÉS REMÉLEM JÖTTÖK IDÉN IS!SZIA, GÁBOR
Kedves Gabor! Nagyon szivesen! Ugy ereztem muszaj megemlitenem Vidost, mert nem sokan tudnak errol a szigetrol (foleg magyarok), es ha mar valaki Corfura jon nyaralni, vetek lenne kihagyni. En mar itt elek 8 honapja egy mesebeillo kapcsolatban, de Majus elso turnusaval hazalatogatok 2-3 hetre es ujra igenybe fogom venni a szolgaltatasaitokat. :-) Udv Neked es szep napot kivanok! Szabina